WordPress.org

Profiles

mattblank

Profile picture of mattblank
  • Member Since: December 3rd, 2007
  • @mattblank on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Change Text?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the response, and can I say this plugin is excellent! Ideally I want…

    5 months ago

  • Created a topic, Change Text?, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Remove Category Base, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Create Links From Custom Fields", on the site WordPress Support Forums:
    It does make sense, though then you lose the functionality of quick adding. So if…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Create Links From Custom Fields", on the site WordPress Support Forums:
    Great thanks! I suppose the only issue then is pulling out relevant tags in relevant…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Create Links From Custom Fields", on the site WordPress Support Forums:
    So basically use tags instead of custom fields?

    9 months ago

  • Posted a reply to "Create Links From Custom Fields", on the site WordPress Support Forums:
    Hi! Thanks for your response. There will be quite a few. I basically want to…

    9 months ago

  • Created a topic, Create Links From Custom Fields, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Images Disappeared From Widget?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks George! So on this page for example you can see the widget down the…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Images Disappeared From Widget?", on the site WordPress Support Forums:
    Anyone?

    1 year ago

  • Created a topic, Images Disappeared From Widget?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Default Show (and other questions), on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Count not updating?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks! Also fixed my issue :)

    2 years ago

  • Posted a reply to "Count not updating?", on the site WordPress Support Forums:
    Same for me! I've had over 2,000 shares to my latest post, published in the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Please Stop Changing The CSS", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Rene, Thanks for the responses. I don't have those checked, as I have manually…

    2 years ago

  • Created a topic, Please Stop Changing The CSS, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, REQUEST - Change to mashsbcount div id, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Breaks Jetpack, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, WP-Super-Cache & Mashshare, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Updated - Now Zero Counts", on the site WordPress Support Forums:
    Ah ok, just saw another users posts on how you have to create a new…

    2 years ago

  • Created a topic, Updated - Now Zero Counts, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Deafault Image", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Silvo! No need to apologise, you do this out of the good of your…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Deafault Image", on the site WordPress Support Forums:
    Haha! Thanks for the reply Silvo. So currently, I've overridden all 31 static images with…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Deafault Image", on the site WordPress Support Forums:
    Just sent you an email Silvo. Many thanks, Matt

    2 years ago

  • Posted a reply to "Deafault Image", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Silvo, The image is 310 x 175 pixels, so really shouldn't be a problem…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Deafault Image", on the site WordPress Support Forums:
    I'm using Chrome and on two computers (my home and works). The file is a…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Deafault Image", on the site WordPress Support Forums:
    After Save Changes. I previously had one there, but removed it, went to add a…

    2 years ago

  • Created a topic, Deafault Image, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Feature Request", on the site WordPress Support Forums:
    Brilliant stuff!! :) Looking forward to the release. Thanks! Matt

    2 years ago

  • Created a topic, Feature Request, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Disable CSS", on the site WordPress Support Forums:
    Great stuff! Thanks :)

    2 years ago

  • Posted a reply to "Disable CSS", on the site WordPress Support Forums:
    Hi again! Another feature request :) I often get well over 1k shares for most…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Disable CSS", on the site WordPress Support Forums:
    Haha! I'm surprised actually, as there are so many plugins that generate social buttons (and…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Disable CSS", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, that's fine! Just didn't want to start messing around with the plugin files :)…

    2 years ago

  • Created a topic, Disable CSS, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Media thumbnail size keeps changing", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Mateja! Great news that there will be a fix for it. I only noticed…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Thumbnail size keeps changing", on the site WordPress Support Forums:
    Yep! Thanks

    3 years ago

  • Posted a reply to "Media thumbnail size keeps changing", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Mateja! My website is http://www.mjworld.net Thanks! Matt

    3 years ago

  • Created a topic, Media thumbnail size keeps changing, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Thumbnail size keeps changing, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Google Chrome Connection Error?!?", on the site WordPress Support Forums:
    Apologies, just seen others having this issue and it seems to be a 1&1 problem!

    3 years ago

  • Created a topic, Google Chrome Connection Error?!?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Multiple Application Forms?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Can't Upload For Product Download, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Not working on iPhone?", on the site WordPress Support Forums:
    Actually it's not working on iPad either....

    3 years ago

  • Created a topic, Not working on iPhone?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Feed to Post just importing code?!?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Subscribing Problem", on the site WordPress Support Forums:
    Ah wait! Ignore me. I have a Plugin Filter thing on, to reduce all the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Subscribing Problem", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Stefano, I've deleted it and re-installed it...alas problem still persists :( Matt

    3 years ago

  • Posted a reply to "Subscribing Problem", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the reply! If I do this, would I lose all subscribers (I have…

    3 years ago