Profiles

  • Member Since: March 4th, 2010
  • Find me on:
  • Posted a reply to Icons not appearing in back end after ACF update, on the site WordPress.org Forums:
    Awesome. Amazing support from you and ACF. Thanks!

    5 months ago

  • Posted a reply to Icons not appearing in back end after ACF update, on the site WordPress.org Forums:
    Brilliant - thanks Matt.

    5 months ago

  • Created a topic, Icons not appearing in back end after ACF update, on the site WordPress.org Forums:
    This plugin was working beautifully up until today (25…

    5 months ago

  • Posted a reply to Language site serving files from the wrong domain, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you - that's worked!

    8 months ago

  • Created a topic, Language site serving files from the wrong domain, on the site WordPress.org Forums:
    The French version of this website is serving the Lite…

    8 months ago

  • Created a topic, The best support I’ve experienced, on the site WordPress.org Forums:
    I use this plugin to SSO with Tableau, and they made a…

    9 months ago

  • Posted a reply to Lost sidebar on main page, on the site WordPress.org Forums:
    Brilliant - works perfectly. Thank you Mihai.

    1 year ago

  • Created a topic, Lost sidebar on main page, on the site WordPress.org Forums:
    Since updating to the new version on the plugin, I've …

    1 year ago

  • Created a topic, Issue with Safari, on the site WordPress.org Forums:
    I can successfully SSO with all browsers, with the exc…

    1 year ago

  • Posted a reply to Phone not appearing in the list of SalesForce fields, on the site WordPress.org Forums:
    Ok, it seems that Phone is only available on the premium version. Marking as resolved.

    1 year ago

  • Created a topic, Phone not appearing in the list of SalesForce fields, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I'm trying to link my telephone form field to …

    1 year ago

  • Posted a reply to Crash, then not working after 4.0 update, on the site WordPress.org Forums:
    I had a similar issue with 4.0.0 - it all worked on the frontend, but…

    2 years ago

  • Posted a reply to Breadcrumbs Showing In Odd Order In Blog, on the site WordPress.org Forums:
    Just adding to this ticket to say that I have a website that is also…

    2 years ago

  • Posted a reply to Images not being optimised, on the site WordPress.org Forums:
    Is there any update on this please? It would be really useful to me (and…

    2 years ago

  • Created a topic, Images not being optimised, on the site WordPress.org Forums:
    I've tested this plugin with ShortPixel and Robin imag…

    2 years ago

  • Posted a reply to The site is experiencing technical difficulties. Error, on the site WordPress.org Forums:
    I also get a fatal error when using PHP 7.3.9 I have to roll back…

    2 years ago

  • Posted a reply to An error of type E_COMPILE_ERROR was caused in line 347, on the site WordPress.org Forums:
    I'm also getting this. I had to roll back to 11.7 as I could find…

    2 years ago

  • Created a topic, Works perfectly, on the site WordPress.org Forums:
    Just install, add to the form, and it works!

    4 years ago

  • Posted a reply to Breadcrumbs no longer work after update, on the site WordPress.org Forums:
    I just had this on a website. I fixed it by enabling Yoast Breadcrumbs in…

    4 years ago

  • Posted a reply to Shortcode is ignoring carousel_count of 1, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Martin - that has worked well.

    4 years ago

  • Posted a reply to WPEngine Hosting, on the site WordPress.org Forums:
    Amazing support - all fixed. Highly recommend IWP to anyone.

    4 years ago

  • Posted a reply to WPEngine Hosting, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, I've emailed.

    4 years ago

  • Posted a reply to WPEngine Hosting, on the site WordPress.org Forums:
    None of my sites hosted on WPEngine are being updated by IWP anymore. An example…

    4 years ago

  • Created a topic, WPEngine Hosting, on the site WordPress.org Forums:
    All of the sites that I have hosted on WPEngine are sa…

    4 years ago

  • Created a topic, Shortcode is ignoring carousel_count of 1, on the site WordPress.org Forums:
    When I set the carousel_count to 1, it seems to overri…

    4 years ago

  • Posted a reply to Site title is being prepended to all Meta Titles, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Saša, that fixed my issue.

    4 years ago

  • Created a topic, Site title is being prepended to all Meta Titles, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, The site title (in this case it is "GTMA") is …

    4 years ago

  • Created a topic, PayPal error (11812), on the site WordPress.org Forums:
    I am getting the following error sometimes when trying…

    5 years ago

  • Created a topic, Plugin stopped working after v2.5.2, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, The plugin has stopped working for me since I …

    5 years ago

  • Posted a reply to Undefined value for separator?, on the site WordPress.org Forums:
    This is due to a typo in the code. Change line 7 of initialize.countup.js from…

    5 years ago

  • Posted a reply to Jetpack Publicize not working w/ Google+ pages, on the site WordPress.org Forums:
    Following this topic as I'd love a solution!

    5 years ago

  • Created a topic, SSL expired, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, This plugin is not working as well as it shoul…

    5 years ago