WordPress.org

Profiles

  • Member Since: October 30th, 2012
  • Find me on:
  • Created a topic, Exluded products filter not working, on the site WordPress.org Forums:
    I have excluded as in the tutorial but it is not exclu…

    4 days ago

  • Posted a reply to Can’t Activate Yoast Plugin Today, on the site WordPress.org Forums:
    Somehow things started showing correctly. Thanks

    2 months ago

  • Created a topic, Can’t Activate Yoast Plugin Today, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Before today I had no issues with this. What is hap…

    3 months ago

  • Posted a reply to Failed to initialize plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks I suspected it could be that. It's a client site I am doing SEO…

    3 months ago

  • Posted a reply to Failed to initialize plugin, on the site WordPress.org Forums:
    For me this seems to be since last update guttenburg maybe responsible. I am using…

    3 months ago

  • Posted a reply to sg-cachepress1/sg-cachepress.php is missing, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, I didn't do anything myself. I went back in and the error was gone…

    4 months ago

  • Created a topic, sg-cachepress1/sg-cachepress.php is missing, on the site WordPress.org Forums:
    sg-cachepress1/sg-cachepress.php is missing so plugin …

    4 months ago

  • Created a topic, This plugin took my whole site down today, on the site WordPress.org Forums:
    Hi You may find eventually people who run this have th…

    4 months ago

  • Created a topic, Works for my shop! Great Support, on the site WordPress.org Forums:
    With good free functionality you can sell your product…

    4 months ago

  • Posted a reply to How can I test it is working ok I am told in Google Ads I am not tracking some, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you. I found it twice..And there was a setting to remove the tracking code…

    4 months ago

  • Created a topic, How can I test it is working ok I am told in Google Ads I am not tracking some, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I am getting warnings in Google Ads that I am not t…

    4 months ago

  • Posted a reply to Stripe Plugin Adding a folder and then causing js errors., on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for the extra info. I will do all I can to support such…

    4 months ago

  • Posted a reply to Stripe Plugin Adding a folder and then causing js errors., on the site WordPress.org Forums:
    Hi For reasons I don't like to share site info online. I am very happy…

    4 months ago

  • Created a topic, Stripe Plugin Adding a folder and then causing js errors., on the site WordPress.org Forums:
    I had to disable the stripe plugin this evening becaus…

    4 months ago

  • Posted a reply to Mobile not working current woocomerce ONLY mobile!, on the site WordPress.org Forums:
    I have since eradicated this from guilt! Sorry to have bothered the forum and support.

    4 months ago

  • Posted a reply to Mobile not working current woocomerce ONLY mobile!, on the site WordPress.org Forums:
    I have reason to believe this is more to do with stripe plugin. Please standby…

    4 months ago

  • Created a topic, Mobile not working current woocomerce ONLY mobile!, on the site WordPress.org Forums:
    Anyone else find that they just get the spinner on mob…

    4 months ago

  • Posted a reply to Cannot Activate After Deactivate, on the site WordPress.org Forums:
    Stupid me asked same question because I couldn't find this https://wordpress.org/support/topic/gateway-timeout-on-activation/ Maybe delete this post..sry

    5 months ago

  • Created a topic, Cannot Activate After Deactivate, on the site WordPress.org Forums:
    I tried to activate after deactivating because I neede…

    5 months ago

  • Posted a reply to Gateway Timeout on Activation, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you oscar.

    5 months ago

  • Posted a reply to Wrong currency showing in WooCommerce > Orders order summary, on the site WordPress.org Forums:
    I think it would be good to be able to test quickly. Myself was using…

    5 months ago

  • Created a topic, Gateway Timeout on Activation, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I was using the free version fine and needed to dea…

    5 months ago

  • Posted a reply to Missing price field from Schema in product listing page, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Dy Are you selling using currency converting?

    6 months ago

  • Posted a reply to Missing price field from Schema in product listing page, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I didnt get an email so sorry that I didnt see your reply and…

    6 months ago

  • Posted a reply to Sweden currency symbol incorrect, on the site WordPress.org Forums:
    No I don't. Actually have to applogise becuase I think it was lucky orange not…

    6 months ago

  • Created a topic, Sweden currency symbol incorrect, on the site WordPress.org Forums:
    I am finding that it is translating the currency fine …

    6 months ago

  • Created a topic, Missing price field from Schema in product listing page, on the site WordPress.org Forums:
    I am getting search console errors that schema is not …

    7 months ago

  • Created a topic, A very good form plugin, on the site WordPress.org Forums:
    I use this as a basic form gathering for my client web…

    8 months ago

  • Posted a reply to Frequency Slider Does Not Show, on the site WordPress.org Forums:
    I think there may be an issue where the slider after being set is not…

    11 months ago

  • Posted a reply to Backend loading is very problematic all of a sudden, on the site WordPress.org Forums:
    I seem to be getting some correlation with alidropship chrome extension. If I disable that…

    11 months ago

  • Created a topic, Quite good for some use cases not mine, on the site WordPress.org Forums:
    This is good unless you have a site which features a m…

    11 months ago

  • Created a topic, Backend loading is very problematic all of a sudden, on the site WordPress.org Forums:
    I am getting bad gateway error regularly since over 12…

    11 months ago

  • Created a topic, I guess it’s helping keep my site safe!, on the site WordPress.org Forums:
    I don't really know this is awesome but I am not getti…

    11 months ago

  • Posted a reply to Misleading, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you. I think I might return to the pro version when I start to…

    11 months ago

  • Created a topic, Misleading, on the site WordPress.org Forums:
    If you have a very simple desire to set ALL your produ…

    11 months ago

  • Posted a reply to Are all theme demos broken?, on the site WordPress.org Forums:
    Oh dear I am sure that's going to lead to a loss of sales! Maybe…

    12 months ago

  • Posted a reply to Are all theme demos broken?, on the site WordPress.org Forums:
    https://www.evernote.com/l/APHt7Z4nR6FKa5V2XelXXxhp3tAARMv2KvU That's not working right?

    12 months ago

  • Created a topic, Are all theme demos broken?, on the site WordPress.org Forums:
    Is it just me or anyone else see that all theme demos …

    12 months ago

  • Posted a reply to Select Options Lightbox has Issues, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for your input it is appreciated and I will check with them for…

    12 months ago

  • Created a topic, Select Options Lightbox has Issues, on the site WordPress.org Forums:
    On the home page for each product you see this plugin …

    12 months ago

  • Posted a reply to Facebook Open Graph The ‘og:image’ property should be explicitly provided, on the site WordPress.org Forums:
    Actually I had to manually force a re scrape then it was working. Thank you.

    1 year ago

  • Posted a reply to Facebook Open Graph The ‘og:image’ property should be explicitly provided, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, I have found that was already setup and with an existing image yet the…

    1 year ago

  • Created a topic, Facebook Open Graph The ‘og:image’ property should be explicitly provided, on the site WordPress.org Forums:
    I am missing the image tag for facebook Open Graph. ht…

    1 year ago

  • Posted a reply to Old folder permission error but not., on the site WordPress.org Forums:
    No it's quicker to use a different product.

    1 year ago

  • Created a topic, Old folder permission error but not., on the site WordPress.org Forums:
    I am experiencing the following error.. SGExceptionFor…

    1 year ago

  • Created a topic, Number of Stores in cluster number shown is wrong, on the site WordPress.org Forums:
    I am seeing the issue that the number on the cluster i…

    2 years ago

  • Created a topic, Categories of market, on the site WordPress.org Forums:
    Is it possible to have categories of marker I am tryin…

    2 years ago

  • Posted a reply to Remove admin email from getting emailed, on the site WordPress.org Forums:
    No you are wrong I didn't have it setup wrong as described - https://www.evernote.com/shard/s241/sh/2ca72774-f843-4530-b0c7-9c79140830be/9067e7d2219639d5 And…

    2 years ago

  • Posted a reply to Remove admin email from getting emailed, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for all your help. I think it is now working correctly. I have…

    2 years ago

  • Posted a reply to Remove admin email from getting emailed, on the site WordPress.org Forums:
    Here is a screen shot below of my settings... seems the contact form is not…

    2 years ago

Themes