WordPress.org

Profiles

mginop

Profile picture of mginop
  • Member Since: May 20th, 2007
  • Levering, Michigan
  • www.mcgwebdevelopment.com
  • @mginop on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Great Plugin, just needs some UX work, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Unable to edit 'Your Account' page text", on the site WordPress Support Forums:
    Nice fix @toastdesign. Thanks!

    3 years ago

  • Posted a reply to "robotsmeta: index,follow showing up on product page", on the site WordPress Support Forums:
    Try removing or commenting out the following code from wpsc-single_product.php in your themes folder. <?php…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Blank white screen after WP upgrade today", on the site WordPress Support Forums:
    I had this problem too. Turns out it was an .htaccess issue. I was using…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: radSLIDE] Edit roles to be able to publish images into a slide", on the site WordPress Support Forums:
    Figured this out for anyone who may need this... you will need to edit radslide/setup.php…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: radSLIDE] Edit roles to be able to publish images into a slide", on the site WordPress Support Forums:
    I too would like to know if this is possible.

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Meteor Slides] Slideshow per page (multiple slideshows)", on the site WordPress Support Forums:
    Just sent a donation. Keep up the excellent work JLeuze. Can't wait for version 1.3...…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Meteor Slides] Slideshow per page (multiple slideshows)", on the site WordPress Support Forums:
    This plugin looks to be one of the best I found so far for slideshows,…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Remove feed from wp_head", on the site WordPress Support Forums:
    I had the same problem. Try commenting out the automatic_feed_links function in your themes functions.php…

    7 years ago

  • Posted a reply to "WP installed, but 404 on pages", on the site WordPress Support Forums:
    Try resetting your permalinks to default then back to custom. I had the same problem…

    9 years ago

Plugins