WordPress.org

Profiles

  • Member Since: May 25th, 2011
  • Find me on:
  • Created a topic, GTMetrix Specify a cache validator?, on the site WordPress.org Forums:
    I ran my company's "Contact Us" page through GTMetrix …

    7 months ago

  • Created a topic, Pingdom Url Redirects Shortpixel?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. I was checking out a page on Pingdom and my score …

    7 months ago

  • Posted a reply to Lazy Load images break parallax effect in Divi, on the site WordPress.org Forums:
    I just figured out the problem. There's a empty tag in the code in the…

    8 months ago

  • Posted a reply to Image Lazy Loading Exclusion Format, on the site WordPress.org Forums:
    Like this? <section class="exclude-me"></section>

    8 months ago

  • Posted a reply to Image Lazy Loading Exclusion Format, on the site WordPress.org Forums:
    What about the background images? I'm trying to make it work with parallax images. They…

    8 months ago

  • Created a topic, Defer offscreen images – LazyLoad?, on the site WordPress.org Forums:
    When I check several pages on Google PageSpeed, I get …

    8 months ago

  • Posted a reply to Re-sizing unneeded images that’s under the size limits, on the site WordPress.org Forums:
    I think I might found out what might be causing the problem. I think it's…

    8 months ago

  • Posted a reply to Re-sizing unneeded images that’s under the size limits, on the site WordPress.org Forums:
    That's not right! The images that was unneeded re-sized is in http://test.idssite.com/about-us/ under "This is…

    8 months ago

  • Created a topic, Re-sizing unneeded images that’s under the size limits, on the site WordPress.org Forums:
    I just discovered that this plugin re-sized the images…

    8 months ago

  • Posted a reply to Caldera Form isn’t sending email in Popup, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, it seems so. Sorry about that. It has nothing to do with your Popup…

    8 months ago

  • Posted a reply to Optimole Speed Test With Plugin Installed, on the site WordPress.org Forums:
    Can you post your solution here, please? It would be useful for people looking for…

    8 months ago

  • Posted a reply to Lazy Loading, on the site WordPress.org Forums:
    Like Autoptimize who has this options in their Images tab? Those options which includes Optimize…

    8 months ago

  • Created a topic, Do I need to install Shortpixel plugin too?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. You already have the checkbox "Optimize images on …

    8 months ago

  • Posted a reply to Slide Anything plugin/ owl carousel slider not working, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry. I haven't heard from them yet

    8 months ago

  • Posted a reply to Slide Anything plugin/ owl carousel slider not working, on the site WordPress.org Forums:
    It works. Also, you forgot to add the ; after the return statement in the…

    8 months ago

  • Posted a reply to Slide Anything plugin/ owl carousel slider not working, on the site WordPress.org Forums:
    Yes please provide me with a code snippet. :)

    8 months ago

  • Posted a reply to logos slider not working on Microsoft Edge browser?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, after corresponding with Autoptimize plugin author, we narrowed down the problem. It was Shortpixel…

    8 months ago

  • Posted a reply to Math captcha ERROR: Captcha time expired., on the site WordPress.org Forums:
    No, sorry. I had to switch to another captcha plugin

    8 months ago

  • Posted a reply to Slide Anything plugin/ owl carousel slider not working, on the site WordPress.org Forums:
    How? I'm using Divi theme and I use Divi builder to upload images and add…

    8 months ago

  • Posted a reply to Slide Anything plugin/ owl carousel slider not working, on the site WordPress.org Forums:
    It broke again. I couldn't see anything on Chrome yet. I'm thinking that the page…

    8 months ago

  • Posted a reply to Slide Anything plugin/ owl carousel slider not working, on the site WordPress.org Forums:
    Okay, I re-checked the box again and checked again at Edge Browser but the images…

    8 months ago

  • Posted a reply to Slide Anything plugin/ owl carousel slider not working, on the site WordPress.org Forums:
    All I know is that the logos/images did show up when I unchecked the box.…

    8 months ago

  • Posted a reply to To to get Redirect URL Processor to open in new tab, on the site WordPress.org Forums:
    Any answer at all?

    8 months ago

  • Posted a reply to Caldera Form isn’t sending email in Popup, on the site WordPress.org Forums:
    Never mind I figured it out. All I need to do is to follow this…

    8 months ago

  • Posted a reply to Caldera Form isn’t sending email in Popup, on the site WordPress.org Forums:
    Do I need to add Caldera Form and set it as a Modal?

    8 months ago

  • Created a topic, Caldera Form isn’t sending email in Popup, on the site WordPress.org Forums:
    If you click on "Improved performance analysis for ref…

    8 months ago

  • Posted a reply to Slide Anything plugin/ owl carousel slider not working, on the site WordPress.org Forums:
    I figured out the problem. It's not the CSS or JS. It's the "Optimize Images"…

    8 months ago

  • Created a topic, Slide Anything plugin/ owl carousel slider not working, on the site WordPress.org Forums:
    You might have seen my question from Slide Anything su…

    8 months ago

  • Posted a reply to logos slider not working on Microsoft Edge browser?, on the site WordPress.org Forums:
    @simonpedge I did add wp-content/plugins/slide-anything/owl-carousel/owl.carousel.min.js to the box under "Exclude scripts from Autoptimize:" but it's…

    8 months ago

  • Posted a reply to logos slider not working on Microsoft Edge browser?, on the site WordPress.org Forums:
    I think I found the problem. It was the Autoptimize plugin that I used. When…

    8 months ago

  • Created a topic, logos slider not working on Microsoft Edge browser?, on the site WordPress.org Forums:
    It's working fine on Google Chrome browser, which is t…

    8 months ago

  • Posted a reply to Recaptcha will load when you will scroll the page, on the site WordPress.org Forums:
    Please update this plugin

    8 months ago

  • Posted a reply to Contact Form 7 – reCaptcha v2 causing problems on PageSpeed/GTMetrix, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry, I had it disabled on http://test.idssite.com/home-clone/. It's still active on the rest of the…

    8 months ago

  • Posted a reply to How to use this plugin, on the site WordPress.org Forums:
    I couldn't get Example 2 to work. Can you explain clearly in steps by steps…

    8 months ago

  • Posted a reply to reCaptcha not working well with Autoptimize in PageSpeed Insights, on the site WordPress.org Forums:
    I'm sorry. While it's a great plugin, I had to disable it in my plugins…

    8 months ago

  • Created a topic, Not working for Font Awesome Pro, on the site WordPress.org Forums:
    I added this plugin to check if I can defer fontawesom…

    8 months ago

  • Created a topic, PageSpeed Autoptimize css query strings, on the site WordPress.org Forums:
    I made sure to click on "clear cache" in Autoptimize s…

    8 months ago

  • Posted a reply to Trying to understand how to add Recaptcha to defer, on the site WordPress.org Forums:
    So I should disregard this F score in GTMetrix?? I thought it's a good page…

    8 months ago

  • Created a topic, Contact Form 7 – reCaptcha v2 causing problems on PageSpeed/GTMetrix, on the site WordPress.org Forums:
    I've tested my website in Google pagespeed and gtmetri…

    8 months ago

  • Posted a reply to Trying to understand how to add Recaptcha to defer, on the site WordPress.org Forums:
    I added this script and retested in gtmetrix.com and it's not working. I'm still getting…

    8 months ago

  • Created a topic, Trying to understand how to add Recaptcha to defer, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. I checked out other support questions in your supp…

    8 months ago

  • Posted a reply to reCaptcha not working well with Autoptimize in PageSpeed Insights, on the site WordPress.org Forums:
    I just added "async javascript" and clicked on "Apply Defer" and rechecked in gtmetrix.com, but…

    8 months ago

  • Created a topic, Does this plugin work with Autoptimize plugin?, on the site WordPress.org Forums:
    I tried to activate this plugin while disabling the au…

    8 months ago

  • Created a topic, Plugin isn’t updated?, on the site WordPress.org Forums:
    I see the warning on this plugin's page, "This plugin …

    8 months ago

  • Created a topic, Responsive slides?, on the site WordPress.org Forums:
    Is there any possible way to adjust the amount of time…

    9 months ago

  • Posted a reply to Image URL incorrect after enable “Optimize Images” with ShortPixel, on the site WordPress.org Forums:
    http://test.idssite.com/about-us/. It's the Slide Anything sliders under "Our Clients" and "Our Partners" at the bottom…

    10 months ago

  • Posted a reply to Updated Plugin, FB social feed disappear, on the site WordPress.org Forums:
    Could you reply within a week, please? If I don't hear from you, I might…

    10 months ago

  • Posted a reply to Image URL incorrect after enable “Optimize Images” with ShortPixel, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! Did it work for you after you added this code snippet? I have the…

    10 months ago

  • Posted a reply to reCaptcha not working well with Autoptimize in PageSpeed Insights, on the site WordPress.org Forums:
    Additionally, I checked the site at https://gtmetrix.com/ and I got a F in "Defer parsing…

    10 months ago

  • Created a topic, reCaptcha not working well with Autoptimize in PageSpeed Insights, on the site WordPress.org Forums:
    When I tested the website in Google PageSpeed Insight,…

    10 months ago