WordPress.org

Profiles

  • Member Since: November 13th, 2017
  • Find me on:
  • Posted a reply to [Agama] jQuery and wp 5.6, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @themevision I’m sorry it’s a fake link … the following messages are real 2020-11-26…

    3 months ago

  • Created a topic, jQuery and wp 5.6, on the site WordPress.org Forums:
    Hello We have error reported by jquery-migrate-helper …

    3 months ago

  • Posted a reply to JQuery Helper weekly email messages send to only a specified person, on the site WordPress.org Forums:
    Great, thank you very much :)

    5 months ago

  • Posted a reply to JQuery Helper weekly email messages send to only a specified person, on the site WordPress.org Forums:
    Hello The name of our proxy server is displayed (wordpress@proxy.domain.com) So we don't have the…

    5 months ago

  • Posted a reply to JQuery Helper weekly email messages send to only a specified person, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @clorith The URL or the name of the site is also missing in this…

    5 months ago

  • Posted a reply to JS Issue – jQuery.fn.load is deprecated, on the site WordPress.org Forums:
    Hello This is the new feature of jquery migrate to tell us what is wrong…

    5 months ago

  • Posted a reply to Error Redis with many website on same server centos 8 after migration, on the site WordPress.org Forums:
    oupssss !! I forgot to increase the number of databases in redis.conf ....

    6 months ago

  • Created a topic, Error Redis with many website on same server centos 8 after migration, on the site WordPress.org Forums:
    Hello I just did a server migration. It was in Centos …

    6 months ago

  • Posted a reply to Block not display if i activate gutenberg plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you so we'll wait Bonne journée :)

    8 months ago

  • Posted a reply to Block not display if i activate gutenberg plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Ok thanks I use this plugin for get latests blocks version and maybe we see…

    8 months ago

  • Posted a reply to Block not display if i activate gutenberg plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Hello I disable other plugin and i have 2.22.2 FG If after the import, because…

    8 months ago

  • Created a new ticket, #51169, in Core Trac:
    nav-menus.php view all missing

    8 months ago

  • Created a topic, Block not display if i activate gutenberg plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Frederic If i activate https://fr.wordpress.org/…

    8 months ago

  • Posted a reply to disable google api.js, on the site WordPress.org Forums:
    Hmmm indeed I have several sites and it is only on this one that this…

    12 months ago

  • Posted a reply to disable google api.js, on the site WordPress.org Forums:
    Hi It's on the front page and I have no captcha on my site Thanks

    12 months ago

  • Created a topic, google api.js, on the site WordPress.org Forums:
    hello i work to my loading optimization and I see tha…

    12 months ago

  • Posted a reply to Legacy-Widget disappear, on the site WordPress.org Forums:
    auto response : Enable the experiment. You can do this in WP Admin under Gutenberg…

    2 years ago

  • Created a topic, Legacy-Widget disappear, on the site WordPress.org Forums:
    Hello I have this error now with my older block legacy…

    2 years ago

  • Created a new ticket, #46203, in Core Trac:
    slow loading ajax

    2 years ago

  • Created a new ticket, #46202, in Core Trac:
    Load a plugin only if it is used

    2 years ago

  • Posted a reply to unable activate cache, on the site WordPress.org Forums:
    Ok !! I fix ! I have this code that broke the cache remove_action('shutdown', 'wp_ob_end_flush_all',…

    2 years ago

  • Posted a reply to unable activate cache, on the site WordPress.org Forums:
    I just found the problem. It appears when the child theme is active. If I…

    2 years ago

  • Posted a reply to unable activate cache, on the site WordPress.org Forums:
    Yes and I thank you :) wp-config.php is stardard, I removed debug config I'm now…

    2 years ago

  • Posted a reply to unable activate cache, on the site WordPress.org Forums:
    There are more than 20 wordpress on this server, I just checked on another site,…

    2 years ago

  • Posted a reply to unable activate cache, on the site WordPress.org Forums:
    Plugin list :

    2 years ago

  • Posted a reply to unable activate cache, on the site WordPress.org Forums:
    I have this error, I do not know if I had it before : It’s…

    2 years ago

  • Posted a reply to unable activate cache, on the site WordPress.org Forums:
    I have disabled all plugin and it's same probleme William

    2 years ago

  • Posted a reply to unable activate cache, on the site WordPress.org Forums:
    I'm server adminsitrator and not have memcache installed on this machine :/ William

    2 years ago

  • Posted a reply to unable activate cache, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Under development means to me no in production I can not give you a…

    2 years ago

  • Created a topic, unable activate cache, on the site WordPress.org Forums:
    Hello all No cache plugins work with my site under de…

    2 years ago

  • Posted a reply to unable activate cache, on the site WordPress.org Forums:
    Ok but i have the same issues with other cache plugin like w3 total cache…

    2 years ago

  • Posted a reply to unable activate cache, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, If set to false, it's work plugin write : Hummingbird could not write to…

    2 years ago

  • Created a topic, unable activate cache, on the site WordPress.org Forums:
    Hello all No cache plugins work with my site under de…

    2 years ago

  • Posted a reply to Parent link to breadcrump, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Thank's It's possible in to wp-content/themes/agama-child/framework/class-agama-breadcrumb.php to overide only the "is_single_or_page" function ? Thanks…

    3 years ago

  • Created a topic, Parent link to breadcrump, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I modified the breadcrumb to display the parent c…

    3 years ago

  • Posted a reply to Fresh install no work, on the site WordPress.org Forums:
    Hi With WordPress 4.9 it's work But the maps no display weather Exemple : https://meteop.adminwiki.fr/previsions/…

    3 years ago

  • Posted a reply to Fresh install no work, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Thanks for edit, No more php error but I have javascript error again :…

    3 years ago

  • Created a topic, Fresh install no work, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I installed yesterday WPcloudy, I make API key OW…

    3 years ago