WordPress.org

Profiles

Kramarz

Profile picture of Kramarz
  • Member Since: October 1st, 2012
  • @kramarz on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Is it still supported?, on the site WordPress.org Forums:
    Seems to be working fine :-) Would be nice to know if …

    5 days ago

  • Posted a reply to Facebook album is not working for my website, on the site WordPress.org Forums:
    Yup, same issue. Stopped to display anything. HALP plz! ;-)

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Where is the option to enable only on some pages?, on the site WordPress.org Forums:
    Never mind mate, cheers :-) Got sorted what I needed without a plugin.

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Where is the option to enable only on some pages?, on the site WordPress.org Forums:
    Once I place a tick there's no option displayed. I guess I have to click…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Where is the option to enable only on some pages?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi mate, Installed the plugin and scared to enable it…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Unable to login to admin area, on the site WordPress.org Forums:
    Same as with any other guides/ways to force WordPress …

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Open the configuration wizard doesn´t work, on the site WordPress.org Forums:
    I, on the other hand, can't get it to work on quite few different hosting…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Display Date AND Time of Order, on the site WordPress.org Forums:
    @anphira Sorry, but your tip doesn't seem to be related :-) I mean the dashboard…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Display Date AND Time of Order, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Guys, Not sure if it's WordPress limitation curren…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Re: post_format-sitemap.xml, on the site WordPress.org Forums:
    You see. The issue is that it's not there. Here's the sitemap example I see:…

    2 months ago

  • Created a topic, Re: post_format-sitemap.xml, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Guys, There seems to be no way to disable post for…

    2 months ago

  • Posted a reply to Image titles have dashes upon upload, on the site WordPress.org Forums:
    Aye, what happened with that :-( Would be nice to get it back as it…

    3 months ago

  • Created a topic, This is awesome!, on the site WordPress.org Forums:
    Please keep it updated guys! Fingers crossed!

    3 months ago

  • Created a topic, Make Price Field Required, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Guys, As much as this plugin wasn't updated for a …

    3 months ago

  • Posted a reply to Not working with WP 4.5.2, on the site WordPress Support Forums:
    Mate, It is set to show only 8 albums, and it shows all of the…

    3 months ago

  • Posted a reply to Nice find! Any additional requirements?, on the site WordPress Support Forums:
    Yea, I'm aware of all requirements. Cheers for clarification.

    4 months ago

  • Posted a reply to Not working with WP 4.5.2, on the site WordPress Support Forums:
    Here it is mate - http://goo.gl/4gEvMP

    4 months ago

  • Posted a reply to Not working with WP 4.5.2, on the site WordPress Support Forums:
    Nope, unfortunately still displays all albums instead of listed ones.

    4 months ago

  • Posted a reply to Nice find! Any additional requirements?, on the site WordPress Support Forums:
    No? Yes?

    5 months ago

  • Posted a reply to Fatal Error when submitting in 1.5 version, on the site WordPress Support Forums:
    Cheers mate, works like a charm :-)

    5 months ago

  • Created a topic, Fatal Error when submitting in 1.5 version, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Is it still working?, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Nice find! Any additional requirements?, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to uploaded site - ticker is still present but is now empty, on the site WordPress Support Forums:
    Just as an update, I have updated WP and plugins to latest versions again. I…

    7 months ago

  • Posted a reply to Not working with WP 4.5.2, on the site WordPress Support Forums:
    Ok... now I'm confused... started to work again, but you can't decide which albums to…

    7 months ago

  • Posted a reply to Not working with WP 4.5.2, on the site WordPress Support Forums:
    I suppose related to Facebook API changes and new requirements, so... if you could let…

    7 months ago

  • Created a topic, Not working with WP 4.5.2, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to Conflict with WooCommerce Tab Manager, on the site WordPress Support Forums:
    Cheers, will check it out next time I would be working with the two together.…

    7 months ago

  • Posted a reply to Conflict with WooCommerce Tab Manager, on the site WordPress Support Forums:
    10 months since last update, 9 months after this thread was created. No fix =…

    7 months ago

  • Posted a reply to uploaded site - ticker is still present but is now empty, on the site WordPress Support Forums:
    Well mate, I've got sad news for ya! :-) It's not Theme/WP 4.5 issue, it…

    8 months ago

  • Posted a reply to uploaded site - ticker is still present but is now empty, on the site WordPress Support Forums:
    Nope, that didn't solve the issue.

    8 months ago

  • Posted a reply to uploaded site - ticker is still present but is now empty, on the site WordPress Support Forums:
    Hi mate, same issue, updated WP to 4.5, updated plugin, got error in console and…

    8 months ago

  • Posted a reply to Display Variation Prices including Vat issue, on the site WordPress Support Forums:
    Ah yes, sorry, it was a plugin conflict in this case (wholesale related). The issue…

    9 months ago

  • Posted a reply to Display Variation Prices including Vat issue, on the site WordPress Support Forums:
    Hmm... cheers, will investigate further by disabling plugins and probably checking with the theme developers…

    9 months ago

  • Posted a reply to Display Variation Prices including Vat issue, on the site WordPress Support Forums:
    Here it is - http://www.thbc.clearcellwebdesign.com/shop/barber-2/test-product-2/ Same goes for any other variable product on that dev…

    9 months ago

  • Posted a reply to Display Variation Prices including Vat issue, on the site WordPress Support Forums:
    It's only for variable products. Yes, product and its variations are taxable and have tax…

    9 months ago

  • Posted a reply to Display Variation Prices including Vat issue, on the site WordPress Support Forums:
    That github fix suggestion, if I'm right, was about removing the code? Which is not…

    9 months ago

  • Created a topic, Display Variation Prices including Vat issue, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to Validation Error on iPad, on the site WordPress Support Forums:
    Right, cheers...

    10 months ago

  • Posted a reply to Validation Error on iPad, on the site WordPress Support Forums:
    Just a standard fields, nothing unusual? <p>[honeypot xxx]Your Name (required)<br /> [text* your-name]</p> <p>Your Email…

    10 months ago

  • Posted a reply to Validation Error on iPad, on the site WordPress Support Forums:
    Here it is mate - http://goo.gl/CujKXh

    10 months ago

  • Created a topic, Yet another WARNING: Job restarts due to inactivity... Topic, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Validation Error on iPad, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to Image size only works for PDF, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Mixhel, I've added this in CSS window for Print Section: td h1 + img…

    10 months ago

  • Posted a reply to Double Blockquotes, on the site WordPress Support Forums:
    Ok, never mind. solution from https://wordpress.org/support/topic/testimonial-displays-twice?replies=3 post helped to get rid of the issue.

    11 months ago

  • Created a topic, Double Blockquotes, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to Errors - SIGTERM, SIGCHLD and (400) False offset will corrected, on the site WordPress Support Forums:
    I got it running again by adjusting Reduce Server Load setting to 'Medium' additionally to…

    11 months ago

  • Posted a reply to Errors - SIGTERM, SIGCHLD and (400) False offset will corrected, on the site WordPress Support Forums:
    Error is back... ERROR: Signal "SIGTERM" is sent to script! (400) False offset will corrected…

    11 months ago

  • Created a topic, Each Plugin cause additional menu in backend, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Simply Awesome, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago