WordPress.org

Profiles

  • Member Since: March 23rd, 2015
  • Find me on:
  • Created a topic, The ”Current URL” feature works on my site !!, on the site WordPress.org Forums:
    Compliments to the Plugin author for sharing a useful …

    4 months ago

  • Posted a reply to Contact 7 Special Tag not working on my site?, on the site WordPress.org Forums:
    Care to advise which Mail Tag I can use from the link disclosed above to…

    4 months ago

  • Posted a reply to Contact 7 Special Tag not working on my site?, on the site WordPress.org Forums:
    You asked me to disclose the Site URL. Did you test it or notice anything…

    4 months ago

  • Posted a reply to Contact 7 Special Tag not working on my site?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for responding. Contact Form ( Right Sidebar) Form https://ibb.co/T4ynjcZ Message Body https://ibb.co/XjDsVzm

    4 months ago

  • Created a topic, Contact 7 Special Tag not working on my site?, on the site WordPress.org Forums:
    I want to know the Page Title/Slug from the mails sent…

    4 months ago

  • Posted a reply to Loco Translation not showing on Front End ?, on the site WordPress.org Forums:
    Like yourself, I am a Programmer (Oracle) for last 25 years. I'm familiar with S/W…

    7 months ago

  • Posted a reply to Loco Translation not showing on Front End ?, on the site WordPress.org Forums:
    You reckon it's Theme related ? If so, then why the same issue with another…

    7 months ago

  • Posted a reply to Loco Translation not showing on Front End ?, on the site WordPress.org Forums:
    I opened the Loco Translate PO File with Poedit Editor Tool. Peodit Editor What do…

    7 months ago

  • Posted a reply to Loco Translation not showing on Front End ?, on the site WordPress.org Forums:
    I installed the Twenty Nineteen Theme. Unfortunately, issue is not resolved. Twenty Nineteen Theme Screenshot…

    7 months ago

  • Posted a reply to Loco Translation not showing on Front End ?, on the site WordPress.org Forums:
    I have shown you the screenshot. What information do you exactly need ?

    7 months ago

  • Posted a reply to Loco Translation not showing on Front End ?, on the site WordPress.org Forums:
    Screenshot showing the translation. Translation

    7 months ago

  • Posted a reply to Loco Translation not showing on Front End ?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for replying. Do you think the issue is due to a 3rd Party Plugin…

    7 months ago

  • Posted a reply to Loco Translation not showing on Front End ?, on the site WordPress.org Forums:
    I'm not the only one with the issue. I've just updated the Plugin to latest…

    7 months ago

  • Created a topic, Functional Plugin backed by Professional Support, on the site WordPress.org Forums:
    A powerful optimisation plugin, backed by professional…

    8 months ago

  • Posted a reply to Improve GTMetrix > YScore > Make fewer HTTP requests ?, on the site WordPress.org Forums:
    Great Stuff !! The Score has improved from C (76) to A (92) GTMetrix Revised

    8 months ago

  • Created a topic, Improve GTMetrix > YScore > Make fewer HTTP requests ?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Possible to improve the GTMetrix > YScore > …

    8 months ago

  • Posted a reply to Make fewer HTTP Requests ?, on the site WordPress.org Forums:
    Thank.

    8 months ago

  • Posted a reply to Make fewer HTTP Requests ?, on the site WordPress.org Forums:
    Are you referring to files below ( copied from Waterfall Chart): https://use.fontawesome.com/releases/v5.11.2/css/v4-shims.css https://use.fontawesome.com/releases/v5.11.2/css/all.css https://maxcdn.bootstrapcdn.com/font-awesome/4.7.0/css/font-awesome.min.css?ver=5.3.2 ttps://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans:200,300,400,500,600,700,800%7CShadows+Into+Light:400,700%7CPlayfair+Display:400,700%7COswald:400,600,700&subset=cyrillic,cyrillic-ext,greek,greek-ext,khmer,latin,latin-ext,vietnamese…

    8 months ago

  • Posted a reply to Make fewer HTTP Requests ?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Frank I have installed Cache Enabler plugin, although the GTMetrix Results are quite impressive,…

    8 months ago

  • Posted a reply to Make fewer HTTP Requests ?, on the site WordPress.org Forums:
    Online Print DEMO Thanks.

    8 months ago

  • Created a topic, Make fewer HTTP Requests ?, on the site WordPress.org Forums:
    Compliments on a powerful Optimisation plugin. Togeth…

    8 months ago

  • Posted a reply to Plugin isn’t working with default settings ?, on the site WordPress.org Forums:
    I have 3 Optimisation Plugins installed: Fast Velocity Minify WP Super Cache SG Optimizer The…

    8 months ago

  • Posted a reply to Plugin isn’t working with default settings ?, on the site WordPress.org Forums:
    Another screenshot JS Error

    8 months ago

  • Posted a reply to Plugin isn’t working with default settings ?, on the site WordPress.org Forums:
    See screenshot JS Errors - Browser Console

    8 months ago

  • Posted a reply to Plugin isn’t working with default settings ?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the prompt update. Below is the screenshot of the new settings. Setting Screenshot…

    8 months ago

  • Created a topic, Plugin isn’t working with default settings ?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi - unfortunately, the Plugin isn't working on my sit…

    8 months ago

  • Created a topic, Did’nt work on my site, on the site WordPress.org Forums:
    My Site broke after installing it. It has a Wizard, w…

    8 months ago

  • Posted a reply to Loco Translation not showing on Front End ?, on the site WordPress.org Forums:
    Anyone ?? Where's the Support ? It's 5 days since I opened the ticket.

    11 months ago

  • Created a topic, Loco Translation not showing on Front End ?, on the site WordPress.org Forums:
    Despite following steps diligently on using Loco Trans…

    11 months ago