WordPress.org

Profiles

  • Member Since: October 31st, 2016
  • Find me on:
  • Created a topic, Useless, on the site WordPress.org Forums:
    Seriously guysdon't waste your time over this plugin. …

    2 years ago

  • Posted a reply to problem with yoast seo x-robot, on the site WordPress.org Forums:
    Just figured it out. It's cloudflare making disallowed to x-robot tag i don't know this…

    3 years ago

  • Posted a reply to XML sitemaps noindex via robots?, on the site WordPress.org Forums:
    I have the same issue not exactly but my posts are also disallowed indexing by…

    3 years ago

  • Posted a reply to problem with yoast seo x-robot, on the site WordPress.org Forums:
    I can give you details for my account so you can check my settings. This…

    3 years ago

  • Posted a reply to problem with yoast seo x-robot, on the site WordPress.org Forums:
    Yes you cannot see a 'noindex' tag in the code, but according to SEO powersuite's…

    3 years ago

  • Created a topic, problem with yoast seo x-robot, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Yoast SEO is making all of my posts noindex thro…

    3 years ago

  • Created a topic, Problem with Yoast X-Robots, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Yoast SEO is making all of my posts noindex thro…

    3 years ago

  • Created a topic, Google Drive Embedder Premium, on the site WordPress.org Forums:
    This plugin doesn't have a support for premium users. …

    4 years ago

  • Posted a reply to settings are not saving, on the site WordPress.org Forums:
    Well, would you share it to me? i am looking for a plugin that will…

    5 years ago

  • Posted a reply to One time per user, on the site WordPress.org Forums:
    Yes it is just bought the premium version but these feature is useless because "show…

    5 years ago

  • Created a topic, Premium version one time per user not not saving, on the site WordPress.org Forums:
    Hello just bought Uji popup but it seems that the "sho…

    5 years ago

  • Posted a reply to settings are not saving, on the site WordPress.org Forums:
    I also bought the plugin and experiencing the exact same problem like Jitske. The reason…

    5 years ago

  • Posted a reply to Form gets repsonse that it was sent but I did not receive it, on the site WordPress.org Forums:
    My "From Email" is set to {admin_email} and i tried putting my own email directly…

    5 years ago

  • Created a topic, Contact Form not Sending Emails, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, For some reason I am not receiving email notif…

    5 years ago

  • Posted a reply to Form gets repsonse that it was sent but I did not receive it, on the site WordPress.org Forums:
    I have the exact same problem with Tom. Installed the WPforms created a form tried…

    5 years ago

  • Posted a reply to Form not sending emails, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Jared, can you tell me how to resolve this issue? i am experiencing the…

    5 years ago