WordPress.org

Profiles

Matoca

Profile picture of Matoca
  • Member Since: December 10th, 2008
  • Find me on:

  • Reopened ticket #33437, in Core Trac:
    upgrade to WP 4.3 from previous latest version - page publish errors

    5 days ago

  • Posted a reply to "Page won't update", on the site WordPress Support Forums:
    I've also been having this problem since the update with new posts and any type…

    5 days ago

  • Created a topic, GZIP compression: .htaccess file, on the site WordPress Support Forums

    1 week ago

  • Posted a reply to "ZenCache is NOT active. It requires PHP v5.3.2+.", on the site WordPress Support Forums:
    @raamdev Ha, this is even more complex than I thought! I always get the feeling…

    3 months ago

  • Posted a reply to "ZenCache is NOT active. It requires PHP v5.3.2+.", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for your suggestions. Both the cpanel and the php config did show PHP…

    3 months ago

  • Posted a reply to "ZenCache is NOT active. It requires PHP v5.3.2+.", on the site WordPress Support Forums:
    Can anyone tell me how Zencache evaluates the PHP version on the server? Bluehost Support…

    3 months ago

  • Created a topic, ZenCache is NOT active. It requires PHP v5.3.2+., on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Unresponsive script", on the site WordPress Support Forums:
    I've said this before and I will say it again. Trying to find information when…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Unresponsive script", on the site WordPress Support Forums:
    I have been having an ongoing problem with a "unresponsive script.... js....emoji..." alert box opening…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Warning: getimagesize(1): failed to open stream: No such file or directory in", on the site WordPress Support Forums:
    I know I personally would be willing to pay for this plugin, I depend on…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Must have PHP 5.3 installed?", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for the quick response. You are correct, despite clearing my cache on the…

    3 months ago

  • Created a topic, Must have PHP 5.3 installed?, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Insert NextGen Image Gallery Choice: Random Order", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Cais, I submitted a feature request several months ago. I am wondering if anything…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Not working right", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for this suggestion. I went into the server and found and deleted wp-content/quick-cache/.…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Insert NextGen Image Gallery Choice: Random Order", on the site WordPress Support Forums:
    Cais, I am sorry I mislead you by mentioned the slide show, this problem has…

    6 months ago

  • Created a topic, Insert NextGen Image Gallery Choice: Random Order, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Not working right", on the site WordPress Support Forums:
    PHP 5.4.34 I looked back in my emails for a chat transcripts. 11-26-13 Quick Cache…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Not working right", on the site WordPress Support Forums:
    I have added these lines to my wp-config.php file and saved the file on the…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Not working right", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem. It installed ZenCache but I cannot activate it, it goes…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Widget won't work after NextGEN update?", on the site WordPress Support Forums:
    Cais, I have been unwilling to upgrade since ver 2.0.66 because of this issue with…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Widget won't work after NextGEN update?", on the site WordPress Support Forums:
    I decided that there had been enough upgrades in the past few months to this…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Item Categories: Unable to "Save"", on the site WordPress Support Forums:
    It's taken me hours but I've managed to make a grid with a few items,…

    12 months ago

  • Created a topic, Item Categories: Unable to "Save", on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Upload: Identify IP Address?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Widget won't work after NextGEN update?", on the site WordPress Support Forums:
    Cais, I've uninstalled the update and installed the previous version twice now. Both times the…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Widget won't work after NextGEN update?", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for the link and the excellent instructions. The slideshow worked as soon as…

    1 year ago

  • Created a topic, Excellent Functionality and Top Notch Support, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Widget won't work after NextGEN update?", on the site WordPress Support Forums:
    I've spent most of yesterday and today trying to find the problem. I have gotten…

    1 year ago

  • Posted a reply to "After Update Widget Won't Work", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I am posting in disguise, I have my Groucho glasses on (with nose and…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Widget won't work after NextGEN update?", on the site WordPress Support Forums:
    I have a logger in my dashboard that keeps track of everything that is done.…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Widget won't work after NextGEN update?", on the site WordPress Support Forums:
    I should add that this problem occurred immediately after updating NextGEN plugin. If I had…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Widget won't work after NextGEN update?", on the site WordPress Support Forums:
    The only thing I have done since Saturday with the slideshow, and this was only…

    1 year ago

  • Posted a reply to "After Update Widget Won't Work", on the site WordPress Support Forums:
    No, I specifically have Flash off. Under Gallery Settings>Basic Slideshow>Enable Flash Slideshow>NO. That has not…

    1 year ago

  • Created a topic, Widget won't work after NextGEN update?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "After Update Widget Won't Work", on the site WordPress Support Forums:
    Hmm, Ok? What is different between our two problems? NextGEN Slideshow widget doesn't work. That…

    1 year ago

  • Posted a reply to "After Update Widget Won't Work", on the site WordPress Support Forums:
    I am having the same problem. I went through and resaved the widget settings for…

    1 year ago

  • Created a topic, IPv6 Addresses?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Questions Before I Install, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Blacklist IP's Still Connecting?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Upload Going To Wrong Gallery", on the site WordPress Support Forums:
    I figured this out finally. I decided to try deactivating the plugin and removing it…

    1 year ago

  • Created a topic, Upload Going To Wrong Gallery, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, iframe inserted another WP page on page, not video, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Sending msg redirects to admin page?", on the site WordPress Support Forums:
    Jeff, I do believe the installation I made prior to the change is still working,…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Sending msg redirects to admin page?", on the site WordPress Support Forums:
    Jeff, Actually no, after a bit of time I couldn't use this anymore because it…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Get 550 Server Error When Trying To Delete Trash", on the site WordPress Support Forums:
    Esmi, I started my own topic to ask for help with this problem. I am…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Get 550 Server Error When Trying To Delete Trash", on the site WordPress Support Forums:
    I recently got a server error code like this and I did go into the…

    2 years ago

  • Created a topic, Get 550 Server Error When Trying To Delete Trash, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Not Working in bbpress 2.4", on the site WordPress Support Forums:
    Interesting. I did install 1.0.1 yesterday at home in the morning. Later I was at…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Can't switch back to "visual" tab", on the site WordPress Support Forums:
    I have been having this problem when bbPress upgraded to ver 2.5. I started with…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Not Working in bbpress 2.4", on the site WordPress Support Forums:
    I installed bbPress about a month ago on a test site. Up until the most…

    2 years ago