WordPress.org

Profiles

kmessinger

Profile picture of kmessinger
  • Member Since: May 1st, 2007
  • East of San Francisco, deep inside a secret bunker, drinking martinis, playing rock and country.
  • www.onceagreenberet.com
  • @kmessinger on Slack
  • Find me on:

Interests

RV travel and camping in our Sportsmobile Sprinter.

  • Posted a reply to "Authentication Required", on the site WordPress Support Forums:
    Can you post a link to your site?

    12 hours ago

  • Posted a reply to "Authentication Required", on the site WordPress Support Forums:
    the server at http://www requires username and password That is your FTP username and password.

    12 hours ago

  • Posted a reply to "Error message HTTP 500", on the site WordPress Support Forums:
    The website encountered an error while retrieving http://churchintouraine.org/. It may be down for maintenance or…

    12 hours ago

  • Posted a reply to "Where is my url()", on the site WordPress Support Forums:
    wwww.mysite/blog/wp-content/uploads/2016/02/14.jpg Looks right except for the wwww.

    14 hours ago

  • Posted a reply to "Audio Playback not happenning", on the site WordPress Support Forums:
    Please stick with the original thread, https://wordpress.org/support/topic/audio-embedding-problem?replies=9

    15 hours ago

  • Posted a reply to "Uplaod theme", on the site WordPress Support Forums:
    Using ftp or the file manager from your hosted account upload the theme to wp-content/themes.

    15 hours ago

  • Posted a reply to "Where is my url()", on the site WordPress Support Forums:
    Please post your url.

    15 hours ago

  • Posted a reply to "Multiple Page Layout Errors", on the site WordPress Support Forums:
    In the theme do you have featured turned on? and what category?

    1 day ago

  • Posted a reply to "Multiple Page Layout Errors", on the site WordPress Support Forums:
    The only way to find out what is going on is to try -deactivating all…

    1 day ago

  • Posted a reply to "Multiple Page Layout Errors", on the site WordPress Support Forums:
    Re-post the missing post.

    1 day ago

  • Posted a reply to "Appears that IP address of admin is blocked for 2 hours", on the site WordPress Support Forums:
    https://codex.wordpress.org/Hosting_WordPress

    1 day ago

  • Posted a reply to "Parse error: syntax error, unexpected 'add_filter' (T_STRING)", on the site WordPress Support Forums:
    No. If you are not adding/changing css you do not need a child theme and…

    2 days ago

  • Posted a reply to "Parse error: syntax error, unexpected 'add_filter' (T_STRING)", on the site WordPress Support Forums:
    Using the file manager provided by your host or FTP, go to wp-content, themes and…

    2 days ago

  • Posted a reply to "Hacked site and locked out as admin", on the site WordPress Support Forums:
    How do you know it is hacked? What happens when you try to log in?

    2 days ago

  • Posted a reply to "code on webpage", on the site WordPress Support Forums:
    Try posting here, https://wordpress.org/support/plugin/ad-inserter

    2 days ago

  • Posted a reply to "no such file in", on the site WordPress Support Forums:
    Please post a url.

    2 days ago

  • Posted a reply to "Parse error: syntax error, unexpected 'add_filter' (T_STRING)", on the site WordPress Support Forums:
    I don't see the message. Have you cleared your cache or tried a different browser?

    2 days ago

  • Posted a reply to "parse error", on the site WordPress Support Forums:
    You host is running PHP/4.4.9 Ask them to upgrade you to the current version.

    2 days ago

  • Posted a reply to "Feed RSS problem", on the site WordPress Support Forums:
    The feed shows up fine in Chrome.

    2 days ago

  • Posted a reply to "Appears that IP address of admin is blocked for 2 hours", on the site WordPress Support Forums:
    It was on my profile page, http://www.jti.uk.com/wp-admin/profile.php but it is no longer there.

    2 days ago

  • Posted a reply to "Website Disappeared", on the site WordPress Support Forums:
    @Delan93 Did you change the setting for site url?

    3 days ago

  • Posted a reply to "Website Disappeared", on the site WordPress Support Forums:
    @kgnielsen Please start your own thread.

    3 days ago

  • Posted a reply to "User Authentication Failure at Checkout", on the site WordPress Support Forums:
    Try posting at https://wordpress.org/support/plugin/woocommerce

    3 days ago

  • Posted a reply to "Appears that IP address of admin is blocked for 2 hours", on the site WordPress Support Forums:
    I get your site when I go to the domain name. I registered and got…

    3 days ago

  • Posted a reply to "Multiple Page Layout Errors", on the site WordPress Support Forums:
    Did you upgrade the theme? Looks like there were/are problems. https://wordpress.org/support/topic/benefits-of-upgrading-to-point-20?replies=12

    3 days ago

  • Posted a reply to "Appears that IP address of admin is blocked for 2 hours", on the site WordPress Support Forums:
    A DNS check on your site shows 62.233.121.40 but when that is browsed it goes…

    3 days ago

  • Posted a reply to "Warning: Invalid argument supplied for foreach() - How do I fix this???", on the site WordPress Support Forums:
    You might want to try to reinstall your theme. Since that is a commercial theme…

    3 days ago

  • Posted a reply to "Appears that IP address of admin is blocked for 2 hours", on the site WordPress Support Forums:
    The message does not look like a server message. More like an application message. You…

    3 days ago

  • Posted a reply to "Multiple Page Layout Errors", on the site WordPress Support Forums:
    It is strange to have an entire block of text just disappear like someone deleted…

    3 days ago

  • Posted a reply to "Appears that IP address of admin is blocked for 2 hours", on the site WordPress Support Forums:
    When you went here, https://controlpanel.iomarthosting.com/login was is the same message? Can you log in to…

    3 days ago

  • Posted a reply to "Appears that IP address of admin is blocked for 2 hours", on the site WordPress Support Forums:
    Try to log in. When the message comes up do a CTRL+U to look at…

    3 days ago

  • Posted a reply to "Appears that IP address of admin is blocked for 2 hours", on the site WordPress Support Forums:
    Are you able to log in here, https://controlpanel.iomarthosting.com/login

    3 days ago

  • Posted a reply to "Multiple Page Layout Errors", on the site WordPress Support Forums:
    Are you the only admin?

    3 days ago

  • Posted a reply to "Appears that IP address of admin is blocked for 2 hours", on the site WordPress Support Forums:
    See the last entry in this thread. https://wordpress.org/support/topic/locked-out-of-admin-cannot-reset-in-cpanel-or-reset-password-help?replies=17

    3 days ago

  • Posted a reply to "Remove posts page from home page", on the site WordPress Support Forums:
    Probably in your theme. Since that is a commercial theme or plugin, we ask that…

    3 days ago

  • Posted a reply to "Multiple Page Layout Errors", on the site WordPress Support Forums:
    You should also post here, https://wordpress.org/support/theme/point

    3 days ago

  • Posted a reply to "Multiple Page Layout Errors", on the site WordPress Support Forums:
    Is this your site? http://www.sfpresby.org/ If so, the initial page looks fine to me. Where…

    3 days ago

  • Posted a reply to "Remove posts page from home page", on the site WordPress Support Forums:
    I see latest, browse, etc. but no "featured properties". Where is it?

    3 days ago

  • Posted a reply to "infected blog posts", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry but it looks like you have been hacked. https://sitecheck.sucuri.net/results/johnpalmerplatinum.com You need to start working…

    3 days ago

  • Posted a reply to "Appears that IP address of admin is blocked for 2 hours", on the site WordPress Support Forums:
    Have you tried: -deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this…

    3 days ago

  • Posted a reply to "Warning: Invalid argument supplied for foreach() - How do I fix this???", on the site WordPress Support Forums:
    Have you tried: -deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this…

    3 days ago

  • Posted a reply to "Lost "format" after changing site URL", on the site WordPress Support Forums:
    Delete your WP folder. Delete the db. Reinstall WP. https://codex.wordpress.org/Installing_WordPress

    6 days ago

  • Posted a reply to "Lost "format" after changing site URL", on the site WordPress Support Forums:
    This is how WP should be moved. https://codex.wordpress.org/Moving_WordPress Style sheets (CSS) control the format, fonts,…

    6 days ago

  • Posted a reply to "WordPress site not loading correctly", on the site WordPress Support Forums:
    Try reloading all your theme files. Since that is a commercial theme or plugin, we…

    6 days ago

  • Posted a reply to "WordPress site not loading correctly", on the site WordPress Support Forums:
    You have theme files that are not loading. Go to the upper right corner in…

    6 days ago

  • Posted a reply to "Format Toolbar Missing in 4.4.2", on the site WordPress Support Forums:
    Please go to add a new post. In Chrome, upper right corner, more tools then…

    6 days ago

  • Posted a reply to "Format Toolbar Missing in 4.4.2", on the site WordPress Support Forums:
    Please post a url.

    7 days ago

  • Posted a reply to "WordPress site not loading correctly", on the site WordPress Support Forums:
    Make sure your style sheets are loading. Also easier to trouble shoot if we have…

    7 days ago

  • Posted a reply to "Lost "format" after changing site URL", on the site WordPress Support Forums:
    Are you style sheets loading? It is pretty hard to trouble shoot when you have…

    7 days ago

  • Posted a reply to "What else can go wrong....", on the site WordPress Support Forums:
    Your login redirects thru your host. You should call them and ask them about that.…

    7 days ago