WordPress.org

Profiles

maylene

Profile picture of maylene
  • Member Since: October 19th, 2011
  • @maylene on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to 'Invalid default value' = database install fail, on the site WordPress Support Forums:
    I'm new to DigitalOcean and using ServerPilot to manage my Ubuntu 16.04 droplet. The above…

    6 months ago

  • Created a topic, Fixing hardcoded wp-content path, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to Ignore logged in users?, on the site WordPress Support Forums:
    Oops, I missed that FAQ, so thanks for being nice (and quick) in your response…

    7 months ago

  • Created a topic, Ignore logged in users?, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to How to change the footer, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, @icatherine, for the copy/paste easiness. Worked like a charm.

    3 years ago

  • Posted a reply to Unable to Extract the Backed up site to new domain, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, Santosh! Your advice and tweaks helped me finally get the package and database installed…

    3 years ago

  • Posted a reply to WordPress 3.8 Shrinks Custom Logo?, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the post @inscape! That got me in the right direction to fix a…

    3 years ago

  • Posted a reply to Proper way to remove in wp-login.php default file, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, Halben. I ended up using the theme's functions.php to fix my issue. Cheers!

    3 years ago

  • Posted a reply to Proper way to remove in wp-login.php default file, on the site WordPress Support Forums:
    Hey, @halben, what was the solution? I'm attempting something similar-- I need to modify the…

    3 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Private Only] Updated to new version and site is no longer private, on the site WordPress Support Forums:
    Hey thanks for the quick reply! I have a couple of copies of the older…

    5 years ago

  • Posted a reply to Mingle Forum Gone?, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for updating here. The plugin indeed seems to be back and updated to boot.

    5 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Video Thumbnails] Libcurl Error for Vimeo, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the advice and help. Adding authentication details to access private content would be…

    5 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Private Only] Updated to new version and site is no longer private, on the site WordPress Support Forums:
    Subscribing to this thread since I had the same issue after updating one of my…

    5 years ago

  • Posted a reply to Mingle Forum Gone?, on the site WordPress Support Forums:
    subscribing here just in case an answer appears

    5 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Video Thumbnails] Libcurl Error for Vimeo, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the reply. Yeah, I am guessing it has to do with public vs…

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Video Thumbnails] Libcurl Error for Vimeo, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago