WordPress.org

Profiles

MacDoodle

Profile picture of MacDoodle
  • Member Since: January 25th, 2008
  • @macdoodle on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Rollback to previous version that doesn't require PHP 5.3?, on the site WordPress Support Forums:
    Marked resolved, by me, 6 days ago. But let me clarify something for you -…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Rollback to previous version that doesn't require PHP 5.3?, on the site WordPress Support Forums:
    - one version off on the rollback was causing issue.

    1 month ago

  • Created a topic, Rollback to previous version that doesn't require PHP 5.3?, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Swear By It, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, My new go-to for simple forms, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Good Plugin, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to Last icon in set is never linked, on the site WordPress Support Forums:
    I found it - was a div wrapper offsetting the link. Thanks for pointing me…

    7 months ago

  • Posted a reply to Last icon in set is never linked, on the site WordPress Support Forums:
    It's not clickable. I checked. I am the theme developer - I can't find anything…

    7 months ago

  • Posted a reply to Flyout menu child item auto width?, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, Tom, for responding! I appreciate your help!

    7 months ago

  • Created a topic, Flyout menu child item auto width?, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Last icon in set is never linked, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Easy & Tidy, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to Ability of Print Friendly Page?, on the site WordPress Support Forums:
    I was able to get good results with Print Friendly and PDF plugin https://wordpress.org/plugins/printfriendly/ You…

    7 months ago

  • Posted a reply to Maintenance mode displays at all times even when logged in, on the site WordPress Support Forums:
    It's happening to me, too, but only in Chrome. Works as expected in Firefox. Both…

    1 year ago

  • Posted a reply to Strip html out of form submission?, on the site WordPress Support Forums:
    I can appreciate what you're saying, but I was hoping there would be a way…

    2 years ago

  • Created a topic, Strip html out of form submission?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Event Page not Publishing, on the site WordPress Support Forums:
    Do you already have a page or post named "event" published or in the trash?…

    2 years ago

  • Posted a reply to Downgrade versions of Event Calendar, on the site WordPress Support Forums:
    You can download previous versions here: http://wordpress.org/plugins/the-events-calendar/developers/ Deactivate 3.4.1 before installing. Keep in mind if…

    3 years ago

  • Posted a reply to Exclude Gallery?, on the site WordPress Support Forums:
    *Thanks!*

    3 years ago

  • Created a topic, Exclude Gallery?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Not working after WP 3.8 Update, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, Zack!

    3 years ago

  • Posted a reply to Not working after WP 3.8 Update, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the heads up. It would be helpful if the plugin worked with the…

    3 years ago

  • Created a topic, Not working after WP 3.8 Update, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Moved Site - Updates pointing to wrong server directory, on the site WordPress Support Forums:
    Reading the error message you posted above, it looks like your "all-in-one-webmaster" plugin might be…

    3 years ago

  • Created a topic, Perfect!, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Reset Impression Counts?, on the site WordPress Support Forums:
    Can you point me to where in the database? I do not fear the db!…

    3 years ago

  • Created a topic, Very Easy to Use!, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Circles: covering caption and change color?, on the site WordPress Support Forums:
    Could you post the link to the other thread because I can't find it. :-/

    3 years ago

  • Created a topic, Reset Impression Counts?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Upgrade to 3.6 stalls at unpacking, on the site WordPress Support Forums:
    Went for a walk & swim, came back and started poking at this again, and…

    3 years ago

  • Posted a reply to Upgrade to 3.6 stalls at unpacking, on the site WordPress Support Forums:
    I've also watched the logs while trying to do the update. All I see is…

    3 years ago

  • Posted a reply to Upgrade to 3.6 stalls at unpacking, on the site WordPress Support Forums:
    "There just isn't a good time to take it offline for 20 - 30 minutes…

    3 years ago

  • Posted a reply to Upgrade to 3.6 stalls at unpacking, on the site WordPress Support Forums:
    I've played with this a little more today, including turning off all plugins, removing everything…

    3 years ago

  • Posted a reply to Upgrade to 3.6 stalls at unpacking, on the site WordPress Support Forums:
    Right. I did read the page at the link you provided. *I used proper capitalization…

    3 years ago

  • Created a topic, Upgrade to 3.6 stalls at unpacking, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Selectable Recipient with Pipes no longer working, on the site WordPress Support Forums:
    Enter [your-recipient] in the Mail "To:" section and in the "Additional headers" area, enter "bcc:…

    3 years ago

  • Posted a reply to Selectable Recipient with Pipes no longer working, on the site WordPress Support Forums:
    Have you tried removing the webmaster address from the "to" field and add it to…

    3 years ago

  • Posted a reply to Selectable Recipient with Pipes no longer working, on the site WordPress Support Forums:
    treb - let me clarify something... "your-name" & "your-email" refer to the name of the…

    3 years ago

  • Posted a reply to Selectable Recipient with Pipes no longer working, on the site WordPress Support Forums:
    Check your "From" field - it should be [your-name] <[your-email]> If it's just [your-email] then…

    3 years ago

  • Posted a reply to Selectable Recipient with Pipes no longer working, on the site WordPress Support Forums:
    This WAS NOT related to upgrades - it was an incomplete tag inside of the…

    3 years ago

  • Created a topic, Selectable Recipient with Pipes no longer working, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Not working after 1.5.0 update - css related, on the site WordPress Support Forums:
    I have an answer - bear with me because I only know enough to be…

    3 years ago

  • Posted a reply to Not working after 1.5.0 update - css related, on the site WordPress Support Forums:
    I think I have an answer - on the phone with the hosting company, and…

    3 years ago

  • Posted a reply to Not working after 1.5.0 update - css related, on the site WordPress Support Forums:
    755 is done. Let me go see what I can break in the cpanel.

    3 years ago

  • Posted a reply to Not working after 1.5.0 update - css related, on the site WordPress Support Forums:
    permissions are 644 (rw-r--r--) BTW - there is nothing special in the root or subfolder…

    3 years ago

  • Posted a reply to Not working after 1.5.0 update - css related, on the site WordPress Support Forums:
    I was just talking to an associate - wondering if maybe the issue might be…

    3 years ago

  • Posted a reply to Not working after 1.5.0 update - css related, on the site WordPress Support Forums:
    sent via your contact form. ;-)

    3 years ago

  • Posted a reply to Not working after 1.5.0 update - css related, on the site WordPress Support Forums:
    It's on a development server, I'd rather not post a public link - any other…

    3 years ago

  • Created a topic, Not working after 1.5.0 update - css related, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Q and A - FAQ Plugin] [qa cat="slug"] only showing five items, on the site WordPress Support Forums:
    *applause*

    5 years ago