WordPress.org

Profiles

jplus2

Profile picture of jplus2
  • Member Since: December 12th, 2012
  • @jplus2 on WordPress.org
  • Find me on:

Bio/Description

Web Developer

  • Posted a reply to $network_wide argument on plugin activate hook in multisite always empty string?, on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same issue too, $network_wide variable always empty string. Anyone knows what we…

    9 months ago

  • Created a topic, Reasons of incompatibilities, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Free shipping not applied until product is updated, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks! hope we could find a fix for this Yeah I tried the woocommerce settings…

    2 years ago

  • Created a topic, Free shipping not applied until product is updated, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Generates Blank PDF when used on an action Hook, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, That link helped. God Bless!

    2 years ago

  • Posted a reply to Generates Blank PDF when used on an action Hook, on the site WordPress Support Forums:
    Just for update I even tried hooking on wpo_wcpdf_email_attachment action still gets a blank pdf,…

    2 years ago

  • Created a topic, Generates Blank PDF when used on an action Hook, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Custom Post Type Pagination (Not Working), on the site WordPress Support Forums:
    Darn!!! I figured it out, it turns out that all my codes are good, no…

    3 years ago

  • Created a topic, Custom Post Type Pagination (Not Working), on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Not Working, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Error Sending Back Up to Email, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Disabling The Top level Admin Menu (add_menu_page), on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, It dont work, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Cron job fails, manual job works, on the site WordPress Support Forums:
    I also experienced this issue, right after I upgraded to wp 3.5 and backwp up…

    4 years ago

  • Created a topic, BackWP UP 2.1.16 is not working with WP 3.5, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, The Scan Won't Work on WP 3.5, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, It Works!, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Love It! Plan an upgrade to match WP v3.5?, on the site WordPress Support Forums:
    Yup, The Scan Doesn't Work. It says Scan terminated with error: WordFence API error: Your…

    4 years ago