WordPress.org

Profiles

kimhydrangea

Profile picture of kimhydrangea
  • Member Since: November 23rd, 2011
  • @kimhydrangea on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Merge Tags without Field ID?, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Your main website is flagged as suspicious by McAfee", on the site WordPress Support Forums:
    Oh, I just read your second note now. How kind of you :) I'm researching…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Your main website is flagged as suspicious by McAfee", on the site WordPress Support Forums:
    You're welcome :) I found this with one of my client's websites. You can submit…

    3 months ago

  • Created a topic, Your main website is flagged as suspicious by McAfee, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Class 'WPSEO_OnPage' not found", on the site WordPress Support Forums:
    I have found this exact same error. And for me what it's doing is messing…

    4 months ago

  • Created a topic, Can no longer change Background colour, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, White Screen in wp-admin -- on 2 different websites, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Blank admin screen with newest version 1.0.7, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Errors Undefined Index, etc", on the site WordPress Support Forums:
    Hoping to get some help with this error message, as when I did a transfer…

    12 months ago

  • Created a topic, Duplicate Posts, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Not working since WordPress 4.0.1 update", on the site WordPress Support Forums:
    Hey, I also found another solution on this other old thread. https://wordpress.org/support/topic/plugin-wordpress-seo-by-yoast-kml_flashembed_process_script_calls It wasn't working…

    1 year ago

  • Posted a reply to "dont work in 3.8l", on the site WordPress Support Forums:
    I just newly installed it in the newest version of wordpress, and the "Connect with…

    2 years ago

  • Created a topic, Plugin works, but causes some pages not to be editable - blank screen, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: List category posts] error on 0.21.1 version", on the site WordPress Support Forums:
    Now THAT's service! Thank you so much for fixing this --- within 1/2 hour! Thanks…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: List category posts] error on 0.21.1 version", on the site WordPress Support Forums:
    Same here. New website, but have used the plugin before. Just installed and saw this.…

    4 years ago