Profiles

  • Member Since: January 23rd, 2016
  • Find me on:
  • Posted a reply to No admin access for authors ?, on the site WordPress.org Forums:
    Any help please ?

  • Posted a reply to No admin access for authors ?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, As I said, the "Can access wp-admin?" option is already activated for autors and…

  • Created a topic, No admin access for authors ?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I have a problem with permissions by role. …

  • Posted a reply to Conflict with Elementor sliders, on the site WordPress.org Forums:
    Any help please ?

  • Created a topic, Conflict with Elementor sliders, on the site WordPress.org Forums:
    Hi devs ! I have an issue with your plugin (Lite ve…

  • Created a topic, Le Top !, on the site WordPress.org Forums:
    La solution parfaite pour optimiser et monétiser son s…

  • Posted a reply to Tweets are no longer sent, on the site WordPress.org Forums:
    I couldn't say better than Alias79. This plugin has always worked for me for years,…

  • Posted a reply to Tweets are no longer sent, on the site WordPress.org Forums:
    Don't understand.. It works fine for me now after creating new API keys..Maybe it works…

  • Posted a reply to Tweets are no longer sent, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I created new API keys and it works again. But until when… 🤔

  • Posted a reply to Tweets are no longer sent, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for your feedback, guys. I'll wait for an answer from the dev, but…

  • Created a topic, Tweets are no longer sent, on the site WordPress.org Forums:
    Good morning,Since this morning, tweets are no longer …

  • Posted a reply to WebP format not recognize by Google Insights, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, sorry but it's not solved. The issue is always the same.

  • Posted a reply to WebP format not recognize by Google Insights, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Mehdi, ok, will wait a few days and let you know if something changed…

  • Posted a reply to WebP format not recognize by Google Insights, on the site WordPress.org Forums:
    Hi bruceallen ! I solved the first thing (www), and cleared all caches. But google…

  • Posted a reply to WebP format not recognize by Google Insights, on the site WordPress.org Forums:
    I precise it's only on mobile.

  • Created a topic, WebP format not recognize by Google Insights, on the site WordPress.org Forums:
    Hello devs, I have an issue with Jetpack Image Accele…

  • Posted a reply to Twitter Cards Image not always showing, on the site WordPress.org Forums:
    That's it, it only show the image after I run it through Twitter's Card Validator...…

  • Posted a reply to Twitter Cards Image not always showing, on the site WordPress.org Forums:
    I tried to publish my articles without using the plugin 'WP to Twitter' as you…

  • Posted a reply to Twitter Cards Image not always showing, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Michael, ok, I will try to share articles without using the plugin. We'll see…

  • Posted a reply to Twitter Cards Image not always showing, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Michael, Yes, we use WP to Twitter to automatically publish our articles on Twitter.…

  • Posted a reply to Twitter Cards Image not always showing, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Michael, thanks for your help In fact, I wish I could avoid going through…

  • Posted a reply to Twitter Cards Image not always showing, on the site WordPress.org Forums:
    Hi devnihil, thanks for your answer. And, no, I never use the social tab option.…

  • Created a topic, Twitter Cards Image not always showing, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I’ve an issue with my twitter cards image. So…

  • Posted a reply to Issue with Accelerator Images CDN, on the site WordPress.org Forums:
    I re-activate it and all seems to work fine now.

  • Posted a reply to Issue with Accelerator Images CDN, on the site WordPress.org Forums:
    "If you need support then per the forum guidelines please start your own topic" ?…

  • Created a topic, Issue with Accelerator Images CDN, on the site WordPress.org Forums:
    Hi ! Is there an issue with your servers used for ima…

  • Posted a reply to Post-lock ?, on the site WordPress.org Forums:
    Great, I will try this, thanks a lot Jeff.

  • Posted a reply to Post-lock ?, on the site WordPress.org Forums:
    No one for answer me please ?

  • Created a topic, Post-lock ?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, which setting prevents other users from editing …

  • Posted a reply to Tag “Optimized by W3TC…” has disappeared in source code, on the site WordPress.org Forums:
    The debug mode on minify tell me this : !-- Performance optimized by W3 Total…

  • Posted a reply to Tag “Optimized by W3TC…” has disappeared in source code, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Marko ! I finally found the cause of the problem. I disabled all my…

  • Posted a reply to Tag “Optimized by W3TC…” has disappeared in source code, on the site WordPress.org Forums:
    I tried, no effect, the issue persists.

  • Posted a reply to Tag “Optimized by W3TC…” has disappeared in source code, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Marko, no, I haven't installed other cache plugin or any other plug-in... I've only…

  • Created a topic, Tag “Optimized by W3TC…” has disappeared in source code, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I don't understand why, since few days, the comme…

  • Posted a reply to Pictures streched, bad quality, on the site WordPress.org Forums:
    I've uninstalled the plug-in. Problem solved. I don't even remember why I installed this plug-in…

  • Created a topic, Pictures streched, bad quality, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, since last update this morning, all my images app…

  • Posted a reply to Ads not always displayed, on the site WordPress.org Forums:
    Ok, thanks a lot Igor

  • Posted a reply to Ads not always displayed, on the site WordPress.org Forums:
    Ok, but why before, in preview mode (in settings of the plug-in), the ad was…

  • Created a topic, Ads not always displayed, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have an issue since a couple of weeks. The ad …

  • Posted a reply to Can’t access to Jetpack dashboard, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks ! Count on me ;-)

  • Posted a reply to Can’t access to Jetpack dashboard, on the site WordPress.org Forums:
    Honestly, I won't touch anything and wait the next MAJ. For information, I suspect W3…

  • Created a topic, Good, on the site WordPress.org Forums:
    Works fine, but a little complicated..

  • Posted a reply to Can’t access to Jetpack dashboard, on the site WordPress.org Forums:
    Correction : suscribtions (posts shared by e-mail) works now. But not the dashboard, always a…

  • Posted a reply to Can’t access to Jetpack dashboard, on the site WordPress.org Forums:
    I can only access to a small dashboard of jetpack when I go "Plugins >…

  • Posted a reply to Can’t access to Jetpack dashboard, on the site WordPress.org Forums:
    I tried. It didn't worked. Same problems after desinstall/install. My website : real-france.fr

  • Posted a reply to Jetpack: Publicize and Subsciber Emails not working, on the site WordPress.org Forums:
    Same problem for me...

  • Created a topic, Can’t access to Jetpack dashboard, on the site WordPress.org Forums:
    Since last update of Jetpack 3 days ago, I can't acces…