WordPress.org

Profiles

  • Member Since: April 18th, 2019
  • Find me on:
  • Created a topic, Links broken, on the site WordPress.org Forums:
    Click on configuration, and it takes to you a non-admi…

    1 month ago

  • Posted a reply to Not working with our setup., on the site WordPress.org Forums:
    Solved this by install "BBPress NoSpam" and checking the option in settings: "Subject Line Encoding…

    2 months ago

  • Posted a reply to Not working with our setup., on the site WordPress.org Forums:
    Argh!.. & # 8 2 1 1 ;

    2 months ago

  • Posted a reply to Not working with our setup., on the site WordPress.org Forums:
    Hmm.. the long DASH between the words Bank and First is showing like: – but…

    2 months ago

  • Created a topic, Not working with our setup., on the site WordPress.org Forums:
    Still seeing things like "United Trust Bank – Fi…

    2 months ago

  • Created a topic, IS THIS PLUGIN DEAD?, on the site WordPress.org Forums:
    I have posted questions and no one is replying. I post…

    11 months ago

  • Created a topic, Unfinished and unsupported.., on the site WordPress.org Forums:
    While this has the potential to be a brilliant plugin,…

    11 months ago

  • Created a topic, Notify users manually from admin interface., on the site WordPress.org Forums:
    Could you write a smtp testing section into your plugi…

    11 months ago

  • Created a topic, Got “WP MAIL SMTP”, but it won’t send leads to users., on the site WordPress.org Forums:
    I have “WP Mail SMTP” connected to Google Business…

    11 months ago

  • Posted a reply to UpiCRM won’t send any emails – DB error, on the site WordPress.org Forums:
    I have "WP Mail SMTP" connected to the site with an API. Contact Form 7…

    11 months ago

  • Posted a reply to UpiCRM won’t send any emails – DB error, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, When a lead is assigned to a different user, is the new user supposed…

    11 months ago