WordPress.org

Profiles

linux4me2

Profile picture of linux4me2
  • Member Since: October 2nd, 2012
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Appears that IP address of admin is blocked for 2 hours", on the site WordPress Support Forums:
    I had another thought. You talked about self-hosting. You could sign up for a managed…

    9 hours ago

  • Posted a reply to "Appears that IP address of admin is blocked for 2 hours", on the site WordPress Support Forums:
    I didn't realize you were limited as to ISPs over there. That would be a…

    10 hours ago

  • Posted a reply to "Appears that IP address of admin is blocked for 2 hours", on the site WordPress Support Forums:
    I am with you. I think Easyspace is most likely the source of the problem,…

    10 hours ago

  • Posted a reply to "Appears that IP address of admin is blocked for 2 hours", on the site WordPress Support Forums:
    Plusnet is your ISP? Bizarre. You can't be eating much bandwidth by just doing a…

    10 hours ago

  • Posted a reply to "Appears that IP address of admin is blocked for 2 hours", on the site WordPress Support Forums:
    To me, it still sounds like a server firewall rule that's identifying you as a…

    1 day ago

  • Posted a reply to "Appears that IP address of admin is blocked for 2 hours", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I think you're right, WordPress, plugins, etc. are ruled out and it points to…

    2 days ago

  • Posted a reply to "Appears that IP address of admin is blocked for 2 hours", on the site WordPress Support Forums:
    I think this stuff: AddType application/vnd.ms-xpsdocument xps AddType application/xaml+xml xaml AddType application/x-ms-xbap xbap AddType application/x-silverlight-app…

    2 days ago

  • Posted a reply to "Appears that IP address of admin is blocked for 2 hours", on the site WordPress Support Forums:
    There is some strange (to me) stuff in your .htaccess file, but nothing jumps out…

    2 days ago

  • Posted a reply to "Appears that IP address of admin is blocked for 2 hours", on the site WordPress Support Forums:
    If you're on a shared server, you're at the host's mercy to figure out firewall…

    2 days ago

  • Posted a reply to "Appears that IP address of admin is blocked for 2 hours", on the site WordPress Support Forums:
    Just a thought, but are you on a WHM/cPanel-based server? If so, there is a…

    2 days ago

  • Posted a reply to "Image SRC Attributes In Admin Are HTTP Even With FORCE_SSL_ADMIN Set", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the reply James. It wouldn't be as big a problem to allow the…

    7 days ago

  • Posted a reply to "Portfolio as home page", on the site WordPress Support Forums:
    I don't think you need a shortcode for what you're describing. Portfolio Press is one…

    1 week ago

  • Posted a reply to "how to get menu on the right side of header area", on the site WordPress Support Forums:
    I see you're having issues with your menu being to the left of the header…

    1 week ago

  • Created a topic, Image SRC Attributes In Admin Are HTTP Even With FORCE_SSL_ADMIN Set, on the site WordPress Support Forums

    1 week ago

  • Posted a reply to "Product Thumbnails Are Served Via HTTP Even When FORCE_SSL_ADMIN Is Set To True", on the site WordPress Support Forums:
    I tested the site's loading speed using GTmetrix, and it loads in 1.6 seconds via…

    1 week ago

  • Posted a reply to "Product Thumbnails Are Served Via HTTP Even When FORCE_SSL_ADMIN Is Set To True", on the site WordPress Support Forums:
    I haven't, but I've googled to see what the current speed comparisons are, and I…

    1 week ago

  • Posted a reply to "Product Thumbnails Are Served Via HTTP Even When FORCE_SSL_ADMIN Is Set To True", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Mike, Thanks for the impressively fast reply. Yes, my server will allow serving everything…

    1 week ago

  • Created a topic, Product Thumbnails Are Served Via HTTP Even When FORCE_SSL_ADMIN Is Set To True, on the site WordPress Support Forums

    1 week ago

  • Posted a reply to "Repeating Event Not Repeating", on the site WordPress Support Forums:
    Benjamin, is this something that is going to be fixed in a future version? I…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Add Content to Image and Gallery Posts Static Home Page", on the site WordPress Support Forums:
    The number is normally set in Settings -> Reading -> Blog pages show at most,…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Add Content to Image and Gallery Posts Static Home Page", on the site WordPress Support Forums:
    I'm using the static home page to show a list of "featured works," so I…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Add Content to Image and Gallery Posts Static Home Page", on the site WordPress Support Forums:
    Mine doesn't either, but I didn't notice it. I'm not sure it's related. I will…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Repeating Event Not Repeating", on the site WordPress Support Forums:
    I found something interesting that may point to the cause of the problem, and at…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Repeating Event Not Repeating, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Don't update to 2.3.5... at least not yet!", on the site WordPress Support Forums:
    That's great that you found the problem and got it working. I wonder what's up…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Don't update to 2.3.5... at least not yet!", on the site WordPress Support Forums:
    It looks like running PHP 5.2 is the issue with the OP's error message. If…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Don't update to 2.3.5... at least not yet!", on the site WordPress Support Forums:
    I don't know that this is the source of the problem, but PHP 5.2 reached…

    1 month ago

  • Created a topic, Thanks for a Great Plugin!, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Simple and Effective, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Captions Missing Line Breaks on Gallery Post Type", on the site WordPress Support Forums:
    I finally found a fix for this when I realized it wasn't an issue with…

    4 months ago

  • Created a topic, Captions Missing Line Breaks on Gallery Post Type, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Thumbnail cropping problem", on the site WordPress Support Forums:
    That's really an issue with WordPress, not this theme, but I know what you mean.…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Thumbnails pixilating now", on the site WordPress Support Forums:
    I'm not positive, but this is what I see looking at your site, and how…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Add Content to Image and Gallery Posts Static Home Page", on the site WordPress Support Forums:
    I'm just posting again to mark this as resolved.

    4 months ago

  • Created a topic, Add Content to Image and Gallery Posts Static Home Page, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Space between choices", on the site WordPress Support Forums:
    Cool! Make sure to mark this thread as resolved.

    4 months ago

  • Posted a reply to "Space between choices", on the site WordPress Support Forums:
    You could try adding the following custom CSS to your theme: .wpcf7-list-item { padding-left: 8px;…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Eats too much CPU & RAM! Loads on every page, what for?", on the site WordPress Support Forums:
    I was interested to see if Contact Form 7 really was taking a long time…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Failed to Send Your Message/Orange Border with reCaptcha In Form", on the site WordPress Support Forums:
    Eureka! I finally figured out why this was happening, and it was all my fault.…

    4 months ago

  • Created a topic, I'm Feeling Sane Again, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Failed to Send Your Message/Orange Border with reCaptcha In Form, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Empty Spam Button Leads to 403 Forbidden Error", on the site WordPress Support Forums:
    I'm glad I caught you before you did. If you're interested, there is a bunch…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Empty Spam Button Leads to 403 Forbidden Error", on the site WordPress Support Forums:
    It turns out this is not an Akismet issue. Sorry about that. The problem is…

    6 months ago

  • Created a topic, Empty Spam Button Leads to 403 Forbidden Error, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Removing Header Image from All Pages Except Home Page", on the site WordPress Support Forums:
    I haven't ever used a child theme plugin, so I don't know if it's the…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Removing Header Image from All Pages Except Home Page", on the site WordPress Support Forums:
    You must be working on it. Now I'm seeing it is working, but you're using…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Removing Header Image from All Pages Except Home Page", on the site WordPress Support Forums:
    The site looked good to me initially, and the menus and so forth were in…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Removing Header Image from All Pages Except Home Page", on the site WordPress Support Forums:
    Without being able to look at your site and see what is/isn't loading--I get an…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Removing Header Image from All Pages Except Home Page", on the site WordPress Support Forums:
    I'm glad you got the child theme working. The first thing you'll need to do…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Removing Header Image from All Pages Except Home Page", on the site WordPress Support Forums:
    All that extra garbage in the file is from creating it as an RTF, and…

    7 months ago