WordPress.org

Profiles

katandmouse

  • Member Since: May 11th, 2007
  • @katandmouse on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Media Library not working on multisite (blank), on the site WordPress.org Forums:
    We're having problems too. You can read my comments here: https://wordpress.org/support/topic/mutisite-images-break-after-upgrade-to-4-9-x/#post-10227073 We set up a…

    2 months ago

  • Posted a reply to Some multisite images not loading, on the site WordPress.org Forums:
    Eventually you have to upgrade though. We just did and our images are broken. I'm…

    2 months ago

  • Posted a reply to Mutisite images break after upgrade to 4.9.x, on the site WordPress.org Forums:
    @xkon I don't see an option to change upload paths when I look under the…

    2 months ago

  • Posted a reply to Mutisite images break after upgrade to 4.9.x, on the site WordPress.org Forums:
    I should add that in our test site, we turned off all plugins and reverted…

    2 months ago

  • Posted a reply to Mutisite images break after upgrade to 4.9.x, on the site WordPress.org Forums:
    I just discovered something. We can't get images to work in pages either UNLESS we…

    2 months ago

  • Posted a reply to Mutisite images break after upgrade to 4.9.x, on the site WordPress.org Forums:
    No way to edit comments here I guess, so let me try again. What I…

    2 months ago

  • Posted a reply to Mutisite images break after upgrade to 4.9.x, on the site WordPress.org Forums:
    We have the same problem after an upgrade. But ours is not as consistent as…

    2 months ago

  • Created a topic, Review feature doesn’t work, on the site WordPress.org Forums:
    When you click write a review, the popup appears but i…

    3 months ago

  • Created a topic, Just ok., on the site WordPress.org Forums:
    The custom settings didn't work for me so I am stuck u…

    3 months ago

  • Created a topic, I had hopes but it disappointed, on the site WordPress.org Forums:
    So many nice things about this plugin but ran into a b…

    3 months ago

  • Created a topic, Didn’t care for this one, on the site WordPress.org Forums:
    Not enough options, but the clincher for me is it cove…

    3 months ago

  • Created a topic, Great!, on the site WordPress.org Forums:
    Use this all the time. Does the job well!

    3 months ago

  • Posted a reply to Is this secure? Site hacked again after brand new rebuild., on the site WordPress.org Forums:
    Thank you. After more review, I suspect something was mistakenly carried over from the previous…

    3 months ago

  • Created a topic, Is this secure?, on the site WordPress.org Forums:
    My client's site got hacked and it was so bad that I s…

    3 months ago

  • Created a topic, Shortcodes don’t work – is it php7?, on the site WordPress.org Forums:
    I changed these to the 2017 theme and turned off ALL p…

    4 months ago

  • Posted a reply to Fatal error: Cannot redeclare class Jetpack_Widget_Conditions, on the site WordPress.org Forums:
    I think I found the problem. We used all in one migration tool for multisites.…

    5 months ago

  • Created a topic, Fatal error: Cannot redeclare class Jetpack_Widget_Conditions, on the site WordPress.org Forums:
    We created a site here: http://pro.bizabuzz.com We jus…

    5 months ago

  • Created a topic, Fatal error: Cannot redeclare class Jetpack_Widget_Conditions, on the site WordPress.org Forums:
    We created a site here: http://pro.bizabuzz.com We jus…

    5 months ago

  • Created a topic, Works great, customer support poor, on the site WordPress.org Forums:
    This plugin is great. I use it all the time without an…

    5 months ago

  • Created a topic, installed it and comments and comments box went away, on the site WordPress.org Forums:
    WordPress comments box and comments were showing fine.…

    7 months ago

  • Posted a reply to Product Carousel Not Loading, on the site WordPress.org Forums:
    I can't get it to load either.

    12 months ago

  • Posted a reply to Doesn’t work. Breaks site., on the site WordPress.org Forums:
    The email I get just says: Please respond to https://wordpress.org/support/topic/doesnt-work-breaks-site/#post-9222927 I'm not getting anything that…

    1 year ago

  • Posted a reply to Turning off the plugin blows apart the theme, on the site WordPress.org Forums:
    Please tell me how to find that email. What email address are you sending from?

    1 year ago

  • Posted a reply to Doesn’t work. Breaks site., on the site WordPress.org Forums:
    Thanks but I can't find that email anywhere. I searched on socialdude, "https://wordpress.org/support/topic/only-a-few-links-work/#post-9211697," and "ultimate…

    1 year ago

  • Created a topic, Doesn’t work. Breaks site., on the site WordPress.org Forums:
    Others love it so it must be that it doesn't work in s…

    1 year ago

  • Created a topic, only a few links work, on the site WordPress.org Forums:
    RSS, follow by email, Facebook and Twitter work. When …

    1 year ago

  • Created a topic, Turning off the plugin blows apart the theme, on the site WordPress.org Forums:
    We use Yootheme and your plugin showed the icons but n…

    1 year ago

  • Created a topic, Stopped working, on the site WordPress.org Forums:
    This plugin was great up until about a week ago. It ju…

    1 year ago

  • Created a topic, Stopped working, on the site WordPress.org Forums:
    The plugin has been working fine until recently. Now s…

    1 year ago

  • Created a topic, Doesn’t save, on the site WordPress.org Forums:
    We've used this for a couple of years and loved it unt…

    1 year ago