WordPress.org

Profiles

  • Member Since: May 28th, 2015
  • Find me on:
  • Created a topic, Very convenient, on the site WordPress.org Forums:
    Not only it looks better than the original UI but it's…

    4 weeks ago

  • Created a topic, use relative urls, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Daan, Wouldn't be a good idea to have relative urls…

    1 month ago

  • Posted a reply to Doesn’t work when my WP MENU is in a Modal element (OXYGEN BUILDER), on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for your answer. Unfortunately, the option "prevent other scripts from handling plugin's links"…

    3 months ago

  • Created a topic, Doesn’t work when my WP MENU is in a Modal element (OXYGEN BUILDER), on the site WordPress.org Forums:
    Hi I love your plugin, it has lots of great features, …

    3 months ago

  • Posted a reply to Exactly what I needed, on the site WordPress.org Forums:
    Just wrote a little tutorial ;) https://oxygen4fun.supadezign.com/tutorials/how-to-host-google-fonts-locally/

    5 months ago

  • Created a topic, Exactly what I needed, on the site WordPress.org Forums:
    I used to do that manually, which was fine but quite a…

    5 months ago

  • Created a topic, Very useful, on the site WordPress.org Forums:
    Works like a charm, very useful, well done guys

    2 years ago

  • Posted a reply to Mixed content filter not working with Autoptimize plugin, on the site WordPress.org Forums:
    I have deactivated it and it works well now. Only the links for the tag…

    3 years ago

  • Posted a reply to Mixed content filter not working with Autoptimize plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Actually I am using Visual Composer ( https://vc.wpbakery.com/ ) and I did solve the problem…

    3 years ago

  • Posted a reply to Mixed content filter not working with Autoptimize plugin, on the site WordPress.org Forums:
    I have deleted the cache already (manually), several time, and it still doesn't solve the…

    3 years ago

  • Posted a reply to Mixed content filter not working with Autoptimize plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Yes my general settings are good, and I tried the CDN option but it doesn't…

    3 years ago

  • Created a topic, Mixed content filter not working with Autoptimize plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Really Simple SSL works great on my website, e…

    3 years ago