WordPress.org

Profiles

kenty

Profile picture of kenty
  • Member Since: December 12th, 2012
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Transferred host and now website loads at WP install page", on the site WordPress Support Forums:
    Found the solution from a post two years ago - Samual B posted the solution…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Main page links/pages not found on server/404 error", on the site WordPress Support Forums:
    Found the solution from a post two years ago - Samual B posted the solution…

    3 years ago

  • Created a topic, Main page links/pages not found on server/404 error, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Transferred host and now website loads at WP install page", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, My main page is loading but none of the content is found through the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Transferred host and now website loads at WP install page", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, The only thing that is different apart from DB user etc is prefix new…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Transferred host and now website loads at WP install page", on the site WordPress Support Forums:
    Many thanks for that Marvel Labs, I will give that a go and report back,…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Transferred host and now website loads at WP install page", on the site WordPress Support Forums:
    What exactly was wrong with my last post? Would moderation like to enlighten me?

    3 years ago

  • Posted a reply to "Transferred host and now website loads at WP install page", on the site WordPress Support Forums:
    Hello Dyrer, Yes, there is a wp-config.php file and the DB values added. This is…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Transferred host and now website loads at WP install page", on the site WordPress Support Forums:
    Just to add I have checked my database structures tables and it comes back clean…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Site constantly being hacked", on the site WordPress Support Forums:
    I had the pharmacy hack, and someone hacked my main page to another basically to…

    3 years ago

  • Posted a reply to "This site is under developement", on the site WordPress Support Forums:
    Works for me too!

    3 years ago

  • Posted a reply to "Hack attempt, or just spammer?", on the site WordPress Support Forums:
    I also found loginlock very good and it locked out many false login attempts. If…

    3 years ago

  • Created a topic, Transferred host and now website loads at WP install page, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Error saving media attachment", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I have got the same error and it is doing my head in, surely…

    3 years ago