WordPress.org

Profiles

  • Member Since: July 23rd, 2018
  • Find me on:
  • Posted a reply to Does not work when WP installed in subfolder / subdirectory, on the site WordPress.org Forums:
    I see that now. I will have to ask the host for help

    2 months ago

  • Posted a reply to Does not work when WP installed in subfolder / subdirectory, on the site WordPress.org Forums:
    Without seeing the log (host away, weekend), I was looking at this page https://www.litespeedtech.com/support/wiki/doku.php/litespeed_wiki:config:understanding_403 It…

    2 months ago

  • Posted a reply to Does not work when WP installed in subfolder / subdirectory, on the site WordPress.org Forums:
    I do not have access to the server's log. I will have to ask the…

    2 months ago

  • Posted a reply to Does not work when WP installed in subfolder / subdirectory, on the site WordPress.org Forums:
    Disabled ModSecurity, but I still get 403 error. Could this be the reason: https://coolestguidesontheplanet.com/403-forbidden-error-wordpress-htaccess/

    2 months ago

  • Posted a reply to Does not work when WP installed in subfolder / subdirectory, on the site WordPress.org Forums:
    When I try to save the new paths I get error 403 Forbidden Access to…

    2 months ago

  • Posted a reply to Does not work when WP installed in subfolder / subdirectory, on the site WordPress.org Forums:
    I will test and update, thank you.

    2 months ago

  • Posted a reply to Does not work when WP installed in subfolder / subdirectory, on the site WordPress.org Forums:
    I received a copy of your unedited post, qtwrk, in which you showed a variety…

    2 months ago

  • Posted a reply to Does not work when WP installed in subfolder / subdirectory, on the site WordPress.org Forums:
    No, I have not. I will investigate and report back.

    2 months ago

  • Created a topic, Does not work when WP installed in subfolder / subdirectory, on the site WordPress.org Forums:
    This topic has been raised numerous times, but never a…

    2 months ago

  • Created a topic, Does this plugin use or load jQuery?, on the site WordPress.org Forums:
    Trying to keep things light and efficient here.

    4 months ago

  • Posted a reply to Works okay, but first …., on the site WordPress.org Forums:
    Update: does not work properly, period. I spent hours manually removing all the images I…

    4 months ago

  • Created a topic, Did not work, on the site WordPress.org Forums:
    Used it to try to add about 27 images, it added a diff…

    4 months ago

  • Created a topic, Weird results on my site, on the site WordPress.org Forums:
    Images appeared without thumbnails in my library. Basi…

    4 months ago

  • Posted a reply to Cloudfare extension has old domain, can’t update, on the site WordPress.org Forums:
    Fixed. General Settings --> Reset Configuration

    4 months ago

  • Created a topic, Cloudfare extension has old domain, can’t update, on the site WordPress.org Forums:
    I changed my website domain name and moved it to a new…

    4 months ago

  • Created a topic, Clean, fast, logical & generous, on the site WordPress.org Forums:
    At last! Spent several days installing and uninstallin…

    1 year ago

  • Posted a reply to Gutenberg missing Search & Replace, etc., on the site WordPress.org Forums:
    My solution is to go to code view, copy all and paste into a real…

    1 year ago

  • Created a topic, Worst slider?, on the site WordPress.org Forums:
    Absolutely the fewest available parameters in the free…

    1 year ago

  • Posted a reply to Captcha doesnt get refreshed after form submit, on the site WordPress.org Forums:
    This should be in the free version too. The lack of refresh means bots can…

    2 years ago

  • Posted a reply to Spam still getting through, on the site WordPress.org Forums:
    Ignore the first comment, but what's to stop a bot reading the page's html and…

    2 years ago

  • Created a topic, Spam still getting through, on the site WordPress.org Forums:
    Not effective. I suspect having the field labelled "ho…

    2 years ago

  • Created a topic, Primitive, buggy, on the site WordPress.org Forums:
    Horrible plugin that shows up on my contact form 7 as …

    2 years ago

  • Posted a reply to No v2, had to use another plugin to fix, on the site WordPress.org Forums:
    Now using WPForms with honeypots and V2. Spam stopped. Deleted CF7.

    2 years ago

  • Created a topic, No v2, had to use another plugin to fix, on the site WordPress.org Forums:
    Had to install Advanced Nocaptcha plugin to re-insert …

    2 years ago

  • Created a topic, Stopped my website scrolling, on the site WordPress.org Forums:
    All pages lost scroll ability until I deleted cache. H…

    2 years ago