Profiles

  • Member Since: November 13th, 2011
  • Find me on:
  • Created a topic, Data collection Message Stuck in Admin, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, This message is stuck in admin on every page. No …

    12 months ago

  • Posted a reply to Cache breaks because of pagerule, on the site WordPress.org Forums:
    Just for being on the safest side, I want to keep the pagerule. Can you…

    2 years ago

  • Created a topic, Cache breaks because of pagerule, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, when I create a rule in Cloudflare to bypass wp-ad…

    2 years ago

  • Posted a reply to URL filtering not working, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you, that worked.

    2 years ago

  • Posted a reply to URL filtering not working, on the site WordPress.org Forums:
    It has. Dates of answers are linked to those URLs. It's there in this pattern:…

    2 years ago

  • Created a topic, URL filtering not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I am trying to filter /answer/XXXX/ URLs to add n…

    2 years ago

  • Posted a reply to Filter URL with these Parameters to add some code, on the site WordPress.org Forums:
    No, he didn't. I just asked if that is possible.

    2 years ago

  • Posted a reply to Filter URL with these Parameters to add some code, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, parameters worked. On the same page which has above URLs, also have one kind…

    2 years ago

  • Created a topic, Filter URL with these Parameters to add some code, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I want to add a no-index tag to pages with the…

    2 years ago

  • Created a topic, Not working with Custom Post Type, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I am using the Askme theme (https://themeforest.n…

    2 years ago

  • Created a topic, Redirect Desktop Users to Non-AMP Pages, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, suppose if someone shared the AMP URL of the websi…

    2 years ago

  • Posted a reply to Jetpack Subscribe to Blog WIdget not Working, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, I have these ideas already in mind, but I wanted to know if there…

    2 years ago

  • Posted a reply to Jetpack Subscribe to Blog WIdget not Working, on the site WordPress.org Forums:
    Wow thanks for providing the plugin, it works great. Although can you please tell me…

    2 years ago

  • Posted a reply to To remove Meta Generator Tag of AMP, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, the code works. I'll remove it whenever needed.

    2 years ago

  • Created a topic, AMP Plugin Reports Jetpack at incompatible Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    I am using full AMP on my blog i.e Standard mode. Now …

    2 years ago

  • Posted a reply to Jetpack Subscribe to Blog WIdget not Working, on the site WordPress.org Forums:
    Found out, it was a regex redirect in Yoast SEO premium which was stopping the…

    2 years ago

  • Posted a reply to Jetpack Subscribe to Blog WIdget not Working, on the site WordPress.org Forums:
    Yes it works

    2 years ago

  • Posted a reply to Jetpack Subscribe to Blog WIdget not Working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I tried after disabling the plugin, it's still the same. Please help me in…

    2 years ago

  • Created a topic, Jetpack Subscribe to Blog WIdget not Working, on the site WordPress.org Forums:
    Jetpack subscribe to blog widget at sidebar is not wor…

    2 years ago

  • Created a topic, To remove Meta Generator Tag of AMP, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, With reference to this thread, I tried the code …

    2 years ago

  • Posted a reply to Remove Meta Generator Tag, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, tried the code on Newspack theme. It didn't work with latest version of AMP…

    2 years ago

  • Created a topic, How to remove meta data added by Site Kit, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, How can I remove these metadata being added by…

    2 years ago

  • Posted a reply to Site Kit gonna improve website loading time??, on the site WordPress.org Forums:
    Does hosting analytics code locally using WP-Rocket has any effect on data captured by Google…

    2 years ago

  • Posted a reply to Latest Version Plugin not generating CSS for Post Type, on the site WordPress.org Forums:
    Since I modified the theme a lot, I cannot share it publicly. I've put numerous…

    2 years ago

  • Posted a reply to Latest Version Plugin not generating CSS for Post Type, on the site WordPress.org Forums:
    Ask me theme - https://themeforest.net/item/ask-me-responsive-questions-answers-wordpress/7935874

    2 years ago

  • Posted a reply to Latest Version Plugin not generating CSS for Post Type, on the site WordPress.org Forums:
    Cleared transients. It's still the same. Custom post works, normal posts doesn't.

    2 years ago

  • Posted a reply to Latest Version Plugin not generating CSS for Post Type, on the site WordPress.org Forums:
    Should I revert back to older version plugin for now then?

    2 years ago

  • Posted a reply to Latest Version Plugin not generating CSS for Post Type, on the site WordPress.org Forums:
    I do get this error in Plugin though without above code when saving changes in…

    2 years ago

  • Posted a reply to Latest Version Plugin not generating CSS for Post Type, on the site WordPress.org Forums:
    To force regenerate CSS, I added this code temporarily. If I remove this code, the…

    2 years ago

  • Posted a reply to Latest Version Plugin not generating CSS for Post Type, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, there is a warning icon which says to review 95 validation issue but is…

    2 years ago

  • Posted a reply to Latest Version Plugin not generating CSS for Post Type, on the site WordPress.org Forums:
    I just deactivated the litespeed plugin. Reverted to Reader mode, saved changes. Then back to…

    2 years ago

  • Posted a reply to Latest Version Plugin not generating CSS for Post Type, on the site WordPress.org Forums:
    Here's the list of plugins: https://pastebin.com/2FV10Kf9

    2 years ago

  • Posted a reply to How to Exclude URL’s from Rewriting in AMP pages, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, adding filter resolves the issue but I updated the plugin to get AMP to…

    2 years ago

  • Posted a reply to Latest Version Plugin not generating CSS for Post Type, on the site WordPress.org Forums:
    I am using Litespeed plugin but not combining or minifying CSS/JS. Yes HTML minification is…

    2 years ago

  • Created a topic, How to Exclude URL’s from Rewriting in AMP pages, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I saw that AMP plugin is adding ?amp on all URLs …

    2 years ago

  • Created a topic, Latest Versioni Plugin not generating CSS for Post Type, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, On one of my website, I updated the plugin from …

    2 years ago

  • Posted a reply to Infinite Scroll Feature in AMP, on the site WordPress.org Forums:
    Not using Twenty-twenty at present. And I checked my themes, none of them as pagination.php…

    2 years ago

  • Created a topic, Infinite Scroll Feature in AMP, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, is there any way we can implement infinite scroll …

    2 years ago

  • Posted a reply to Menu is not getting displayed on Mobile after Implementing AMP, on the site WordPress.org Forums:
    Hey Bramesh, is this iconic one theme you're using officially compatible with AMP or you…

    2 years ago

  • Posted a reply to Amp page problem validation, on the site WordPress.org Forums:
    This issue was resolved in latest version of Litespeed plugin. No extra code needed to…

    2 years ago

  • Posted a reply to AMP Tester showing error because of page content, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks will update the plugin.

    2 years ago

  • Created a topic, AMP Tester showing error because of page content, on the site WordPress.org Forums:
    Getting error Malformed URL 'http://IP:port/fol…

    2 years ago

  • Posted a reply to Google Search Console Errors After Update, on the site WordPress.org Forums:
    Yeah, I am not using the plugin at this moment as the theme is already…

    2 years ago

  • Posted a reply to Google Search Console Errors After Update, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I am not using your plugin, so maybe it's not relevant. But I saw…

    2 years ago

  • Posted a reply to Error in required structured data element, on the site WordPress.org Forums:
    I didn't ask there but I removed hentry structured data thereby hoping it'll fix it.

    2 years ago

  • Posted a reply to How to delete plugin including data left behind, on the site WordPress.org Forums:
    I was wondering same for some testing. Hope there's any way to do that.

    2 years ago

  • Posted a reply to Google Search Console Errors After Update, on the site WordPress.org Forums:
    I am using AMP official plugin and having the same error. Every day search console…

    2 years ago

  • Created a topic, Error in required structured data element, on the site WordPress.org Forums:
    Since 3rd of Sept, Search console is showing this warn…

    2 years ago

  • Created a topic, Excellent Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Using this plugin on a non-litespeed server yet this p…

    3 years ago

  • Posted a reply to Post-Processor cache keeping getting disabled, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you

    3 years ago

Plugins