WordPress.org

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: December 7th, 2003
  • @liquibyte on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Improving index.php, on the site WordPress Support Forums:
    Oops! Was me above.

    13 years ago

  • Posted a reply to Design Contest thread 2, on the site WordPress Support Forums:
    I made a little bitch about not using the index to hack with in another…

    13 years ago

  • Posted a reply to Need help with list_cats, on the site WordPress Support Forums:
    You know, the font in the textarea and the font on the page should be…

    13 years ago

  • Posted a reply to Need help with list_cats, on the site WordPress Support Forums:
    This » <?php list_cats(0, 'all', 'name')?> makes the following: Category One Category Two Category Three…

    13 years ago

  • Posted a reply to Need help with list_cats, on the site WordPress Support Forums:
    OK, from what I've gotten with the above code, each category gets parsed to an…

    13 years ago

  • Posted a reply to Need help with list_cats, on the site WordPress Support Forums:
    Is there a way to take this <?php list_cats(0, 'all', 'name')?> and split it into…

    13 years ago

  • Posted a reply to Design Contest, on the site WordPress Support Forums:
    I have a question. If we can't touch the index php, how are we supposed…

    13 years ago

  • Posted a reply to Design Contest, on the site WordPress Support Forums:
    At least the folks at Opera listen to their users. When was the last time…

    13 years ago

  • Posted a reply to New look to the WP site., on the site WordPress Support Forums:
    This fixes Opera but makes the submenus in IE have a little gap from the…

    13 years ago

  • Posted a reply to cvs 12.07.003 Delete posts, on the site WordPress Support Forums:
    Would that be why I get the error message when deleting a post? I looked…

    13 years ago

  • Posted a reply to cvs 12.07.003 Delete posts, on the site WordPress Support Forums:
    OK, cvs 12.08.03 had differences in what I was using, so I did a fresh…

    13 years ago

  • Posted a reply to Using AppServ for local WP install, on the site WordPress Support Forums:
    Uhh, I know this post is a little old but... You should always change that…

    13 years ago

  • Posted a reply to cvs 12.07.003 Delete posts, on the site WordPress Support Forums:
    Oh, and I forgot to add that I also used the upgrade-072-to-080.php script. Just remembered…

    13 years ago

  • Posted a reply to cvs 12.07.003 Delete posts, on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, thought I was logged in...

    13 years ago