WordPress.org

Profiles

juggledad

Profile picture of juggledad
  • Member Since: March 27th, 2009
  • Find me on:

  • Posted a reply to "The plugin does not work with WP 4.1.1", on the site WordPress Support Forums:
    If you think it's a theme issue you should ask on the dedicated support http://forum.bytesforall.com

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Users in WP Admin Dashboard", on the site WordPress Support Forums:
    when there is nothing breaking the SQL query. In that case there should be some…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Users in WP Admin Dashboard", on the site WordPress Support Forums:
    The issue the OP has is not on how many users he has but with…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Users in WP Admin Dashboard", on the site WordPress Support Forums:
    How about changing the wordpress code as you suggested might work? what code would I…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Users in WP Admin Dashboard", on the site WordPress Support Forums:
    Ahhhh you've hit a magic number - 32768 - in couputer terms. I would say…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Access WordPress pages through cPanel", on the site WordPress Support Forums:
    No. WordPress dynamically creates HTML which displays properly in your browser. the data (text) is…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Site has disappeard! Can't login or ftp it.", on the site WordPress Support Forums:
    Have you contacted your host's support? also check your file permissions the message is: error…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Users in WP Admin Dashboard", on the site WordPress Support Forums:
    FYI - there is no one paid to answer questions, just volunteers. Now that said,…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Custom menu disappearing", on the site WordPress Support Forums:
    1) if you refress the screen does it come back right away? 2) is the…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Slow WordPress Load Times/Page Timeouts - GoDaddy Hosting", on the site WordPress Support Forums:
    The person I talked to stated I was maxing out on my performance. However, cpanel…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Pages not showing", on the site WordPress Support Forums:
    when I look at the page using the 'net' option using the Firebug extension if…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Custom menu disappearing", on the site WordPress Support Forums:
    if it happens occasionally, there may be an issue where the page load is timing…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "How to properly change domain URL?", on the site WordPress Support Forums:
    two ways I can think of 1) go read the Changing The Site URL 2)…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "admin -login problem", on the site WordPress Support Forums:
    are you logged in with an ID that has a role of 'Administrator'?

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Custom menu disappearing", on the site WordPress Support Forums:
    Make sure you go to dashboard->appearances->menu and set the menu position. Location 'menu1' will equate…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "problems form comments", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I'm a bit confused. 1) The latest version of Atahualpa ia 3.7.23 while WordPress…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Empty page in wp-admin", on the site WordPress Support Forums:
    Great glad you got it working! Please mark the thread as resolved.

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Empty page in wp-admin", on the site WordPress Support Forums:
    That's what I would do.

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Centering banner and menu Mystile", on the site WordPress Support Forums:
    glad to help, please mark the thread resolved.

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "WordPress website can't display in “Exo” font , uses Arial instead", on the site WordPress Support Forums:
    Ahh well you didn't mention you actually were using google fonts to get that font.…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Deleted /wp and now can't log back in", on the site WordPress Support Forums:
    see http://codex.wordpress.org/Editing_wp-config.php#WordPress_address_.28URL.29

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Centering banner and menu Mystile", on the site WordPress Support Forums:
    1) that site is not using the Mystile theme it is using a custom theme…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "WordPress website can't display in “Exo” font , uses Arial instead", on the site WordPress Support Forums:
    Unless you are loading the font as part of the page, only the fonts installed…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "users.php and user-new.php give 404 error", on the site WordPress Support Forums:
    Your host should be able to fix this for you. Have them change the ownership…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Installation Problem", on the site WordPress Support Forums:
    an 'Error establishing a database connection' message says that the information you put in your…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Empty page in wp-admin", on the site WordPress Support Forums:
    My guess is the update timed out on your host and you got a partial…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Where did the post image attributes go?", on the site WordPress Support Forums:
    Those are the same fields that have been there since at least wp 2.8.4 I…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "wp-admin page is white and blank", on the site WordPress Support Forums:
    in your wp-config.php add define('WP_DEBUG', true); define('WP_DEBUG_LOG', true); to see if any error messages are…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Aligment issues in website", on the site WordPress Support Forums:
    that theme is a premimum theme which we have no access to. You would be…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Preview Draft Post issues", on the site WordPress Support Forums:
    Looking at the source of your home page, there is a ton of hidden material…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Where did the post image attributes go?", on the site WordPress Support Forums:
    use the visual editor, click on the image and then click the pencil icon.

    1 month ago

  • Posted a reply to "Hiding the default sidebar located within each of my websites product pages.", on the site WordPress Support Forums:
    well you are using a premimum theme which isn't supported here but you could see…

    1 month ago

  • Posted a reply to "wp-admin page is white and blank", on the site WordPress Support Forums:
    what is with the 404? is that the correct url?

    1 month ago

  • Posted a reply to "Website Blank and/or Disappeared", on the site WordPress Support Forums:
    Since I can get to the site, it looks like you fixed it. How about…

    1 month ago

  • Posted a reply to "No access.. Warning message", on the site WordPress Support Forums:
    disable all your plugins - if you can't get into th backend, use FTP or…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Fatal Error", on the site WordPress Support Forums:
    the error is telling you that you have run out of memory. This could be…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Can't open admin panel on cloned development site", on the site WordPress Support Forums:
    Great, glad you figured it out. Please mark the thread resolved.

    1 month ago

  • Posted a reply to "Installation Problem", on the site WordPress Support Forums:
    did you configure the wp-config.php file?

    1 month ago

  • Posted a reply to "Empty page in wp-admin", on the site WordPress Support Forums:
    The class-wp-editor.php is 1500 lines, but the last one is empty. Is this right? yes…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Ribbon with menu and change data location.", on the site WordPress Support Forums:
    looks like you are using a custom theme that we don't have access to. I…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Empty page in wp-admin", on the site WordPress Support Forums:
    did this happen after an upgrade of WP? If so, I assume the update timed…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Can't open admin panel on cloned development site", on the site WordPress Support Forums:
    you have to change the url in the database to point at the new site.…

    1 month ago

  • Posted a reply to "In the editing window, suddenly large text?", on the site WordPress Support Forums:
    as I suggested in this thread, disable all plugins to see if one is causing…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Multiple Themes - One Domain", on the site WordPress Support Forums:
    create a sandbox site - on their host add a subdomain so if you have…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Suddenly, large text in the editor", on the site WordPress Support Forums:
    Well that means it's not a theme issue did you try disabling ALL your plugins?

    1 month ago

  • Posted a reply to "Site has been hacked. Can't remove revslider", on the site WordPress Support Forums:
    (1) Does it come back right after you delete it via cPanel? or (2) does…

    1 month ago

  • Posted a reply to "users.php and user-new.php give 404 error", on the site WordPress Support Forums:
    so with permalinks set to the default, if you try to go edit a user…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Finding Twenty-Twelve's Options", on the site WordPress Support Forums:
    If you want to manually do the WP upgrade see http://codex.wordpress.org/Upgrading_WordPress#Manual_Update

    1 month ago

  • Posted a reply to "Arcade Basic - Images not loading in site", on the site WordPress Support Forums:
    great and a lesson learned - if something doesn't work right, disable ALL your plugins…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Suddenly, large text in the editor", on the site WordPress Support Forums:
    what happens if you swap to one of the default themes?

    1 month ago