Profiles

  • Member Since: March 21st, 2018
  • Location: Perth, Australia
  • Website: liquidaudio.com.au
  • Find me on:
  • Created a topic, Another excellent plugin from a dedicated developer!, on the site WordPress.org Forums:
    I've used all the database cleaners over a more than a…

  • Posted a reply to All post types showing 7220 posts!, on the site WordPress.org Forums:
    No problem Jordy, thank you and will do both now 🙂 Mike

  • Posted a reply to All post types showing 7220 posts!, on the site WordPress.org Forums:
    Brilliant, just updated and yes, it's fixed! Thanks so much for the speedy reply on…

  • Posted a reply to All post types showing 7220 posts!, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Jordy, I'm running 0.3.3, should I delete and reinstall perhaps? Interestingly, my post count…

  • Posted a reply to All post types showing 7220 posts!, on the site WordPress.org Forums:
    Update: it was after the cleaned 'Duplicated Post Meta' operation which took around 1 minute…

  • Created a topic, All post types showing 7220 posts!, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Jordy A strange thing just happened - in 'Post Typ…

  • Posted a reply to ‘Invalid rewrite rule’, on the site WordPress.org Forums:
    Hi qtwrk Thanks for the update on this and yes I did just update to…

  • Posted a reply to ‘Invalid rewrite rule’, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Pritam Sorry to barge in there, just seems like the same problem I'm having!…

  • Posted a reply to ‘Invalid rewrite rule’, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I have the same problem, all mobile user agents litespeed > cache > cache…

  • Created a topic, An undeniably better plugin!, on the site WordPress.org Forums:
    This is hard to write, as a 10+ year user of Yoast, I …

  • Created a topic, Phenomenal, easily the best!, on the site WordPress.org Forums:
    I don't often take the time to write a review but Lite…

  • Created a topic, Incredibly useful plugin, on the site WordPress.org Forums:
    I highly recommend this plugin, it works really well. …

  • Created a topic, Redirect to posts directory after page update, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I've recently come across an issue whereby each t…

  • Posted a reply to three copies of logged in admin with identical IP add, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Thank you very much for this suggestion. It was set to default, I changed…

  • Posted a reply to three copies of logged in admin with identical IP add, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Actually it's just me, there is just one of me, using my desktop machine…

  • Created a topic, three copies of logged in admin with identical IP add, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I just started using AIOWP security, great plugin b…

  • Posted a reply to Showing destkop version on mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, this is still not working for me, my iPhone 11 is served a desktop…

  • Posted a reply to Showing destkop version on mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have the same problem now also. Love the plugin but it appears to…

  • Posted a reply to WPtouch incompatibility, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I'm having the same issue, 'read more' appears when you visit a link from…

  • Posted a reply to There was an error crawling, we weren’t able to get meaningful results, on the site WordPress.org Forums:
    Hi team, same problem for me, just installed SmartCrawl, scan keeps saying: There was an…

  • Posted a reply to Multiple redirects in Broken Link Checker, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, Mark and no problem, I'll back up and then try it.

  • Posted a reply to Multiple redirects in Broken Link Checker, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Mark Thank you, but just to clarify, BLC doesn't say they are broken, just…

  • Posted a reply to Multiple redirects in Broken Link Checker, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Roger Thanks for the very prompt reply. It seems to be every image that…

  • Created a topic, Multiple redirects in Broken Link Checker, on the site WordPress.org Forums:
    Hi - I have a technical question. I recently switched …

  • Posted a reply to SEO Icons not Showing, on the site WordPress.org Forums:
    Hi guys, having the same problem, no icons visible at top of page in 'Publish'…

  • Posted a reply to white screen after update 3.4.3, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Rohit I thought sending the report to the plugin developer would be the correct…

  • Posted a reply to white screen after update 3.4.3, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I've just had the exact same issue. The update today to 3.4.3 broke my…