WordPress.org

Profiles

  • Member Since: December 27th, 2012
  • Find me on:
  • Posted a reply to Redis Client and Site Health, on the site WordPress.org Forums:
    Both of them are not working property and only show "No information yet…" / "Results…

    3 days ago

  • Posted a reply to Redis Client and Site Health, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, that seems exactly the problem. Now Client is PhpRedis and I can see Host…

    4 days ago

  • Posted a reply to Redis Client and Site Health, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry, error page did show debug info. I forget a line define debug false around.…

    5 days ago

  • Posted a reply to Redis Client and Site Health, on the site WordPress.org Forums:
    Blog page shows this error WP Admin shows And no debug message.

    5 days ago

  • Posted a reply to Redis Client and Site Health, on the site WordPress.org Forums:
    Here it is Status: Connected Client: Predis (v1.1.6) Drop-in: Valid Disabled: No Filesystem: Working Ping:…

    6 days ago

  • Created a topic, Redis Client and Site Health, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Iam running WordPress 5.5 and PHP 7.4, with latest…

    7 days ago

  • Posted a reply to v2 Invisible is not working, on the site WordPress.org Forums:
    Ya v2 Checkbox method is working well at the moment. I don't like it so…

    1 month ago

  • Posted a reply to v2 Invisible is not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have just checked the latest version, network activated is working well now. However,…

    1 month ago

  • Created a topic, What a time saver, on the site WordPress.org Forums:
    Easy to use, minimal layout, nice effect, clean UI. An…

    2 months ago

  • Posted a reply to v2 Invisible is not working, on the site WordPress.org Forums:
    You may check v2 Invisible here: https://lifetime.tuoitreviet.cc/wp/recaptcha/wp-login.php This is WP 5.5, it's the same on…

    2 months ago

  • Created a topic, v2 Invisible is not working, on the site WordPress.org Forums:
    Iam currently using 5.4.2 Multisite, your plugin is Ne…

    2 months ago

  • Created a topic, Please fix for Multisite without /blog slug in main site, on the site WordPress.org Forums:
    Does the developer abandon this plugin? If not please …

    2 months ago

  • Created a topic, Wonderful, on the site WordPress.org Forums:
    This plugin is just wonderful and as they said it is r…

    3 months ago

  • Created a topic, Best Cache Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Since I'm using OpenLiteSpeed, this plugin is just per…

    2 years ago

  • Posted a reply to WP-Admin loads slowly, on the site WordPress.org Forums:
    I just figure out the reason: TRANSIENTS. There are some transients too long and should…

    2 years ago

  • Created a topic, WP-Admin loads slowly, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Iam using OpenLiteSpeed (Also tested with Apache 2…

    2 years ago

  • Created a topic, PHP Session, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I just upgraded to the newest version and FB Login…

    3 years ago

  • Created a topic, Problem when creating a blog in multisite, on the site WordPress.org Forums:
    This happens in Multisite and this plugin is activated…

    4 years ago

Plugins