WordPress.org

Profiles

mjca

Profile picture of mjca
  • Member Since: December 17th, 2013
  • @mjca on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Twitter feed stops to work, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Anchor links don't work properly in Chrome and Firefox", on the site WordPress Support Forums:
    thanks Adeline. I've written to the support of the theme but he stops to answer…

    5 months ago

  • Created a topic, Anchor links don't work properly in Chrome and Firefox, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Text on two lines", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, I had the same problem, I solved it by adding this style in the…

    1 year ago

  • Posted a reply to "image 'cannot be found'", on the site WordPress Support Forums:
    ok thank you for you answer Jordy. I have checked and I understand better now.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "change the colour of the buttons", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Srijith, Ok, thank you, it works but it's not exactly what I need. Because…

    2 years ago

  • Created a topic, change the colour of the buttons, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "image 'cannot be found'", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, thanks, that's done :)

    2 years ago

  • Posted a reply to "image 'cannot be found'", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Jordy, yes thanks, can you send me a private email to communicate, here is…

    2 years ago

  • Posted a reply to "image 'cannot be found'", on the site WordPress Support Forums:
    Hello Jordy, I use Picturefill method. I can see the @2files in my server via…

    2 years ago

  • Created a topic, image 'cannot be found', on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, How to change the style of the separator, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Removing Features Title Links", on the site WordPress Support Forums:
    Hey, I tried this last method, adding in the index.php: $args['link_title'] = false; before this…

    3 years ago