WordPress.org

Profiles

  • Member Since: October 2nd, 2018
  • Find me on:
  • Posted a reply to How to check if any radio button options were checked?, on the site WordPress.org Forums:
    just what I was looking for, many thanks indeed!

    5 months ago

  • Posted a reply to How to check if any radio button options were checked?, on the site WordPress.org Forums:
    Just to clarify: the radio option is returning value of 0 rather than NULL even…

    5 months ago

  • Posted a reply to How to check if any radio button options were checked?, on the site WordPress.org Forums:
    Many thanks for the prompt reply, the issue is I have several radio buttons and…

    5 months ago

  • Created a topic, How to check if any radio button options were checked?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, How can I checked if any of the radio button value…

    5 months ago

  • Created a topic, Just terrible, on the site WordPress.org Forums:
    The worst thing to happen to wordpress, could well be …

    8 months ago

  • Created a topic, Amazingly useful and customisable, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for this.

    8 months ago

  • Created a topic, unable to use attributes or any TinyMCE array option, on the site WordPress.org Forums:
    styles and attributes being passed to tinyMCE as an ar…

    1 year ago

  • Posted a reply to Possible post data bug, on the site WordPress.org Forums:
    Much appreciated!

    1 year ago

  • Posted a reply to Possible post data bug, on the site WordPress.org Forums:
    thanks for the reply. I thought it was for inserting post data that has shortcodes,…

    1 year ago

  • Created a topic, Possible post data bug, on the site WordPress.org Forums:
    When using post data shortcode, and selecting: Filtere…

    1 year ago

  • Posted a reply to Empty chat bot screen after page load, on the site WordPress.org Forums:
    the only change that happened was upgrading to 0.8.14 from 0.8.13.

    1 year ago

  • Posted a reply to Empty chat bot screen after page load, on the site WordPress.org Forums:
    I'm having the exact same problem.

    1 year ago