Profiles

  • Member Since: September 9th, 2021
  • Find me on:
  • Posted a reply to “Security token did not match” on Login Form, on the site WordPress.org Forums:
    HI, were using SiteGround caching. I'm not seeing the issue anymore. Thank you

  • Created a topic, “Security token did not match” on Login Form, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I'm unable to login to my site using the login wid…

  • Created a topic, Auto Fit to Width PowerPoint with Google Viewer, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I'm embedding a PowerPoing with the Google viewer,…

  • Posted a reply to tags and line breaks are not Saved, on the site WordPress.org Forums:
    @pauple123 I mean this https://freeimage.host/i/W0elNs

  • Posted a reply to tags and line breaks are not Saved, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, the steps are as follows: Create ordered or unordered list add some words to…

  • Posted a reply to Fatal Error After Update, on the site WordPress.org Forums:
    It's fixed, thanks for the quick reponse.

  • Posted a reply to Fatal Error After Update, on the site WordPress.org Forums:
    thanks, sent.

  • Posted a reply to Fatal Error After Update, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Thank you. I don't want to publish site-specific private info on a public forum.…

  • Created a topic, Fatal Error After Update, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, my site crashed after the update: Fatal error: Un…

  • Posted a reply to tags and line breaks are not Saved, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I noticed that issue happens after an image in the editor.

  • Created a topic, tags and line breaks Are not Saved, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I'm trying to add <br> tags to a document an…

  • Posted a reply to Personal Email Reports Not Being Sent Out, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, since the HTML issue is solved now as noted above, I will close this…

  • Posted a reply to Personal Email Reports Not Being Sent Out, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, the HTML issue is solved now and not getting the error, possibly because SMTP2go…

  • Posted a reply to Personal Email Reports Not Being Sent Out, on the site WordPress.org Forums:
    Sent, thank you

  • Posted a reply to Personal Email Reports Not Being Sent Out, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, is there somewhere I can send it privately?

  • Posted a reply to Elementor Integration, on the site WordPress.org Forums:
    Currently, if it's an Elementor page the plugin does not work.

  • Posted a reply to CSS Changes Lost Since Latest Update, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you

  • Posted a reply to CSS Changes Lost Since Latest Update, on the site WordPress.org Forums:
    The issue actually was that the update deleted the plugin theme settings done in the…

  • Posted a reply to Personal Email Reports Not Being Sent Out, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, looks like the issue is solved now. I'm getting the email but for some…

  • Posted a reply to Personal Email Reports Not Being Sent Out, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I've received a new response from SMTP2Go: I guess it is their issue and…

  • Posted a reply to Personal Email Reports Not Being Sent Out, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I'm not sure I will send them this and let you know what they…

  • Posted a reply to Personal Email Reports Not Being Sent Out, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, this is the response I received from smtp2go: Please advise, thank you

  • Created a topic, Great and only Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    As far as my research this is the only plugin that has…

  • Created a topic, Great plugin and developer!, on the site WordPress.org Forums:
    One of the only good notification plugins for WordPres…

  • Posted a reply to Plugin Conflict Issue, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, any update on this? We are unable to upgrade until this is resolved otherwise…

  • Created a topic, Remove Default Help text, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, thanks for the great plugin. Is there a way to re…

  • Posted a reply to Single Page Shows Active While Post Type is Disabled, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you

  • Posted a reply to Personal Email Reports Not Being Sent Out, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, thanks for following up. They are unfortunately still looking into it. They said it…

  • Created a topic, Elementor Integration, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, can we add Elementor integration? Thank you

  • Posted a reply to Single Page Shows Active While Post Type is Disabled, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I see you greyed it out when there is a post-type rule enabled. That's…

  • Posted a reply to Single Page Shows Active While Post Type is Disabled, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, thanks for your response, however, I'm referring to a post itself. For example if…

  • Posted a reply to Number Fields on One Line, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @plantprogrammer I see now that there was a CSS conflict. Thanks for helping out!

  • Created a topic, Single Page Shows Active While Post Type is Disabled, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I noticed that when a plugin is disabled for a who…

  • Created a topic, Number Fields on One Line, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have two groups of fields. Each group is suppose…

  • Posted a reply to When Linking to a Specific Post it Displays Twice, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I hear. I still think it would be much better if instead of bringing…

  • Posted a reply to Require Logged Out Users to Enter Name and Email, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you. I will check it.

  • Posted a reply to When Linking to a Specific Post it Displays Twice, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, any update?

  • Posted a reply to Personal Email Reports Not Being Sent Out, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, thanks for following up. They are still looking into it. I will let you…

  • Posted a reply to Automatically Include Field When Using “Also Send Email To” Feature, on the site WordPress.org Forums:
    Ok, done, thanks.

  • Created a topic, Automatically Include Field When Using “Also Send Email To” Feature, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I was wondering if there is a way to automatically…

  • Created a topic, Require Logged Out Users to Enter Name and Email, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, logged-out users are currently able to submit feed…

  • Posted a reply to Seems to block non Spam, on the site WordPress.org Forums:
    Same issue it started blocking regular users on forms, including me.

  • Posted a reply to Personal Email Reports Not Being Sent Out, on the site WordPress.org Forums:
    I installed an Email Log plugin and it shows the email is being sent out.…

  • Posted a reply to Personal Email Reports Not Being Sent Out, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, sorry for the belated reply. I can confirm it's not being sent when the…

  • Created a topic, When Linking to a Specific Post it Displays Twice, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, when I link to a specific post using https://myweb…

  • Posted a reply to Link to a Post, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you

  • Created a topic, Link to a Post, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, is there a way to get a link to a specific liveblo…

  • Posted a reply to Personal Email Reports Not Being Sent Out, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, sent via email. Thank you

  • Posted a reply to Personal Email Reports Not Being Sent Out, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, just making sure you got the email?

  • Posted a reply to Personal Email Reports Not Being Sent Out, on the site WordPress.org Forums:
    Sure, sent. Thank you!