WordPress.org

Profiles

mjm4842

Profile picture of mjm4842
  • Member Since: September 6th, 2012
  • @mjm4842 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Question Marks being added, on the site WordPress Support Forums:
    Never mind all that. I just noticed on the "HMS Testimonials Advanced Settings" page, there…

    2 months ago

  • Posted a reply to Question Marks being added, on the site WordPress Support Forums:
    When the plugin first installs, it sets the collation to "big5_chinese_ci". Changing it to utf8_general_ci…

    2 months ago

  • Posted a reply to Question Marks being added, on the site WordPress Support Forums:
    If anyone else is having the same problem, I managed to resolve the issue by…

    2 months ago

  • Posted a reply to Question Marks being added, on the site WordPress Support Forums:
    Did you ever resolved this issue? I am having the same problem except that it…

    2 months ago

  • Created a topic, Multi-Level Menu Items Don't Work Properly in Both Navigation Menus, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Theme Switcher Assumes WordPress is installed in Webroot, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Making flipboxes printer friendly, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Making Flipboxes Keyboard Accessible, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to Adjust Access Time, on the site WordPress Support Forums:
    An alternative way of resolving the issue in wp-last-login.php... Replace: if ( $last_login ) {…

    12 months ago

  • Created a topic, User Last Login displays date/time from incorrect timezone, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to Size units..., on the site WordPress Support Forums:
    Hi MManifesto, Thank you for making this very useful plugin available on WordPress.org. I really…

    1 year ago

  • Created a topic, [acceptance] ID parametre doesn't have any effect, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to wp-cli doesn't work with qtranslate-x installed, on the site WordPress Support Forums:
    I can't say for sure. You might be right. In my research, 90% of these…

    1 year ago

  • Created a topic, wp-cli doesn't work with qtranslate-x installed, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to [Plugin: WordPress SEO by Yoast] OpenGraph Issue when also using SEO with Root Relative URLs plugin, on the site WordPress Support Forums:
    Great, now that we have a working fix, can we get it included in the…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WordPress SEO by Yoast] OpenGraph Issue when also using SEO with Root Relative URLs plugin, on the site WordPress Support Forums:
    Correction - The two lines should be: $SiteRoot = (substr(esc_attr( $this->canonical( false ) ),0,1) ==…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress SEO by Yoast] OpenGraph Issue when also using SEO with Root Relative URLs plugin, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Black Studio TinyMCE Widget] HowTo add qTranslate to the BlackStudioTinyMCE Widget, on the site WordPress Support Forums:
    From what I can tell, Black Studio (or someone) would need to modify the widget.…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: NextGEN Gallery] Important announcement - one time please, on the site WordPress Support Forums:
    I still have the same issue in a copy of 1.9.6 that I installed today.…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Root Relative URLs] FYI, I'm currently adding , on the site WordPress Support Forums:
    Hi Marcus, The bug is back in version 1.5 of the plugin!!! Unless you have…

    4 years ago

Plugins