WordPress.org

Profiles

MagineM

Profile picture of MagineM
  • Member Since: August 20th, 2013
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Theme Not Saving", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Salvatore, Apologies for the delayed reply, but yes, the theme save does work. Thank…

    2 months ago

  • Created a topic, WPTouch Mobile vs PRO, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Theme Not Saving", on the site WordPress Support Forums:
    Awesome, thanks. Will check it out and let you if it fixes the problem.

    2 months ago

  • Posted a reply to "Theme Not Saving", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Nope, don't seem to have a cookie like that in my browser.

    2 months ago

  • Posted a reply to "Customise/exclude info from Delivery-Note only?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi dmarcelino, Didn't get any help, so what I ended up doing was disabling the…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Theme Not Saving", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Thanks for all the recent updates. :) I have the same problem however as…

    2 months ago

  • Created a topic, Custom Field(s) in Sidebar?, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Menu links give 404 error after update", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Vasyl.

    3 months ago

  • Posted a reply to "Menu links give 404 error after update", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, It only seems to be a problem with the menu items that fall under…

    3 months ago

  • Created a topic, Menu links give 404 error after update, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Menu links not working after 2.4.9 update", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, As Alexey mentioned, the problem actually might lie with Advanced Access Manager, as I…

    3 months ago

  • Created a topic, Menu links not working after 2.4.9 update, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Emails don't send in 4.3.1 or 4.3", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Yes, also experienced the same problem with WP-Mail-SMTP and have also switched over to…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Sales Summary does not match the WooCommerce report", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Thanks for the feedback. Yes, I am using the latest version and have deactivated,…

    5 months ago

  • Posted a reply to "AAM changing all image URLs to "aam_media"", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you. Had a site of mine go all wonky... but the above solution works!…

    5 months ago

  • Created a topic, Sales Summary does not match the WooCommerce report, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Hidden shipping option back after update", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Ok, figured it out. The new code from the link does work, but only…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Hidden shipping option back after update", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Mike, I've tried the code in the link you supplied but am still having…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Sales Summary data not showing", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Great, that did the trick. Working now. Thank you :).

    5 months ago

  • Created a topic, Sales Summary data not showing, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Donation site setup", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Mike, Thanks. Will look into that.

    5 months ago

  • Created a topic, Donation site setup, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Hidden shipping option back after update", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Mike, This is the code I was using: <?php /* custom PHP functions below…

    5 months ago

  • Created a topic, Hidden shipping option back after update, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Test Connection not working, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Payment method report", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, This was quite a while ago, so am not 100% sure anymore about why…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Not working/saving correctly since last update...", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, It appears the issue has been sorted out after an update.

    6 months ago

  • Posted a reply to "Customise/exclude info from Delivery-Note only?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Any support out there for this plugin? All and any help appreciated.

    6 months ago

  • Created a topic, Stop Google from indexing captcha image?, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Customise/exclude info from Delivery-Note only?, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Showing everything in both languages", on the site WordPress Support Forums:
    @Gunu Ok, think I've figured it out. I need to print the output in a…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Showing everything in both languages", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Gunu, Hmm, difficult to test as the site is live. The translations seem work…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Meta description not showing / bein over ruled", on the site WordPress Support Forums:
    Any help appreciated.

    7 months ago

  • Posted a reply to "Not working/saving correctly since last update...", on the site WordPress Support Forums:
    Anyone experiencing similar issue?

    7 months ago

  • Posted a reply to "Showing everything in both languages", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, The theme is eList from Elegant Themes.

    7 months ago

  • Posted a reply to "Showing everything in both languages", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Yes, I have had a read through. But nothing there really tells me what…

    7 months ago

  • Created a topic, Showing everything in both languages, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Not working/saving correctly since last update..., on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Meta description not showing / bein over ruled, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Field sort not working..., on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Latest plugin update breaks media uploader", on the site WordPress Support Forums:
    Any feedback on this issue?

    10 months ago

  • Posted a reply to "Payfast integration", on the site WordPress Support Forums:
    Any feedback on this?

    10 months ago

  • Created a topic, Latest plugin update breaks media uploader, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Payfast integration, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Sales Reporting, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Album sort order", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Ok, so that doesn't quite do what I want as I want. When adding…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Album sort order", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Yes. Didn't know I could create a "super"album. Let me look into that. Sounds…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Album sort order", on the site WordPress Support Forums:
    I would ideally like them to show in the order that I add them.

    11 months ago

  • Posted a reply to "Album sort order", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I use the insert NextGen gallery button and add the albums to view. But…

    11 months ago

  • Created a topic, Album sort order, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago