WordPress.org

Profiles

Long Beach Web Design

Profile picture of Long Beach Web Design
  • Member Since: July 29th, 2010
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Widget Album re-direct", on the site WordPress Support Forums:
    Yes I have Yoast SEO installed. I turned it off and the problem is now…

    1 week ago

  • Posted a reply to "Widget Album re-direct", on the site WordPress Support Forums:
    Hi I am also having this same exact issue. The link from the album in…

    1 week ago

  • Posted a reply to "Featured image not being automatically set", on the site WordPress Support Forums:
    I am having the same issue. The video thumbnail sets fine, but it will never…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Manual template tags", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, thanks for this. I updated and tested and it does not seem to work…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Manual template tags", on the site WordPress Support Forums:
    Yes they would be very useful to have. Thanks for the update, will check back…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Manual template tags, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Only vote up?", on the site WordPress Support Forums:
    YES! Really nice of you to make this change!

    2 months ago

  • Created a topic, Add custom taxonomy to media uploads, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Only vote up?", on the site WordPress Support Forums:
    Well yes that is certainly an option, but I am just looking for a simple…

    2 months ago

  • Created a topic, Only vote up?, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Shows not saving", on the site WordPress Support Forums:
    Hahahah, yes! Thats odd that it would not auto update it to select 2015, but…

    4 months ago

  • Created a topic, Shows not saving, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Inconsistent search results, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Chome Mobile", on the site WordPress Support Forums:
    I have also experienced the same issue. On Chrome mobile on Android it does not…

    6 months ago

  • Posted a reply to "get_post_thumbnail_url not working", on the site WordPress Support Forums:
    Well that sure is ugly, but it works! According to the FAQ it should not…

    7 months ago

  • Created a topic, get_post_thumbnail_url not working, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Invalid Displayed Gallery after upgrading to WP 4.0", on the site WordPress Support Forums:
    Yes I actually did both. I disabled them one at a time then all at…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Invalid Displayed Gallery after upgrading to WP 4.0", on the site WordPress Support Forums:
    Yes I have disabled all plugins and cleared all the cache files in my wp-content…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Invalid Displayed Gallery after upgrading to WP 4.0", on the site WordPress Support Forums:
    http://www.trilavie.com/gallery/

    8 months ago

  • Posted a reply to "Invalid Displayed Gallery after upgrading to WP 4.0", on the site WordPress Support Forums:
    Well that is in the admin section in the content box of page edit screen(or…

    8 months ago

  • Posted a reply to "NextGen Gallery 2.0.66.27 appears blank when inserting a gallery", on the site WordPress Support Forums:
    I have found no difference in the two sites in respect to Nextgen gallery. I…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Invalid Displayed Gallery after upgrading to WP 4.0", on the site WordPress Support Forums:
    I updated from the previous version of Nextgen gallarey. This plugin has always been kept…

    8 months ago

  • Posted a reply to "NextGen Gallery 2.0.66.27 appears blank when inserting a gallery", on the site WordPress Support Forums:
    I am having the exact same issue. I have multiple sites as well and 2…

    8 months ago

  • Created a topic, Invalid Displayed Gallery after upgrading to WP 4.0, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Posts_per_page breaks wp-pagenavi", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah I tried adding in the default next/previous and it did not work. I have…

    10 months ago

  • Created a topic, Posts_per_page breaks wp-pagenavi, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Settings disappeared, won't save new settings", on the site WordPress Support Forums:
    I actually resolved this by uninstalling and re-installing the plugin.

    10 months ago

  • Created a topic, Settings disappeared, won't save new settings, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, No Shipping being sent to Paypal, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Add new Task from Admin", on the site WordPress Support Forums:
    Also, after you create a new task there is no good way to get back…

    1 year ago

  • Created a topic, Add new Task from Admin, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Negative Margins in IE", on the site WordPress Support Forums:
    Was my fault sorry!

    2 years ago

  • Created a topic, Negative Margins in IE, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Times Out", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem. I fully understand that the script can timeout if your…

    2 years ago

  • Created a topic, Broken for too long, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Blank/white screen on video thumbnails settings page in wp-admin", on the site WordPress Support Forums:
    I am having the same issue and adding the trailing slash helps to get to…

    2 years ago

  • Created a topic, Add post category to slider title?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Videos list with player from videos embeded in posts, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Great plugin & Great support, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Override Avatar on by default", on the site WordPress Support Forums:
    Awesome! I will do!

    2 years ago

  • Posted a reply to "Like its not even there", on the site WordPress Support Forums:
    I am having the same problem. I already had nextgen gallery installed and just installed…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Mashup map only showing last 4 entries for custom post type", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I can see why you would want it on in certain cases. What controls…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Mashup map only showing last 4 entries for custom post type", on the site WordPress Support Forums:
    HAHAH, should have looked just 1 minute longer through the forum. I found the answer…

    2 years ago

  • Created a topic, Mashup map only showing last 4 entries for custom post type, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Override Avatar on by default", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah I think that would work. Thanks!

    2 years ago

  • Posted a reply to "Override Avatar on by default", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I can understand this. The reason why I wanted the option is because I…

    2 years ago

  • Created a topic, Override Avatar on by default, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Image Alt & Title tags", on the site WordPress Support Forums:
    No, this is a site I am producing for free and I really can't afford…

    2 years ago

  • Created a topic, Image Alt & Title tags, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress eCommerce - MarketPress] Sort products by Tags, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago