WordPress.org

Profiles

jshare

  • Member Since: November 8th, 2006
  • @jshare on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Lost Password – For User’s password reset link doesn’t work, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for figuring it out. In the meantime, I'm not including [password_reset_link] in the Password…

    2 months ago

  • Posted a reply to Unknown or bad timezone error, on the site WordPress.org Forums:
    It was on UTC+3, and displaying the correct time. I've now changed it to Jerusalem…

    2 months ago

  • Created a topic, Unknown or bad timezone error, on the site WordPress.org Forums:
    Latest version of the plugin, on PHP7.0 and Ubuntu 16.…

    2 months ago

  • Posted a reply to Lost Password – For User’s password reset link doesn’t work, on the site WordPress.org Forums:
    Btw, with WP_DEBUG enabled on my test server, when I click the Lost Password link,…

    2 months ago

  • Created a topic, Warning: A non-numeric value encountered, on the site WordPress.org Forums:
    Trying this on a dev server running PHP7.1 and Ubuntu …

    2 months ago

  • Posted a reply to Lost Password – For User’s password reset link doesn’t work, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry, I should have said that! No, it does not.

    2 months ago

  • Posted a reply to Lost Password – For User’s password reset link doesn’t work, on the site WordPress.org Forums:
    If I disable the GA tracking and try again with BNFW, [password_reset_link] resolves to a…

    2 months ago

  • Posted a reply to Lost Password – For User’s password reset link doesn’t work, on the site WordPress.org Forums:
    Jack, The PMPro plugin author suggested I disable all plugins except PMPro and see what…

    2 months ago

  • Posted a reply to Does PMPro re-write the URLs for lost password / login / logout links?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the suggestion, Andrew. Looks like the problem actually is the Better Notifications for…

    2 months ago

  • Created a topic, Does PMPro re-write the URLs for lost password / login / logout links?, on the site WordPress.org Forums:
    I’m on Multisite, using Paid Membership Pro 1.9.1 wi…

    2 months ago

  • Created a topic, Lost Password – For User’s password reset link doesn’t work, on the site WordPress.org Forums:
    I'm using BNFW 1.6.4 together with Paid Membership Pro…

    2 months ago

  • Created a topic, has_cap PHP Notice, on the site WordPress.org Forums:
    I'm on the latest version of this plugin on PHP7.0, Ub…

    3 months ago

  • Posted a reply to Upgrade to 1.4.02 broke my database, on the site WordPress.org Forums:
    Finally got a chance to test this! This is what I did: I uploaded the…

    3 months ago

  • Created a topic, Undefined index PHP notices in my error log, on the site WordPress.org Forums:
    I'm on the latest version of the plugin, latest WordPr…

    3 months ago

  • Posted a reply to Sitemap page's category links are broken, on the site WordPress.org Forums:
    https://codex.wordpress.org/Database_Description#Multisite_Table_Overview

    3 months ago

  • Posted a reply to Actions are always scheduled to the past minute, on the site WordPress.org Forums:
    thanks for the quick response I can confirm that crons are scheduled in the feature…

    4 months ago

  • Created a topic, Actions are always scheduled to the past minute, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I recently upgraded to Ubuntu 16.04 and PHP7, and I…

    4 months ago

  • Created a topic, Actions are always scheduled to the past minute, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I recently upgraded to Ubuntu 16.04 and PHP7, and I…

    4 months ago

  • Posted a reply to Embeds and popouts are no longer working, on the site WordPress.org Forums:
    This is working now. I didn't change anything on my end so I'm assuming it…

    6 months ago

  • Created a topic, It just works, on the site WordPress.org Forums:
    As an Aweber user, I wouldn't be able to use Paid Memb…

    6 months ago

  • Created a topic, Embeds and popouts are no longer working, on the site WordPress.org Forums:
    I'm on the latest version of the plugin. I don't know…

    6 months ago

  • Posted a reply to Aweber has informed me this plugin will break in January 2017, on the site WordPress.org Forums:
    The new 1.3 update should fix this, sounds like

    6 months ago

  • Posted a reply to Upgrade to 1.4.02 broke my database, on the site WordPress.org Forums:
    Will do, when I get a chance soon

    7 months ago

  • Posted a reply to Aweber has informed me this plugin will break in January 2017, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the heads up

    7 months ago

  • Created a topic, Aweber has informed me this plugin will break in January 2017, on the site WordPress.org Forums:
    I just received a message from Aweber, saying in part:…

    7 months ago

  • Created a topic, Feature request: duplicate button, on the site WordPress.org Forums:
    It would be nice if there was a one-click way of dupli…

    8 months ago

  • Created a topic, Not working for me, on the site WordPress.org Forums:
    I'm on multisite, but whether I enable the plugin on o…

    9 months ago

  • Posted a reply to EWWW Image Optimizer has detected excessive re-optimization of multiple images, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the quick reply. I reset the counts. If it comes up again, I'll…

    9 months ago

  • Created a topic, EWWW Image Optimizer has detected excessive re-optimization of multiple images, on the site WordPress.org Forums:
    After upgrading from 3.0.2 to 3.1.1 earlier today, I'm…

    9 months ago

  • Posted a reply to Table of contents links don’t work in embedded Google Docs, on the site WordPress.org Forums:
    Any news about this?

    9 months ago

  • Posted a reply to Plugin could not be activated because it triggered a fatal error., on the site WordPress.org Forums:
    2.01 works! Good job! Installed without a problem.

    10 months ago

  • Posted a reply to Plugin could not be activated because it triggered a fatal error., on the site WordPress.org Forums:
    I would need to setup a test server for that. I don't have time for…

    10 months ago

  • Posted a reply to Plugin could not be activated because it triggered a fatal error., on the site WordPress.org Forums:
    PHP 7.0.11-1+deb.sury.org~precise+1, latest WordPress, Multisite-enabled, hosted on Ubuntu 12.04. Fortunately, I haven't seen this message…

    10 months ago

  • Posted a reply to Plugin could not be activated because it triggered a fatal error., on the site WordPress.org Forums:
    Installed version 2.0 but I still get the fatal error, same location, this time on…

    10 months ago

  • Posted a reply to Table of contents links don’t work in embedded Google Docs, on the site WordPress.org Forums:
    I created a test page for you: https://jobmob.co.il/drivr-test-page/ The blue bar across the top of…

    10 months ago

  • Created a topic, Plugin could not be activated because it triggered a fatal error., on the site WordPress.org Forums:
    Latest WordPress, Multisite-enabled, PHP7. When I tri…

    10 months ago

  • Posted a reply to Seems to be caching, but still causes redirects, on the site WordPress.org Forums:
    Can confirm that 1.4.3 caches the Wapuu! Terrific! No bugs seen so far

    10 months ago

  • Posted a reply to Load Wapuu locally?, on the site WordPress.org Forums:
    Awesome! It works!! I also use Comet Cache for general page caching. It was just…

    10 months ago

  • Posted a reply to Causes php5-fpm to become unresponsive, on the site WordPress.org Forums:
    Can confirm that my issues had nothing to do with the plugin. Sorry for the…

    10 months ago

  • Posted a reply to Table of contents links don’t work in embedded Google Docs, on the site WordPress.org Forums:
    It's not just Table of Contents links. I have images in my documents that are…

    10 months ago

  • Created a topic, Table of contents links don’t work in embedded Google Docs, on the site WordPress.org Forums:
    Google Docs will automatically generate a Table of Con…

    10 months ago

  • Posted a reply to Seems to be caching, but still causes redirects, on the site WordPress.org Forums:
    No, I wasn't logged in to the backend for any of those tasks. And yes,…

    10 months ago

  • Posted a reply to [Resolved] Seems to be caching, but still causes redirects, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Harry Thanks for looking, and for the detailed reply. When I turn on Developer…

    10 months ago

  • Posted a reply to Transformer rule to avoid oEmbedded tweets?, on the site WordPress.org Forums:
    thanks, I’ll see what I can come up with

    10 months ago

  • Created a topic, [Instant Articles for WP] Transformer rule to avoid oEmbedded tweets?, on the site WordPress.org Forums:
    I like to embed tweets in my articles, but generated I…

    11 months ago

  • Posted a reply to [Resolved] [Drivr Lite - Google Drive Plugin] The API developer key is invalid., on the site WordPress.org Forums:
    It’s working now! Thanks for the fix.

    11 months ago

  • Created a topic, [Drivr Lite - Google Drive Plugin] The API developer key is invalid., on the site WordPress.org Forums:
    Hi I followed the video’s instructions here: htt…

    11 months ago

  • Posted a reply to [Harrys Gravatar Cache] Seems to be caching, but still causes redirects, on the site WordPress.org Forums:
    I just reenabled the plugin across my site. The previous cache was still in place,…

    11 months ago

  • Posted a reply to Upgrade to 1.4.02 broke my database, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the quick reply. I'll keep an eye out

    11 months ago

  • Created a topic, Seems to be caching, but still causes redirects, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

Plugins