WordPress.org

Profiles

kbatdorf

  • Member Since: March 10th, 2012
  • @kbat82 on WordPress.org, @kbatdorf on Slack
  • Find me on:

  • Posted a reply to HTML Only Shows [shortcode], on the site WordPress.org Forums:
    Hi @celestial-petals, it looks like you're using a text widget, but they don't support shortcodes…

    2 days ago

  • Posted a reply to Full width Meta slider has poor quality, on the site WordPress.org Forums:
    @dzurita It looks like your server might be resizing the images dynamically to save loading…

    6 days ago

  • Posted a reply to Next slide on Image click, on the site WordPress.org Forums:
    No, not specific to the MetaSlider but just a generic plugin built for adding JS…

    7 days ago

  • Posted a reply to Next slide on Image click, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @dariolanfranconi, I looked in the developer's console while on your website and it looks…

    1 week ago

  • Created a topic, on_sent_ok error, on the site WordPress.org Forums:
    Please leave this in for existing forms. I have a clie…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to SSL problem, on the site WordPress.org Forums:
    @particularlyevil it looks like your issue is with jQuery: (index):1 Mixed Content: The page at…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Flex Slider dots problem, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @lordvader, There's some plugins that offer adding styles to themes. I don't have one…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to SSL problem, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @adam1920, Does this thread fix your issue? https://wordpress.org/support/topic/meta-slider-on-home-page-not-secure-for-https/ Specifically adding this part to functions.php:…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Caption beneath the slider, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @dosuntai, I think it's usually better to open a new discussion and then link…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Flex Slider dots problem, on the site WordPress.org Forums:
    Awesome! If you want to adjust the margin a little more you would need to…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Flex Slider dots problem, on the site WordPress.org Forums:
    Hey @lordvader, you can just fix this with some CSS. Try this: .metaslider .slides {…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to SSL Fails due to Metaslider, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @ahcreative, How did you "activate" SSL? Those assets are called using plugins_url() which should…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Accessibility Issue on Admin Page, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @theinich we plan to simplify the UI of the admin area and make it…

    1 month ago

  • Posted a reply to SEO not updated from WP Media, on the site WordPress.org Forums:
    @lordvader Maybe we use the media library as the default only, while the fields on…

    1 month ago

  • Posted a reply to Meta Slider stops auto playing on touchscreen devices, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @dep1nc1dx, It looks like an issue with FlexSlider. I'll send them a report but…

    2 months ago

  • Posted a reply to Some Meta Sliders size wrong and split pics, on the site WordPress.org Forums:
    Yeah sometimes not worth the effort to dig through to find out why, and instead…

    2 months ago

  • Posted a reply to Some Meta Sliders size wrong and split pics, on the site WordPress.org Forums:
    It really could be anything. It's probably that table at the bottom though. I'm not…

    2 months ago

  • Posted a reply to Some Meta Sliders size wrong and split pics, on the site WordPress.org Forums:
    Did you try the other suggestions? I think removing flexbox from that .col-sm-12 is key.…

    2 months ago

  • Posted a reply to Some Meta Sliders size wrong and split pics, on the site WordPress.org Forums:
    If you stop the page while loading you can see that the column is only…

    2 months ago

  • Posted a reply to Some Meta Sliders size wrong and split pics, on the site WordPress.org Forums:
    @ryanchmura It looks like it's the styling that's causing this issue. Specifically col-sm-12 and just…

    2 months ago

  • Posted a reply to Plugin broken, on the site WordPress.org Forums:
    Here's an error I get, FYI Undefined property: DWPlugin::$countries

    4 months ago

  • Posted a reply to Custom Post types, on the site WordPress.org Forums:
    Hey I figured out the issue. get_post_types() isn't showing the custom post type, so I'm…

    7 months ago

  • Posted a reply to Custom Post types, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the reply. WP v 4.7.3 No plugins except from the framework I'm using.…

    7 months ago

  • Created a topic, Custom Post types, on the site WordPress.org Forums:
    Doesn't seem to work with my custom post types. When I…

    7 months ago

  • Created a topic, max(): Array must contain at least one element, on the site WordPress.org Forums:
    Happens probably because I have a custom user with lim…

    7 months ago

  • Posted a reply to Rest API shows “Not Found”, on the site WordPress.org Forums:
    I had the same problem and your final solution works for me! Thanks

    9 months ago

  • Created a topic, Better file loading, on the site WordPress.org Forums:
    Sometimes I need to load the plugin from the mu-plugin…

    11 months ago