WordPress.org

Profiles

Jack

Profile picture of Jack
  • Member Since: May 2nd, 2004
  • Find me on:

  • Created a topic, Add css class to img?, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Duplicate username instead of duplicate email address?", on the site WordPress Support Forums:
    I think you're right and leave it to people to be creative when choosing their…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Facebook Takes Wrong Image", on the site WordPress Support Forums:
    I added the WP Open Graph plugin and this shows the image correctly in the…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "What settings in combination with Cloudflare?", on the site WordPress Support Forums:
    Should I disable css minify then in Cloudflare? I'm confused because both Cloudflare and you…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "What settings in combination with Cloudflare?", on the site WordPress Support Forums:
    I just turned on the CSS minify in Cloudflare too. I disabled that before some…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "What settings in combination with Cloudflare?", on the site WordPress Support Forums:
    https://www.jacktummers.nl

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "What settings in combination with Cloudflare?", on the site WordPress Support Forums:
    I just clicked the image and it worked (???) Please try again?

    2 weeks ago

  • Created a topic, What settings in combination with Cloudflare?, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Created a topic, Facebook picks the wrong image?, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Facebook Takes Wrong Image", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem. It takes not the post image but an image from…

    2 weeks ago

  • Created a topic, Duplicate username instead of duplicate email address?, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Not working with Decor theme", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Dooley, but I decided to find a way within the Extender plugin, adding a…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Could it work on a multilingual site?, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Created a topic, Click to see ecard redirects to thumbs page?, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Created a topic, Not working with Decor theme, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Creating Twitter Apps for different websites", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you. That is very usefull information :).

    3 weeks ago

  • Created a topic, Creating Twitter Apps for different websites, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Register subscriber as WordPress user", on the site WordPress Support Forums:
    Yes that makes sense, unfortunately ;) I will investigate this further.

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Some difficulty with displaying the address in widgets", on the site WordPress Support Forums:
    Updated the plugin and now I can use the single location widget.

    3 weeks ago

  • Created a topic, Register subscriber as WordPress user, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Created a topic, Show username and e-mailadres of registered vote(r), on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Make the pdf the width of the column and with a white background", on the site WordPress Support Forums:
    Much better! Thank you.

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "When more than one checkbox is selected, results in no search results", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here. When I pick two or more from a dropdown, I get an…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Display terms from custom taxonomy from custom post in sidebar", on the site WordPress Support Forums:
    I don't know why, but it's working now.

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Display terms from custom taxonomy from custom post in sidebar", on the site WordPress Support Forums:
    It almost seems as if only one get_the_terms can be used at the same time.

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Display terms from custom taxonomy from custom post in sidebar", on the site WordPress Support Forums:
    When I look at that page it seems to me I did nothing wrong. $terms…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Display terms from custom taxonomy from custom post in sidebar, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Can't view my single custom posts / permalink problem", on the site WordPress Support Forums:
    Solved. It was a problem with one of the hooks.

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Can't view my single custom posts / permalink problem", on the site WordPress Support Forums:
    I just found out that is probably has something to do with the Genesis Extender…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Can't view my single custom posts / permalink problem, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Make the pdf the width of the column and with a white background", on the site WordPress Support Forums:
    I tried to change the width and height, but the pdf itself keeps having a…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Some difficulty with displaying the address in widgets, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Searching on custom field content", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Eyal, I'm trying to find out if I can use the Premium plugin with…

    1 month ago

  • Posted a reply to "How can I delete the 'by' text in the author field?", on the site WordPress Support Forums:
    Ofcourse it is... :( I could have known that. Thanks for that link!

    1 month ago

  • Created a topic, How can I delete the 'by' text in the author field?, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Order query in specific order of category and post type, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Wrong redirection after activating the plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks very much for your help.

    1 month ago

  • Posted a reply to "Do I need to redirect from http to https for SEO", on the site WordPress Support Forums:
    Ok. Thanks for explaining.

    1 month ago

  • Posted a reply to "Do I need to redirect from http to https for SEO", on the site WordPress Support Forums:
    Waiting for Google to fix things? ;) I just don't understand. I thought I had…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Do I need to redirect from http to https for SEO", on the site WordPress Support Forums:
    Yes I know ;) but that doesn't check the https, only http. But perhaps I…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Do I need to redirect from http to https for SEO", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for letting me know, but are sure? It says unranked in Firefox and Chrome…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Wrong redirection after activating the plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Site is online again after removing the WPFC lines in htaccess, but still can't activate…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Wrong redirection after activating the plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Doesn't work I'm afraid. Still getting the error and site is offline again. This is…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Do I need to redirect from http to https for SEO", on the site WordPress Support Forums:
    Yes. This is my site: www.jacktummers.nl I also checked some url's with this tool (http://www.internetofficer.com/seo-tool/redirect-check/),…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Wrong redirection after activating the plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Tried again, after deactivating and activing the plugin, and I got this beautiful homepage ;)…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Wrong redirection after activating the plugin", on the site WordPress Support Forums:
    So I tried again, with only the clean .htaccass from # BEGIN WordPress etc. and…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Wrong redirection after activating the plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Oops... what's wrong here? I deleted everything in the .htaccess before before the point of…

    1 month ago

  • Created a topic, Wrong redirection after activating the plugin, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Do I need to redirect from http to https for SEO, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Archive page with filtering options (perhaps a plugin?), on the site WordPress Support Forums

    1 month ago