WordPress.org

Profiles

  • Member Since: July 24th, 2009
  • Find me on:
  • Posted a reply to Taxes Won’t Calculate, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks! Submitted.

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Taxes Won’t Calculate, on the site WordPress.org Forums:
    Update. There was an update to the plugin today that I applied. I checked and…

    1 month ago

  • Posted a reply to Turning Off or Preventing Ads at Top of Page, on the site WordPress.org Forums:
    Done!

    1 month ago

  • Created a topic, Great plugin, on the site WordPress.org Forums:
    I started out with a different plugin on my site, the …

    1 month ago

  • Posted a reply to Turning Off or Preventing Ads at Top of Page, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for taking a look! Yes, I did figure those points out. Turned off auto…

    1 month ago

  • Created a topic, Turning Off or Preventing Ads at Top of Page, on the site WordPress.org Forums:
    I've just started using your plugin and it already sol…

    1 month ago

  • Posted a reply to Taxes Won’t Calculate, on the site WordPress.org Forums:
    Actually, I'm in California and so is the seller I am building for. What's got…

    1 month ago

  • Posted a reply to Taxes Won’t Calculate, on the site WordPress.org Forums:
    More information: I activated debug and logging for Woocommerce Tax & Shipping. This message appears…

    1 month ago

  • Created a topic, Taxes Won’t Calculate, on the site WordPress.org Forums:
    All connections and settings seem to be correct. Conne…

    1 month ago

  • Posted a reply to Jetpack stats not showing on Dashboard, on the site WordPress.org Forums:
    Same problem. Broken on all my sites since update to WP 5.7.

    2 months ago

  • Posted a reply to Capturing data with Quform, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you. That is probably exactly what we will do. I have further questions, but…

    6 months ago

  • Created a topic, Capturing data with Quform, on the site WordPress.org Forums:
    My favorite form tool is Quform (https://www.quform.co…

    6 months ago

  • Posted a reply to White Screen on Hubspot in WP, on the site WordPress.org Forums:
    Weird. Issue resolved the next day... Never mind.

    1 year ago

  • Created a topic, White Screen on Hubspot in WP, on the site WordPress.org Forums:
    Since version 7.22.6 of the Hubspot plugin, no admin o…

    1 year ago

  • Posted a reply to Settings Tab is Missing, on the site WordPress.org Forums:
    I had the same problem. I'm reverting sites back to WC 3.6.5 till this is…

    2 years ago

  • Posted a reply to No button ‘Preview changes’ in version 3.5.0 anymore, on the site WordPress.org Forums:
    I have noted the same issue. Preview button is not available after a product has…

    3 years ago

  • Posted a reply to [Gravity Forms Campaign Fields Add-On] Inconsistency in Parsing UTM Data, on the site WordPress.org Forums:
    Chris, I changed line 34 of gf-campaign-fields.php from “protected $_min_gravityforms_version = ‘2.3.1.1’; to “protected $_min_gravityforms_version…

    3 years ago

  • Posted a reply to Inconsistency in Parsing UTM Data, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, Chris! I'd like to send you a doc that might help explain more clearly…

    3 years ago

  • Created a topic, Inconsistency in Parsing UTM Data, on the site WordPress.org Forums:
    I am using your plugin on a site with an extensive PPC…

    3 years ago

  • Created a topic, Version 3.2.4 Bug, on the site WordPress.org Forums:
    When I upgraded to WC 3.2.4 I found I was unable to op…

    3 years ago

  • Posted a reply to White Screen of Death, on the site WordPress.org Forums:
    Looks like this issue was fixed with ver 1.4.3. Just updated on two sites with…

    4 years ago

  • Created a topic, White Screen of Death, on the site WordPress.org Forums:
    Latest update of this plugin took down access to my ad…

    4 years ago

  • Posted a reply to Update failure on 4.6, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks. Tried again on the "failed" sites and update now appears to be applying properly.

    4 years ago

  • Created a topic, Update failure on 4.6, on the site WordPress.org Forums:
    I tried updating to 4.6 on two different sites. Update…

    4 years ago

  • Posted a reply to Version 2.2.2 breaks Visual Composer Backend, on the site WordPress.org Forums:
    Tried 2.2.3 and had the same issue. Yes, I am in capture mode with 2.2.1.

    4 years ago

  • Posted a reply to Version 2.2.2 breaks Visual Composer Backend, on the site WordPress.org Forums:
    I experienced this same problem. I reverted to 2.2.1 and was fine.

    4 years ago

  • Suggested an idea, target="_blank" Vulnerability

    5 years ago

  • Wrote a comment on the post Plugin Directory Prototypes, on the site Make WordPress.org:
    I consider the removal of statistical information to be counter productive to how I evaluate…

    5 years ago