WordPress.org

Profiles

markwebstar

  • Member Since: July 24th, 2013
  • @markwebstar on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Place Order button not working, on the site WordPress.org Forums:
    I have been unable to replicate this error, but a cust…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Add text to Shop page, on the site WordPress.org Forums:
    @lorro Sorry for the late reply - I've been away and only just had chance…

    2 weeks ago

  • Created a topic, Problem uploading files, on the site WordPress.org Forums:
    I'm currenty unable to add new images to Netgen Galler…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Add text to Shop page, on the site WordPress.org Forums:
    i added this to functions.php but the text appears at the side of the shop…

    1 month ago

  • Created a topic, Add text to Shop page, on the site WordPress.org Forums:
    If I add text to the Woocommerce Shop Page using the P…

    1 month ago

  • Posted a reply to Timely Calendar not working properly, on the site WordPress.org Forums:
    Although this thread has been marked as "solved", I just wanted to mention for anyone…

    2 months ago

  • Posted a reply to Timely Calendar not working properly, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks. I've just opened Ticket ID 5467.

    2 months ago

  • Posted a reply to Timely Calendar not working properly, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @sunny454 I've switched back to 5.6 but this hasn't had any effect on the…

    2 months ago

  • Posted a reply to Timely Calendar not working properly, on the site WordPress.org Forums:
    PHP is currently set to 7.1 but I've also tried 5.6.

    2 months ago

  • Posted a reply to Timely Calendar not working properly, on the site WordPress.org Forums:
    i was able to download the ICS file - thanks very much for your help…

    2 months ago

  • Posted a reply to Timely Calendar not working properly, on the site WordPress.org Forums:
    I'm not able to access the settings because of this problem. Is there any other…

    2 months ago

  • Posted a reply to Timely Calendar not working properly, on the site WordPress.org Forums:
    I don't see a Subscribe button. Should it be at http://thevisiblepress.com/events/ or in the wordpress…

    2 months ago

  • Posted a reply to Timely Calendar not working properly, on the site WordPress.org Forums:
    good to hear that i'm not alone, but i don't think i have any code…

    2 months ago

  • Posted a reply to Timely Calendar not working properly, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry I don't quite understand this step if your instructions:-

    2 months ago

  • Posted a reply to Timely Calendar not working properly, on the site WordPress.org Forums:
    If I do a manual reinstall is there a danger of losing all of the…

    2 months ago

  • Posted a reply to Timely Calendar not working properly, on the site WordPress.org Forums:
    I've tried disabling all other plugins while switching theme to Twenty Seventeen and this still…

    2 months ago

  • Posted a reply to Timely Calendar not working properly, on the site WordPress.org Forums:
    Further to yesterday's post, I deleted the redirect to see if that was the cause…

    2 months ago

  • Created a topic, Timely Calendar not working properly, on the site WordPress.org Forums:
    I haven't used the calendar for a few weeks but have t…

    2 months ago

  • Posted a reply to HIde payment button until shipping is selected, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks @jablonowski Please could you explain what you mean by "requirement fields" ? I haven't…

    2 months ago

  • Posted a reply to HIde payment button until shipping is selected, on the site WordPress.org Forums:
    is anyone able to help me with this, please ? is it possible to use…

    3 months ago

  • Created a topic, HIde payment button until shipping is selected, on the site WordPress.org Forums:
    Is it possible to hide or disable the "Checkout with P…

    3 months ago

  • Posted a reply to Wrong Image Sizes on Shop page, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks very much @lorro - that seems to have fixed it. I don't mind the…

    3 months ago

  • Created a topic, Wrong Image Sizes on Shop page, on the site WordPress.org Forums:
    I'm struggling to get all my products images to appear…

    3 months ago

  • Posted a reply to Packaging weight, on the site WordPress.org Forums:
    is there no-one else with the same problem ?

    3 months ago

  • Posted a reply to Add weight of packaging, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for replying. Additional cost doesn't really address this problem - it's a question of…

    3 months ago

  • Created a topic, Packaging weight, on the site WordPress.org Forums:
    Is it possible to add the weight of packaging as a sep…

    3 months ago

  • Created a topic, Add weight of packaging, on the site WordPress.org Forums:
    Is it possible to add the weight of packaging before m…

    3 months ago

  • Posted a reply to Error: http_build_query(), on the site WordPress.org Forums:
    The error may have been due to the fact that I was still running a…

    3 months ago

  • Posted a reply to You cannot use this plugin, on the site WordPress.org Forums:
    I think it was actually because I was still running an old version of PHP.…

    3 months ago

  • Posted a reply to Error: http_build_query(), on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Benjamin I can try this later. If I perform all the steps as described,…

    3 months ago

  • Created a topic, Error: http_build_query(), on the site WordPress.org Forums:
    I've just begun receiving this error message when I go…

    3 months ago

  • Posted a reply to 2.2.8 Breaking My Site, on the site WordPress.org Forums:
    I can confirm that 2.2.10 has fixed this issue for me too.

    4 months ago

  • Posted a reply to V2.2.8 breaks Twenty Seventeen design, on the site WordPress.org Forums:
    I can confirm that 2.2.10 has fixed this issue for me too.

    4 months ago

  • Posted a reply to Ugrade 2.2.8 Breaks My site, on the site WordPress.org Forums:
    @imagely No need to start a new topic. I've now upgraded to 2.2.10 and everything…

    4 months ago

  • Posted a reply to Ugrade 2.2.8 Breaks My site, on the site WordPress.org Forums:
    libxml is a bit beyond my understanding, but the site with the problem is on…

    4 months ago

  • Posted a reply to Ugrade 2.2.8 Breaks My site, on the site WordPress.org Forums:
    @edanzer Thanks for following up. I'm not sure if I'll have chance to check 2.2.10…

    4 months ago

  • Posted a reply to Ugrade 2.2.8 Breaks My site, on the site WordPress.org Forums:
    I don't know if that will fix the problem for everyone. I tried deleting line…

    4 months ago

  • Posted a reply to 2.2.8 Breaking My Site, on the site WordPress.org Forums:
    If you follow the link to "advanced" there should be a pop up where you…

    4 months ago

  • Posted a reply to You cannot use this plugin, on the site WordPress.org Forums:
    thanks for your quick response. i'll try to check the last backup but not sure…

    4 months ago

  • Posted a reply to 2.2.8 Breaking My Site, on the site WordPress.org Forums:
    i've followed these instructions https://www.imagely.com/docs/how-to-rollback-a-version/ to temporarily reinstall version 2.2.3 after downloading it from https://wordpress.org/plugins/nextgen-gallery/advanced/…

    4 months ago

  • Posted a reply to Ugrade 2.2.8 Breaks My site, on the site WordPress.org Forums:
    me too. my site is down and i wouldn't know how to disable the plugin…

    4 months ago

  • Posted a reply to V2.2.8 breaks Twenty Seventeen design, on the site WordPress.org Forums:
    this fix has not changed my problem on a site that uses an older Blaskan…

    4 months ago

  • Posted a reply to 2.2.8 Breaking My Site, on the site WordPress.org Forums:
    I also have this problem and my site is currently down.

    4 months ago

  • Created a topic, You cannot use this plugin, on the site WordPress.org Forums:
    I've just tried to run WP-DBManager and received the f…

    4 months ago

  • Posted a reply to Database, on the site WordPress.org Forums:
    This has been fixed now - my provider said that that scapeshellarg() had been disabled…

    1 year ago

  • Posted a reply to Backup Database failed, on the site WordPress.org Forums:
    That seems to be correct - my provider says that scapeshellarg() had been disabled in…

    1 year ago

  • Created a topic, Database, on the site WordPress.org Forums:
    I’m trying to backup a site using Optimize Database …

    1 year ago

  • Created a topic, Backup Database failed, on the site WordPress.org Forums:
    I'm trying to backup a site using Optimize Database af…

    1 year ago