WordPress.org

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: September 2nd, 2008
  • @lenashore on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Fatal error: Call to undefined function hash_init(), on the site WordPress Support Forums:
    I noticed something else. On the same server - another user installs it without issue.…

    3 years ago

  • Posted a reply to Fatal error: Call to undefined function hash_init(), on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for the idea. The global php.ini settings are showing it is on: ;…

    3 years ago

  • Created a topic, Fatal error: Call to undefined function hash_init(), on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Fast Secure Contact Form] Formatting emails, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you so much for responding to me so promptly. I appreciate it very much.…

    6 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Fast Secure Contact Form] Formatting emails, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Contact Form 7] Failed to send your message., on the site WordPress Support Forums:
    I found that my problem was caused by having multiple email addresses in the "To"…

    7 years ago

  • Posted a reply to Multiple Headers, on the site WordPress Support Forums:
    I found an answer to multiple images! Look at this brilliant plug in. Works like…

    8 years ago

  • Posted a reply to Multiple Header graphics, on the site WordPress Support Forums:
    I found an answer! Look at this brilliant plug in. Works like a charm on…

    8 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Contact Form 7] Menu Drop down Showing UNDER form, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Posted a reply to Blog reverted to "Install" Screen, on the site WordPress Support Forums:
    I also have had this EXACT problem. Works fine for about a month. I populate…

    8 years ago

  • Posted a reply to Install Hack, on the site WordPress Support Forums:
    I also have had this EXACT problem. Works fine for about a month. I populate…

    8 years ago

  • Created a topic, WP working great for a week and now I get an install page???, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago