WordPress.org

Profiles

  • Member Since: August 14th, 2010
  • Location: uk
  • Find me on:
  • Created a topic, site kit created another property, on the site WordPress.org Forums:
    when I installed and setup sitekit, it seems to have c…

    3 hours ago

  • Posted a reply to additional categories, on the site WordPress.org Forums:
    not sure why this has been marked resolved?

    4 weeks ago

  • Posted a reply to additional categories, on the site WordPress.org Forums:
    I do not see how to add a sub category. I have already tried doing…

    1 month ago

  • Created a topic, additional categories, on the site WordPress.org Forums:
    I am using geodirectory for restaurants. I am using th…

    1 month ago

  • Created a topic, button not displaying properly, on the site WordPress.org Forums:
    I have placed a button in my widget area but it has no…

    1 month ago

  • Created a topic, rounded corners on feature grid, on the site WordPress.org Forums:
    when using the feature grid block, the background bord…

    2 months ago

  • Posted a reply to traffic not being logged, on the site WordPress.org Forums:
    I believe I have nailed it down to the localisation setting in LSCACHE. After disabling…

    3 months ago

  • Created a topic, localisation breaks google analytics, on the site WordPress.org Forums:
    I have been having issues with Google analytics data b…

    3 months ago

  • Posted a reply to traffic not being logged, on the site WordPress.org Forums:
    it's not just on the dashboard, it's the same if I login to google analytics.…

    4 months ago

  • Created a topic, traffic not being logged, on the site WordPress.org Forums:
    I have installed sitekit, but it (and analytics) is re…

    4 months ago

  • Created a topic, frontend not displaying proeprly, on the site WordPress.org Forums:
    my first time using blocksy I have blocksy companion a…

    4 months ago

  • Posted a reply to how to edit front page, on the site WordPress.org Forums:
    I am using supreme directory everything is default, no builder the page is using the…

    5 months ago

  • Created a topic, how to edit front page, on the site WordPress.org Forums:
    When I edit the front page in wpadmin, it has no effec…

    5 months ago

  • Posted a reply to javascript not minified, on the site WordPress.org Forums:
    any chance of a reply to this?

    5 months ago

  • Created a topic, javascript not minified, on the site WordPress.org Forums:
    In my performance/SEO reports it is constantly telling…

    6 months ago

  • Created a topic, does it work with TranslatePress?, on the site WordPress.org Forums:
    I noticed it mentioned compatibility with 2 translatio…

    6 months ago

  • Posted a reply to errors on home page, on the site WordPress.org Forums:
    also I cannot open a ticket as I am only using the free version, and…

    6 months ago

  • Posted a reply to errors on home page, on the site WordPress.org Forums:
    ok, but it happens every single time I edit the page?

    6 months ago

  • Created a topic, errors on home page, on the site WordPress.org Forums:
    i'm not getting very far with GD. When I edit the def…

    6 months ago

  • Posted a reply to plugin broke my site, on the site WordPress.org Forums:
    It turns out it wasn;t this plugin, it was actually Rankmath support. I had given…

    6 months ago

  • Posted a reply to increased attack rate, on the site WordPress.org Forums:
    yes I know the requests are blocked, that is very clear by the fact it…

    6 months ago

  • Created a topic, disk space usage, on the site WordPress.org Forums:
    I am receiving disk space warnings, and it is caused b…

    6 months ago

  • Posted a reply to increased attack rate, on the site WordPress.org Forums:
    It seems you did not understand my question. I have not asked what is an…

    6 months ago

  • Created a topic, increased attack rate, on the site WordPress.org Forums:
    I regularly get notifications like the one below, but…

    6 months ago

  • Created a topic, plugin broke my site, on the site WordPress.org Forums:
    Got a notification from WP today that this plugin has …

    6 months ago

  • Created a topic, exclude post types, on the site WordPress.org Forums:
    I only want ads to show on blog posts and nowhere else…

    6 months ago

  • Created a topic, Single Sign On, on the site WordPress.org Forums:
    Any way for user to login with Google, facebook etc to…

    7 months ago

  • Posted a reply to Author Too Short: 1, on the site WordPress.org Forums:
    There is no VPN or Tor network in use here, these are just ordinary everyday…

    8 months ago

  • Posted a reply to Author Too Short: 1, on the site WordPress.org Forums:
    no your test message did not get blocked as spam. yes we are getting notification…

    8 months ago

  • Posted a reply to Author Too Short: 1, on the site WordPress.org Forums:
    I can see a test form entry and nothing in the spam allow list. All…

    8 months ago

  • Posted a reply to Author Too Short: 1, on the site WordPress.org Forums:
    no it is coming from the contact form, there is no option to register. the…

    8 months ago

  • Created a topic, Author Too Short: 1, on the site WordPress.org Forums:
    I am getting users blocked with the reason "Author Too…

    8 months ago

  • Posted a reply to lsacache breaking ECWID, on the site WordPress.org Forums:
    I found the cause, it was the localize resources setting. I excluded the ecwid file…

    9 months ago

  • Created a topic, lsacache breaking ECWID, on the site WordPress.org Forums:
    Hi guys, I am using ECWID online store plugin and just…

    9 months ago

  • Posted a reply to Failed to initialize plugin: iptFSQMv3, on the site WordPress.org Forums:
    here is the screenshot: https://nimb.ws/y6BisF site is michaels.me.uk I have enabled the remote debugging

    9 months ago

  • Created a topic, Failed to initialize plugin: iptFSQMv3, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, when I try to use the visual editor I get this er…

    9 months ago

  • Created a topic, blocking legit users, on the site WordPress.org Forums:
    This plugin seems to be over zelaous It was blocking m…

    9 months ago

  • Posted a reply to ?swcfpc=1 added to internal links, on the site WordPress.org Forums:
    I am also having the same issue. Just discovered that I have loads of internal…

    9 months ago

  • Posted a reply to site visibility issue, on the site WordPress.org Forums:
    and yet it happened, and lscache was obviously the cause since disabling it fixed the…

    10 months ago

  • Posted a reply to site visibility issue, on the site WordPress.org Forums:
    All my caching options are already re-enabled, there is no problem here, I know how…

    10 months ago

  • Posted a reply to site visibility issue, on the site WordPress.org Forums:
    I already tried that, I even tried completely disabling all the caching features.

    10 months ago

  • Posted a reply to site visibility issue, on the site WordPress.org Forums:
    hi, yes resetting everything to default and starting from scratch solved it. I would really…

    10 months ago

  • Posted a reply to site visibility issue, on the site WordPress.org Forums:
    also, if I exclude ADMIN role from caching, then I do not see the issue…

    10 months ago

  • Created a topic, site visibility issue, on the site WordPress.org Forums:
    I am having a strange issue with my site, that the who…

    10 months ago

  • Created a topic, waiting for wppro_rev_slider js…, on the site WordPress.org Forums:
    I have used this plugin on a couple of sites, and they…

    11 months ago

  • Created a topic, nice modules but lousy support, on the site WordPress.org Forums:
    The features of the plugin are nice, a lot of good mod…

    11 months ago

  • Posted a reply to cache not being cleared properly, on the site WordPress.org Forums:
    I always switch CF to development mode to rule that out and also clear the…

    11 months ago

  • Posted a reply to cache not being cleared properly, on the site WordPress.org Forums:
    LITESPEED_SERVER_TYPE = LITESPEED_SERVER_ENT

    11 months ago

  • Posted a reply to cache not being cleared properly, on the site WordPress.org Forums:
    I have no idea.

    11 months ago

  • Posted a reply to cache not being cleared properly, on the site WordPress.org Forums:
    ok it seems it was indeed the stale cache setting. Even though the plugin was…

    11 months ago