WordPress.org

Profiles

mished

  • Member Since: January 25th, 2008
  • @mished on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to No updates for 3 months now, on the site WordPress.org Forums:
    Done. Thanks.

    3 months ago

  • Created a topic, No updates for 3 months now, on the site WordPress.org Forums:
    This feed hasn't updated in three months already. Ple…

    3 months ago

  • Created a topic, Plugin for unique header per user, on the site WordPress.org Forums:
    Hello I've scoured through the WP plugins depository …

    5 months ago

  • Posted a reply to Apply custom access settings? not working on any post or pages, on the site WordPress.org Forums:
    I just need to update my post from 5 months ago .... My site's working…

    10 months ago

  • Posted a reply to WP multisite and Let’s Encrypt SSL certs, on the site WordPress.org Forums:
    I've resolved this, so will close it now.

    11 months ago

  • Created a topic, WP multisite and Let’s Encrypt SSL certs, on the site WordPress.org Forums:
    I have a multisite with mapped domains. Per WordPress …

    11 months ago

  • Posted a reply to Missing last post on 3C x 2R grid on homepage, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, PT Guy, for your response. Actually, I did have ITEMS PER PAGE = 6…

    11 months ago

  • Posted a reply to “Are you sure you want to do this?”, on the site WordPress.org Forums:
    No, haven't done anything with the other tabs, just the NOTIFICATIONS tab. OK, so I've…

    11 months ago

  • Created a topic, “Are you sure you want to do this?”, on the site WordPress.org Forums:
    I'm trying to set up NOTIFICATION to activate statisti…

    11 months ago

  • Created a topic, Missing last post on 3C x 2R grid on homepage, on the site WordPress.org Forums:
    Hello My homepage normally shows a 3C x 1R grid of po…

    11 months ago

  • Posted a reply to Cannot activate/deactivate features without error message, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Jeremy Thanks for getting back on this. Turned out this problem disappeared once I…

    1 year ago

  • Created a topic, Cannot activate/deactivate features without error message, on the site WordPress.org Forums:
    I'm trying to activate/deactivate a number of features…

    1 year ago

  • Created a topic, Reactivating multiple deactivated plugins in multiple sub-sites, on the site WordPress.org Forums:
    This is the second time it's happened - I update a num…

    1 year ago

  • Posted a reply to Where to find stored texts on the database, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, Rameez. The site's all good once again. And apologies with the delay on my…

    1 year ago

  • Created a topic, Where to find stored texts on the database, on the site WordPress.org Forums:
    On the database, where are the image texts stored? I …

    1 year ago

  • Posted a reply to Subdomains missing on broadcast list, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, @kaijin The problem had nothing to do with the ThreeWP Broadcast plugin. Say you…

    1 year ago

  • Posted a reply to Subdomains missing on broadcast list, on the site WordPress.org Forums:
    Hello - I'm good now. Please close this ticket.

    1 year ago

  • Created a topic, Subdomains missing on broadcast list, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for a great plugin. I'm currently testing it a…

    1 year ago