WordPress.org

Profiles

  • Member Since: February 6th, 2008
  • Find me on:
  • Posted a reply to Store Manager menu not mobile friendly, on the site WordPress.org Forums:
    I meant it is not responsive. On mobile phones it works but not in a…

    20 hours ago

  • Created a topic, Store Manager menu not mobile friendly, on the site WordPress.org Forums:
    Any way to make the Store Manager menu mobile friendly?

    4 days ago

  • Created a topic, After installing I get “Sorry, you are not allowed to access this page.”, on the site WordPress.org Forums:
    After installing then going to settings I get "Sorry, …

    3 weeks ago

  • Created a topic, Conflict with Woocommerce Reviews, on the site WordPress.org Forums:
    Does not allow of posting reviews on woocommerce produ…

    2 months ago

  • Posted a reply to 404 error on tabs, on the site WordPress.org Forums:
    I see one error: Unchecked runtime.lastError: The message port closed before a response was received.…

    2 months ago

  • Created a topic, 404 error on tabs, on the site WordPress.org Forums:
    I get 404 errors when navigating to /wp-admin/network/…

    2 months ago

  • Posted a reply to Unable to add payment method, on the site WordPress.org Forums:
    I found the plugin conflict.

    2 months ago

  • Posted a reply to Unable to add payment method, on the site WordPress.org Forums:
    Here is the WC log entry: 2020-07-23T18:50:18+00:00 DEBUG ====Stripe Version: 4.5.0==== ====Start Log==== sources/ ====End…

    2 months ago

  • Posted a reply to Unable to add payment method, on the site WordPress.org Forums:
    When I deactivate WooCommerce the issue is solved. But obviously I can't use Stripe without…

    2 months ago

  • Posted a reply to Unable to add payment method, on the site WordPress.org Forums:
    Yep it is a plugin conflict. I will close this thread.

    2 months ago

  • Posted a reply to Unable to add payment method, on the site WordPress.org Forums:
    As soon as I click the button my consol shows this error: Uncaught TypeError: m.form.block…

    2 months ago

  • Posted a reply to Unable to add payment method, on the site WordPress.org Forums:
    No I can add card details. There is no field for that. I only see…

    2 months ago

  • Created a topic, Unable to add payment method, on the site WordPress.org Forums:
    I am using only Stripe gateway. When I'm in /my-accoun…

    2 months ago

  • Created a topic, Do I need the free version to use pro?, on the site WordPress.org Forums:
    Do I have to have the free version installed in order …

    2 months ago

  • Posted a reply to Tried to enable but can’t, on the site WordPress.org Forums:
    The drop-in file was not created. When I press “Enable Object Cache” it does not…

    2 months ago

  • Created a topic, Tried to enable but can’t, on the site WordPress.org Forums:
    I am not able to enable redis. I deactivate the plugin…

    2 months ago

  • Created a topic, Error: Table doesn’t exist for query, on the site WordPress.org Forums:
    I'm getting a ton of same errors in my php error log: …

    2 months ago

  • Created a topic, PHP error log getting filled up with duplicate entry errors, on the site WordPress.org Forums:
    I am getting a lot of errors for many different image …

    2 months ago

  • Posted a reply to Hide specific functions from Admins in multisite, on the site WordPress.org Forums:
    I have done that but there are still many areas that should not be visible…

    2 months ago

  • Created a topic, Hide specific functions from Admins in multisite, on the site WordPress.org Forums:
    On a multisite network admins of subsites should not v…

    2 months ago

  • Posted a reply to Tabs Metrics and Diagnostics do not go anywhere, on the site WordPress.org Forums:
    Tried it in Chrome and Edge and both do the same thing.

    3 months ago

  • Posted a reply to Tabs Metrics and Diagnostics do not go anywhere, on the site WordPress.org Forums:
    Did that but no errors show. How can I send you a screenshot?

    3 months ago

  • Posted a reply to Tabs Metrics and Diagnostics do not go anywhere, on the site WordPress.org Forums:
    The odd thing is there are no errors showing.

    3 months ago

  • Created a topic, Tabs Metrics and Diagnostics do not go anywhere, on the site WordPress.org Forums:
    When I click on the tabs nothing happens. I just upgra…

    3 months ago

  • Created a topic, Multisite compatibility?, on the site WordPress.org Forums:
    Can this plugin be used to sync a user across his own …

    3 months ago

  • Created a topic, Strange issue with cookies, on the site WordPress.org Forums:
    On a subsite domain url when I login at wp-login.php I…

    3 months ago

  • Posted a reply to Disable Wizard for Multisite?, on the site WordPress.org Forums:
    OK I can see it working on your end. I've been testing on an existing…

    3 months ago

  • Posted a reply to Disable Wizard for Multisite?, on the site WordPress.org Forums:
    Support from Automatic did not offer any detailed help but did state that woocommerce_enable_setup_wizard is…

    3 months ago

  • Posted a reply to Disable Wizard for Multisite?, on the site WordPress.org Forums:
    The url /wp-admin/?page=wc-setup does not exist. The issue is that I am not able to…

    3 months ago

  • Created a topic, Fatal error:, on the site WordPress.org Forums:
    I am getting this: Fatal error: Uncaught Error: Call …

    3 months ago

  • Posted a reply to Disable Wizard for Multisite?, on the site WordPress.org Forums:
    Nope, that does not work either. Wizard still there.

    3 months ago

  • Posted a reply to Disable Wizard for Multisite?, on the site WordPress.org Forums:
    No, that gives me a php error. Here is the code I am using now…

    3 months ago

  • Posted a reply to Disable Wizard for Multisite?, on the site WordPress.org Forums:
    I implemented your suggestion but the wizard is still enabled when I test it.

    3 months ago

  • Posted a reply to Disable Wizard for Multisite?, on the site WordPress.org Forums:
    I don't like using that plugin because if there's an error it locks up the…

    3 months ago

  • Posted a reply to Disable Wizard for Multisite?, on the site WordPress.org Forums:
    What would a snippet look like so that I can add it to functions

    3 months ago

  • Created a topic, Disable Wizard for Multisite?, on the site WordPress.org Forums:
    Is there any way to disable the setup wizard for multi…

    3 months ago

  • Created a topic, Organizing menu?, on the site WordPress.org Forums:
    Is it possible to organize menu items, group them or m…

    3 months ago

  • Posted a reply to Woocommerce still receives IPN and PTD and sends out 2 duplicated order emails, on the site WordPress.org Forums:
    I am having exact same issue. Is there a fix?

    3 months ago

  • Created a topic, Duplicate order related emails, on the site WordPress.org Forums:
    A week ago all of a sudden I started getting duplicate…

    3 months ago

  • Created a topic, 403 errors in Analytics, on the site WordPress.org Forums:
    I am not able to view any Analytics. Page just loads f…

    3 months ago

  • Posted a reply to Object Cache & Browser Cache settings are missing, on the site WordPress.org Forums:
    I activated it network wide. The options do show in the network side but when…

    4 months ago

  • Posted a reply to Object Cache & Browser Cache settings are missing, on the site WordPress.org Forums:
    Any update on this?

    4 months ago

  • Posted a reply to Object Cache & Browser Cache settings are missing, on the site WordPress.org Forums:
    I am on WP MU but only activated it on the main site (not network…

    4 months ago

  • Posted a reply to Object Cache & Browser Cache settings are missing, on the site WordPress.org Forums:
    Nope, those options are not there.

    4 months ago

  • Created a topic, Object Cache & Browser Cache settings are missing, on the site WordPress.org Forums:
    On the dashboard I see that OFF Object Cache and OFF B…

    4 months ago

  • Posted a reply to PHP Error: Trying to access array offset on value, on the site WordPress.org Forums:
    Yes it's good now. Thank you

    4 months ago

  • Posted a reply to Flushing on subsites?, on the site WordPress.org Forums:
    I have that option enabled but do not see a menu item inside admin.

    4 months ago

  • Created a topic, Flushing on subsites?, on the site WordPress.org Forums:
    Is there a way to allow subsite admins to flush cache …

    4 months ago

  • Created a topic, Activating network wide?, on the site WordPress.org Forums:
    Do I need to active WP Rocket Networkwide to use your …

    4 months ago

  • Posted a reply to Error: The following table(s) are missing, on the site WordPress.org Forums:
    I do not see "Uninstall on deactivation" option on the advanced setting page.

    5 months ago