WordPress.org

Profiles

  • Member Since: March 11th, 2014
  • Find me on:
  • Posted a reply to sub sections for search results, on the site WordPress.org Forums:
    Ok, thank you. And what will make google add a separate search result for other…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to sub sections for search results, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for the explanation. I am still not clear on one thing. In this…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to sub sections for search results, on the site WordPress.org Forums:
    Please have a look at the screenshot here: https://thesitestop.com/wp-content/uploads/2021/04/amazon-Google-Search.png I know how to do the…

    3 weeks ago

  • Created a topic, sub sections for search results, on the site WordPress.org Forums:
    How do I set up the subsections for a search result? …

    3 weeks ago

  • Posted a reply to images not loading, on the site WordPress.org Forums:
    The themes/realestate-7/js/owl.carousel.min.js is for the homepage testimonial section and the code snippet for the listing…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to images not loading, on the site WordPress.org Forums:
    ok I figured out what js file can't be included. https://themtwashingtongroup.com/wp-content/themes/realestate-7/js/owl.carousel.min.js?ver=1.0 Could you add that…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to images not loading, on the site WordPress.org Forums:
    and the .testimonials section on the homepage. It brings the page speed up to 70…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to images not loading, on the site WordPress.org Forums:
    I've only found it is for the /listings/ section and the .featured-listings section on the…

    4 weeks ago

  • Created a topic, AMP version not showing, on the site WordPress.org Forums:
    I enable the plugin in Reader mode for mobile but it d…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to images not loading, on the site WordPress.org Forums:
    you can see the site now. The images are not showing under featured listing when…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to images not loading, on the site WordPress.org Forums:
    jquery.min.js?ver=3.5.1:2 Uncaught TypeError: e.indexOf is not a function at S.fn.init.S.fn.load (jquery.min.js?ver=3.5.1:2) at (index):136

    4 weeks ago

  • Posted a reply to images not loading, on the site WordPress.org Forums:
    I'm really sorry to ask for help again but the code actually made the images…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to move resources to the bottom of the page, on the site WordPress.org Forums:
    what does your plugin have that W3TC doesn't?

    4 weeks ago

  • Posted a reply to move resources to the bottom of the page, on the site WordPress.org Forums:
    I am also using the W3 TOTAL CACHE plugin. Are there any settings that I…

    4 weeks ago

  • Created a topic, move resources to the bottom of the page, on the site WordPress.org Forums:
    Can you plugin help with this issue: According to GT…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to images not loading, on the site WordPress.org Forums:
    amazing it works! And my speed went up. Thanks a mil.

    4 weeks ago

  • Posted a reply to images not loading, on the site WordPress.org Forums:
    add to the functions.php file?

    4 weeks ago

  • Posted a reply to images not loading, on the site WordPress.org Forums:
    It looks like it. Thanks

    4 weeks ago

  • Posted a reply to images not loading, on the site WordPress.org Forums:
    Would you be able to create the code snippet for this website? Thanks

    4 weeks ago

  • Posted a reply to images not loading, on the site WordPress.org Forums:
    they both caused the images not to load

    4 weeks ago

  • Posted a reply to images not loading, on the site WordPress.org Forums:
    it doesn't help :(

    4 weeks ago

  • Posted a reply to images not loading, on the site WordPress.org Forums:
    I don't think I'm using it anywhere else. Only on the listing pages.

    4 weeks ago

  • Posted a reply to images not loading, on the site WordPress.org Forums:
    Lazy load doesn't make a difference. I tried it with and without. Yes, all the…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to images not loading, on the site WordPress.org Forums:
    It is the listing pages on the site - if you click on any of…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to images not loading, on the site WordPress.org Forums:
    nope. Image doesn't load

    4 weeks ago

  • Posted a reply to images not loading, on the site WordPress.org Forums:
    No. I take that back. wp-includes/js messed up the homepage.

    4 weeks ago

  • Created a topic, Amazing Support, on the site WordPress.org Forums:
    Amazing Support to help me make my site as fast as I c…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to images not loading, on the site WordPress.org Forums:
    I ticked Aggregate JS-files added: wp-content/themes - broke page completely. wp-content/plugins - image didn't load…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to restart server, on the site WordPress.org Forums:
    I added the code but the WebP versions are still not showing on my site.…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to images not loading, on the site WordPress.org Forums:
    If I tick the 'don't aggregate but defer' option then the whole layout of the…

    4 weeks ago

  • Created a topic, images not loading, on the site WordPress.org Forums:
    If I check Aggregate JS-files it breaks images on thi…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to restart server, on the site WordPress.org Forums:
    I've checked the plugin box to use the rewrite rules. What do you mean by…

    1 month ago

  • Posted a reply to restart server, on the site WordPress.org Forums:
    website url: https://themtwashingtongroup.com/ I am looking at the images on the homepage such as https://themtwashingtongroup.com/wp-content/uploads/2020/02/baltimore-panorama-web.jpg.webp…

    1 month ago

  • Created a topic, restart server, on the site WordPress.org Forums:
    I've optimized the images the google speed test recomm…

    1 month ago

  • Created a topic, remove unused CSS, on the site WordPress.org Forums:
    I have this on my google speed test: Remove unused Ja…

    1 month ago

  • Posted a reply to akismet [spam] in subject, on the site WordPress.org Forums:
    theme is https://themeforest.net/item/thegem-creative-multipurpose-highperformance-wordpress-theme/16061685 Plugins: `Akismet Anti-Spam Autoptimize Bluehost Contact Form 7 Contact Form Entries Elementor…

    1 month ago

  • Posted a reply to akismet [spam] in subject, on the site WordPress.org Forums:
    https://www.eomroofing.com/#contact

    1 month ago

  • Created a topic, akismet [spam] in subject, on the site WordPress.org Forums:
    I added akismet to my contact 7 form: [text* your-nam…

    1 month ago

  • Created a topic, wix email not receiving emails, on the site WordPress.org Forums:
    I have a contact 7 form on my site. My client's email…

    1 month ago

  • Posted a reply to Subject showing [SPAM], on the site WordPress.org Forums:
    I'm using gmail and it isn't put in the spam folder. The subject line reads:…

    1 month ago

  • Created a topic, Subject showing [SPAM], on the site WordPress.org Forums:
    I am using akismet with contact 7 plugin. Why when I …

    1 month ago

  • Posted a reply to Bluehost Cloudflare CDN, on the site WordPress.org Forums:
    Do you have any idea how this works with the Bluehost connection?

    3 months ago

  • Created a topic, Bluehost Cloudflare CDN, on the site WordPress.org Forums:
    My site is hosted on Bluehost. They have a connection…

    3 months ago

  • Posted a reply to homepage image not loading, on the site WordPress.org Forums:
    OK, thanks. Is there anything you would recommend to improve the speed or is it…

    3 months ago

  • Posted a reply to homepage image not loading, on the site WordPress.org Forums:
    This is my site: https://www.eomroofing.com/ The header loads most the time, but sometimes it just…

    3 months ago

  • Created a topic, homepage image not loading, on the site WordPress.org Forums:
    Sometimes when I load my site the homepage image, buil…

    3 months ago

  • Created a topic, image not showing in firefox, on the site WordPress.org Forums:
    when I active the plugin on my site then the project s…

    4 months ago

  • Posted a reply to using a cache plugin, on the site WordPress.org Forums:
    it says To be used sparingly! so how many should i put here?

    5 months ago

  • Posted a reply to using a cache plugin, on the site WordPress.org Forums:
    is there a way to preload then using your plugin?

    5 months ago

  • Posted a reply to using a cache plugin, on the site WordPress.org Forums:
    what option is the pagespeed insights? I can see that anywhere.

    5 months ago