WordPress.org

Profiles

  • Member Since: August 19th, 2013
  • Find me on:
  • Posted a reply to Site moved change domain, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks!

    2 weeks ago

  • Created a topic, Site moved change domain, on the site WordPress.org Forums:
    I have problem after i moved the site from a dev env. …

    3 weeks ago

  • Wrote a comment on the post WordPress 5.6: What’s on your wishlist?, on the site Make WordPress Core:
    +1

    1 year ago

  • Posted a reply to Archive counter with hidden products, on the site WordPress.org Forums:
    Posted a bugreport on Github now. Sorry for posting here.

    2 years ago

  • Created a topic, Archive counter with hidden products, on the site WordPress.org Forums:
    It seams that the counter that say like "Showing x pro…

    2 years ago

  • Created a new ticket, #47803, in Core Trac:
    Problem with Oembed and Youtube url with a "-" char

    2 years ago

  • Posted a reply to Stopped working in Mega Menu, on the site WordPress.org Forums:
    Ah.. sorry. Maybe i have done the change in the past to get it to…

    3 years ago

  • Posted a reply to Stopped working in Mega Menu, on the site WordPress.org Forums:
    Well, i think you have to compare your versions. I havent changed anything in your…

    3 years ago

  • Created a topic, Stopped working in Mega Menu, on the site WordPress.org Forums:
    It seams that the latest version doesnt work when you …

    3 years ago

  • Posted a reply to Filter on tag in search result, on the site WordPress.org Forums:
    I have tried both the Facebook group and WooCommerce on Slack. Dont get any good…

    3 years ago

  • Created a topic, Filter on tag in search result, on the site WordPress.org Forums:
    Im having problem to filter on product tag in the sear…

    3 years ago

  • Created a topic, Incorrectly calculated amount with VAT in checkout, on the site WordPress.org Forums:
    I noticed that the fee i setup is not calculated prope…

    3 years ago

  • Posted a reply to Why extra charges add the amount in net sales?, on the site WordPress.org Forums:
    I have the same problem, the fee is visible on all the payment methods, not…

    3 years ago

  • Created a topic, Plugin breaks css in WC, on the site WordPress.org Forums:
    It seams that the plugin breaks the new order layout o…

    3 years ago

  • Created a topic, Files does not download, on the site WordPress.org Forums:
    I have a problem that i cannot download any files from…

    4 years ago

  • Posted a reply to No shipping applied, on the site WordPress.org Forums:
    No one reads these support threads? It would be nice with some advice :)

    4 years ago

  • Posted a reply to No shipping applied, on the site WordPress.org Forums:
    Emily, i dont know if thats the same problem we have. I know there is…

    4 years ago

  • Created a topic, No shipping applied, on the site WordPress.org Forums:
    I have a problem with some orders that dont get any sh…

    4 years ago

  • Created a topic, Fatal error on update, on the site WordPress.org Forums:
    I got this after update to the 1.1.4 version (500 erro…

    4 years ago

  • Posted a reply to View All Results & Dropdown Doesn’t Match Search Results, on the site WordPress.org Forums:
    I have the same question. I think the users dont get that it might be…

    4 years ago

  • Posted a reply to Operator AND not working, on the site WordPress.org Forums:
    For anyone that get this problem. I wrote "and" instead of the correct "AND". Problem…

    4 years ago

  • Posted a reply to Checkbox and operator AND not working, on the site WordPress.org Forums:
    Oh, holy smokes! That actually did it! Thank you.

    4 years ago

  • Created a topic, Checkbox and operator AND not working, on the site WordPress.org Forums:
    Any new information about this issue? Im not getting a…

    4 years ago

  • Posted a reply to Payment_method was called incorrectly, on the site WordPress.org Forums:
    Ok thank you. I'll let Klarna know about their plugin.

    4 years ago

  • Created a topic, Payment_method was called incorrectly, on the site WordPress.org Forums:
    I noticed a couple of errors in my apache error-log. I…

    4 years ago

  • Posted a reply to Operator AND not working, on the site WordPress.org Forums:
    Any progress on this one? :) / Tobias

    4 years ago

  • Posted a reply to Operator AND not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Oleg! I have managed to make a dev environment. If you check here: https://demo.avitel.se/produkt-kategori/headset/…

    4 years ago

  • Posted a reply to Operator AND not working, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you Oleg, that would be great! But i have a problem. The site is…

    4 years ago

  • Created a topic, Operator AND not working, on the site WordPress.org Forums:
    Seams that nothing happens when using operator AND on …

    4 years ago

  • Created a topic, Filter stops working with SEO urls at No search result, on the site WordPress.org Forums:
    If you access an url with the SEO friendly urls enable…

    4 years ago

  • Created a topic, No products found-bugs, on the site WordPress.org Forums:
    "No Products message" and "No Products class" isnt app…

    4 years ago

  • Created a topic, Remove .00 from price in priceslider, on the site WordPress.org Forums:
    Is there any way to remove the trailing zeros from the…

    4 years ago

  • Posted a reply to Sorting elements moved after filter, on the site WordPress.org Forums:
    Ah that solved the problem! Great! :) Just a little thing left, when the white…

    4 years ago

  • Posted a reply to Sorting elements moved after filter, on the site WordPress.org Forums:
    The CSS-fix isnt a solution im afraid. Every time you change the filter, new storefront-sorting…

    4 years ago

  • Posted a reply to Sorting stops working, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry, i only have tried the plugin on my local dev server. But you should…

    4 years ago

  • Posted a reply to Sorting elements moved after filter, on the site WordPress.org Forums:
    But this isnt the same bug as the other i provided :) And as i…

    4 years ago

  • Created a topic, Sorting elements moved after filter, on the site WordPress.org Forums:
    Seams that the filter html container changes place in …

    4 years ago

  • Created a topic, Sorting stops working, on the site WordPress.org Forums:
    After you have clicked to filter, the sort-select stop…

    4 years ago

  • Posted a reply to Slow site in admin, Admin-ajax.php, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks! I appreciate it!

    4 years ago

  • Posted a reply to Slow site in admin, Admin-ajax.php, on the site WordPress.org Forums:
    If i sort the waterfall in chrome inspector by loadtime then /admin-ajax.php?action=wc_rbp_addon_custom_js&ver=3.0.6 2.7 sec load…

    4 years ago

  • Posted a reply to Slow site in admin, Admin-ajax.php, on the site WordPress.org Forums:
    Yepp, i thought so too. But maybe thats something you can approve in your plugin?…

    4 years ago

  • Created a topic, Slow site in admin, Admin-ajax.php, on the site WordPress.org Forums:
    I noticed that a customers site in backend got a lot s…

    4 years ago

  • Posted a reply to Match on similar keyword?, on the site WordPress.org Forums:
    Ah thank you! But i realise now that maybe i told you a little to…

    4 years ago

  • Created a topic, Match on similar keyword?, on the site WordPress.org Forums:
    I have a WooCommerce-site. I have products named like…

    4 years ago

  • Posted a reply to 404 on Gallery on WPML translated page, on the site WordPress.org Forums:
    Yes i have tried that, disable all plugins except WPML and Nextgen. Also tried Twentysixteen.…

    5 years ago

  • Created a topic, 404 on Gallery on WPML translated page, on the site WordPress.org Forums:
    Reporting same problem as another thread here. Gallery…

    5 years ago

  • Posted a reply to Album link 404's on secondary WPML language, on the site WordPress.org Forums:
    I have the same problem on a customer site as well. It displays the album…

    5 years ago

  • Posted a reply to Multiple Customer roles, on the site WordPress.org Forums:
    Strange now it works. Does this have something todo with cache or something? Made a…

    5 years ago

  • Created a topic, Multiple Customer roles, on the site WordPress.org Forums:
    It seams that if i make a discount rule with "If custo…

    5 years ago

  • Posted a reply to Search by SKU, on the site WordPress.org Forums:
    I found that the problem was a pre_get_post-filter in my childtheme that was the problem.…

    5 years ago