WordPress.org

Profiles

  • Member Since: September 4th, 2011
  • Location: Italy/UK
  • Website: www.leonardomarra.it
  • Find me on:
  • Created a topic, Pages shows an url equal to phone number, on the site WordPress.org Forums:
    Helo, actually there are some issues on pages. I see o…

    1 month ago

  • Created a topic, EWWW + LiteSpeed best configuration, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I wish to know if there are some benefits of us…

    1 month ago

  • Posted a reply to No GA Data Received, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you, Daan! Enjoy the sunday!

    1 month ago

  • Created a topic, Amazing, on the site WordPress.org Forums:
    Nice plugin, nice guy :)

    1 month ago

  • Posted a reply to No GA Data Received, on the site WordPress.org Forums:
    Same issues here, same plugin

    1 month ago

  • Posted a reply to ObjectCache – Redux breakup issue, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, actually I solved because the Redux plugin developer itself released an update. This was…

    2 months ago

  • Created a topic, ObjectCache – Redux breakup issue, on the site WordPress.org Forums:
    Hello! You are the best in everything! I am asking su…

    2 months ago

  • Posted a reply to Configuration for Unix Socket, on the site WordPress.org Forums:
    I've found a solution?! I added these rows: global $batcache; $memcached_servers = array('unix:///peelpump/.applicationmanager/memcached.sock'); $batcache =…

    2 months ago

  • Created a topic, Configuration for Unix Socket, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, does it support and how can I insert in wp-conf…

    2 months ago

  • Created a topic, Error code 9109 unable to use API Token, on the site WordPress.org Forums:
    Hello! I wished to try this plugin in the API Token mo…

    2 months ago

  • Created a topic, OMGF and Polylang Symbols issue, on the site WordPress.org Forums:
    For some reasons Font Awesome symbols are not loaded. …

    4 months ago

  • Created a topic, Doesn’t work, on the site WordPress.org Forums:
    I also lost my test files, who knows what happened to …

    2 years ago

  • Created a topic, Unable to use in multilanguage website, on the site WordPress.org Forums:
    Hello! I wish to use this plugin in a wordpress websi…

    2 years ago

  • Posted a reply to Where did the plugin go?, on the site WordPress.org Forums:
    I am very sorry to know that your plugin was sold- I never wrote to…

    2 years ago

  • Posted a reply to Invalid store name vs used store name, on the site WordPress.org Forums:
    Here the screenshot https://we.tl/AfvMt6W5MR for feed url I can't provide personal/company info in public

    2 years ago

  • Created a topic, Invalid store name vs used store name, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Merchant diagnostics keep saying that the provi…

    2 years ago

  • Posted a reply to Error white resources when going back to same page, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks

    2 years ago

  • Posted a reply to Error white resources when going back to same page, on the site WordPress.org Forums:
    I disabled other minify/combine from theme/pageb Issues are gone if LSCWP is disabled Issues are…

    2 years ago

  • Created a topic, Error white resources when going back to same page, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I wish to ask assistance to best configuration …

    2 years ago

  • Created a topic, The best, on the site WordPress.org Forums:
    Awesome team, awesome job done. I am totally satisfied

    2 years ago

  • Posted a reply to Failed to push to LiteSpeed IAPI server: “hash does not match: ClientCB[<!DOCTYP, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you, wish you a good job!

    2 years ago

  • Posted a reply to Failed to push to LiteSpeed IAPI server: “hash does not match: ClientCB[<!DOCTYP, on the site WordPress.org Forums:
    yes it works disabling it :o I will keep working this way enabling and disabling.…

    2 years ago

  • Posted a reply to Failed to push to LiteSpeed IAPI server: “hash does not match: ClientCB[<!DOCTYP, on the site WordPress.org Forums:
    yes! Redis one

    2 years ago

  • Posted a reply to Failed to push to LiteSpeed IAPI server: “hash does not match: ClientCB[<!DOCTYP, on the site WordPress.org Forums:
    I have the same issue: I have no special or expclit https redirect rules in…

    2 years ago