WordPress.org

Profiles

Malae

Profile picture of Malae
  • Member Since: May 25th, 2013
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Udate to DNUI ver.2.2 does not run", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you, the plug-in now works with the gallery option checked. If the 'image is…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Udate to DNUI ver.2.2 does not run", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, I unchecked the gallery and it worked fine. You must have recoded to leave…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Udate to DNUI ver.2.2 does not run", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the response, No rush! Is this a problem with the JsonSerializable with PHP…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Udate to DNUI ver.2.2 does not run, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "DNUI Version 2.0 update locks out sites", on the site WordPress Support Forums:
    The PHP is on a remote hosting server, so I could not update it. I…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "DNUI Version 2.0 update locks out sites", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, thanks, I will wait for your results.

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "DNUI Version 2.0 update locks out sites", on the site WordPress Support Forums:
    Hello Nicearma, Thanks for your quick response. I've been using this plug in for a…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "DNUI Version 2.0 update locks out sites", on the site WordPress Support Forums:
    Further to my post above, I renamed the folder: dnui-delete-not-used-image-wordpress on each site via FTP.…

    4 weeks ago

  • Created a topic, DNUI Version 2.0 update locks out sites, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Created a topic, Not receiving e-mails, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "High CPU Load After Update to v4.3", on the site WordPress Support Forums:
    As posted above, I was successful with the mu-plugins fix. I would be interested to…

    5 months ago

  • Posted a reply to "High CPU Load After Update to v4.3", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you Otto, I was having problems trying to open pages to edit since the…

    5 months ago

  • Created a topic, WP 4.1 RC2, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "I now have 4.2 alpha 1 !!!!", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Dave, After clicking the update button, I had exactly the same experience and reaction.…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Updraftplus file changes false positives", on the site WordPress Support Forums:
    No problem with Wordfence, but I thought it is worth mentioning, so that new users…

    1 year ago

  • Created a topic, Updraftplus file changes false positives, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Not working after update", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Nicolas, That seems to have fixed the problem: no deactivation/activation necessary. Also working OK…

    1 year ago

  • Created a topic, Not working after update, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "DNUI belongs under "Tools", not "Settings" in WordPress sidebar", on the site WordPress Support Forums:
    gBell12 is correct. I have three plug-ins in my tools menu. It's not a problem,…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Scan terminated with error", on the site WordPress Support Forums:
    Mark, All clear, thanks.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Scan terminated with error", on the site WordPress Support Forums:
    Identical error on two sites. Have tried repeatedly to get completed scan without success.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Revert to WordPress 3.9 from 4.0-alpha", on the site WordPress Support Forums:
    My method worked because version 4.0 was still in beta and I backed up to…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Wordfence version 5.2.2 on WP 4.0 RC-3", on the site WordPress Support Forums:
    Epilogue. Today my sites and test site are all running on the newly released WP…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Wordfence version 5.2.2 on WP 4.0 RC-3", on the site WordPress Support Forums:
    Tim, Difficult to say what happened. I was running off and on in WP_DEBUG mode…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Wordfence version 5.2.2 on WP 4.0 RC-3", on the site WordPress Support Forums:
    I kept trying and my last attempt over a period of about six hours was…

    1 year ago

  • Posted a reply to "WP 4.0 RC-1 Customize panel issue.", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the reply and your assistance. I have already posted regarding two of the…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Audio Player running on WordPress 4.0-RC3", on the site WordPress Support Forums:
    I have just activated the plug-in again on the above site and noticed the following…

    1 year ago

  • Created a topic, Add logo to Admin ver. 1.6 running on WP4.0-RC3, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "WP 4.0 RC-1 Customize panel issue.", on the site WordPress Support Forums:
    The 'X' position issue had disappeared, this morning with all plug-ins deactivated. Yesterday when I…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Wordfence version 5.2.2 on WP 4.0 RC-3", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Tim, Thanks for fast reply. My two active sites are still running in WP…

    1 year ago

  • Created a topic, DNUI ver1.3.1 running on WordPress 4.0-RC-3, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Audio Player running on WordPress 4.0-RC3, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "WP 4.0 RC-1 Customize panel issue.", on the site WordPress Support Forums:
    Now running WordPress 4.0-RC3 The 'X' is now black! Set define('WP_DEBUG', true); WP_DEBUG screenshot shows…

    1 year ago

  • Created a topic, Wordfence version 5.2.2 on WP 4.0 RC-3, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "WP 4.0 RC-1 Customize panel issue.", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Mika, Much trouble with cloud. Cloudup and cloud.ly have not given me access yet,…

    1 year ago

  • Posted a reply to "WP 4.0 RC-1 Customize panel issue.", on the site WordPress Support Forums:
    I am now on 4.0-RC2, but no change. This is my test site running on…

    1 year ago

  • Posted a reply to "WP 4.0 RC-1 Customize panel issue.", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Stephen, I deactivated all plug-ins, but still found the blue 'X'. Although I presume…

    1 year ago

  • Created a topic, WP 4.0 RC-1 Customize panel issue., on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "[4.0 beta 4] bundled copy of Akismet", on the site WordPress Support Forums:
    Mika, I did. It does. Thanks.

    1 year ago

  • Posted a reply to "[4.0 beta 4] bundled copy of Akismet", on the site WordPress Support Forums:
    I thought I had been dreaming, when Akismet reverted from 3.0.2 to 3.0.1 in WordPress…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Stop nightly updates", on the site WordPress Support Forums:
    Passing by and noticed this post. To stop the updating problem, deactivate the Beta Tester…

    1 year ago

  • Created a topic, Cannot download 4.0-betas, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Problems with version 2.8 and 2.8.1", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Rolf, Thanks for your reply. It may well be a conflict with another plug-in.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Problems with version 2.8 and 2.8.1", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Rolf, You did not address my comments about the disappearing revisions, nevertheless I updated…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Problems with version 2.8 and 2.8.1", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Rolf, Thanks for your explanation. My test site is running on XAMPP and has…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Problems with version 2.8 and 2.8.1", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Rolf, Thanks for the quick reply. I just noticed that the previous run with…

    2 years ago

  • Created a topic, Problems with version 2.8 and 2.8.1, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "DNUI Version 1.0 causes white screen", on the site WordPress Support Forums:
    Nicolas, thanks for your reply. Regarding the e-mails I have no subscription. It is not…

    2 years ago

  • Posted a reply to "DNUI Version 1.0 causes white screen", on the site WordPress Support Forums:
    BTW, Every time you issue an update, I am getting e-mails from WordPress for each…

    2 years ago

  • Posted a reply to "DNUI Version 1.0 causes white screen", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Nicolas, I installed DNUI ver. 1.3 on my test server and it appeared to…

    2 years ago

Plugins

  • DNUI Delete not used image

    User rating