WordPress.org

Profiles

  • Member Since: April 4th, 2017
  • Find me on:
  • Posted a reply to Add an item to a menu, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Hummm, I finally understood your suggestion... Thanks a lot, that's OK Have a good…

    1 week ago

  • Posted a reply to Add an item to a menu, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Thanks for your answer. Indeed, There are surely some things I don't understand... I…

    1 week ago

  • Created a topic, Add an item to a menu, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I use a menu based on product_cat which gives …

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Date format, on the site WordPress.org Forums:
    Well, sorry for noise... I should have looked better. For interested persons: Just swapping to…

    2 weeks ago

  • Created a topic, Date format, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Is there a way for getting expirydate in forma…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Shipping costs, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Thanks for your answer. Yes, I understood that lite version does not apply coupon…

    2 weeks ago

  • Created a topic, Shipping costs, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, A very simple question: is it normal that gift…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Coupon application, on the site WordPress.org Forums:
    So, with the pro version, gift coupon is applied on total checkout, after a possible…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Coupon application, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Ok. Thanks a lot for your answer. Best regards.

    3 weeks ago

  • Created a topic, Coupon application, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I'm trying your plugin and I have a question a…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Plugin does not send email, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Prashant, Thanks for your suggestion. You are right, but in my case, this is…

    3 months ago

  • Posted a reply to Plugin does not send email, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Prashant, Thanks for your answer. I switched to smtp for sending email (but not…

    4 months ago

  • Created a topic, Great plugin with efficient support, on the site WordPress.org Forums:
    Excellent work done by this team. Very professional. W…

    4 months ago

  • Created a topic, Wonderful plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Really great and useful plugin ! Thanks for your work.

    4 months ago

  • Posted a reply to Plugin filter for taxonomy, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Thanks a lot for your answer. I think I well understood now with your…

    4 months ago

  • Posted a reply to Removing a product, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Well, this issue is just a "little letter" missing concerning the french translation. For…

    4 months ago

  • Posted a reply to Setting quantity, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Thanks for your quick answer. Ok, I will check an update. Best regards

    5 months ago

  • Created a topic, Setting quantity, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I notice that we can use "+" to increase the q…

    5 months ago

  • Created a topic, Removing a product, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I'm testing Fly Cart in replacement of another ca…

    5 months ago

  • Posted a reply to Default image, on the site WordPress.org Forums:
    Hi pluginswoo, It seems that I talked too quickly ... Issue came back, and I…

    5 months ago

  • Posted a reply to No Caching?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Donncha, About email, it's quite strange: sometimes (very rarely), I receive an email "Preloading…

    5 months ago

  • Posted a reply to Default image, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Thanks for your answer. Well, It seems related with "Variation Swatches for WooCommerce". And…

    5 months ago

  • Posted a reply to Make the plugin GDPR compliant?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Xootix, Many many thanks for your work, your help and your plan for implementing…

    5 months ago

  • Posted a reply to Make the plugin GDPR compliant?, on the site WordPress.org Forums:
    You're right, it's not advisable ... But sometimes we can't avoid it, and I known,…

    5 months ago

  • Created a topic, Issue with “Use Transient Cache”, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, There is an issue the option "Use Transient Ca…

    5 months ago

  • Posted a reply to Make the plugin GDPR compliant?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Perhaps not very clean, but you an add into templates/xoo-wl-form.php, before the submit button,…

    5 months ago

  • Posted a reply to Issue With Sitemap Dashboard, on the site WordPress.org Forums:
    hello, I noticed that sitemaps are coming back when you switch to another tab (within…

    5 months ago

  • Posted a reply to Next Update For The Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, It works with WordPress 5.4.2, but does not send email when preloading and refresh…

    6 months ago

  • Created a topic, Plugin does not send email, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, It seems that this very good plugin does not s…

    6 months ago

  • Posted a reply to No Caching?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, You should refresh the stats. Did you test the good working with tab "Essential"…

    6 months ago

  • Posted a reply to Compatible up to: 5.3.3 – has it been tested to work on 5.4.1?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, It seems not fully compatible with 5.4.2 Cache works but no mail sent :…

    6 months ago

  • Created a topic, Default image, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I don't if this question is relative to Addit…

    6 months ago

  • Posted a reply to Loadind slick.woff, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Thanks for your answer. I solved the issue with preloading this font (which I…

    6 months ago

  • Posted a reply to Issue with quote in SEO Title, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, OK, thank you ! Have a good day

    6 months ago

  • Created a topic, Plugin filter for taxonomy, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I've been using your plugin for several years …

    6 months ago

  • Posted a reply to Issue with quote in SEO Title, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, It works for a page, a post, a product, but NOT for a product…

    6 months ago

  • Created a topic, Loadind slick.woff, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, When I try the google tool "pagespeed insights…

    6 months ago

  • Posted a reply to DISAPPOINTED – Rank Math changed all my URLs, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Done ! You deserve it !

    6 months ago

  • Posted a reply to Issue with quote in SEO Title, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry for double post, I thought the message was lost ... Sorry.

    6 months ago

  • Created a topic, [WordPress SEO Plugin - Rank Math] Issue with quote in SEO Title, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I notice there is an issue when the title of a …

    6 months ago

  • Created a topic, Lots of work !, on the site WordPress.org Forums:
    Great plugin created by a reactive team and which prov…

    6 months ago

  • Posted a reply to DISAPPOINTED – Rank Math changed all my URLs, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, YES !!! Well done ! You solved this issue with this release. Thanks a…

    6 months ago

  • Posted a reply to DISAPPOINTED – Rank Math changed all my URLs, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Same issue ... Trying the beta release did not solve it. As I 've…

    7 months ago

  • Posted a reply to Issue with url within Rank Math box, on the site WordPress.org Forums:
    Well, in fact ... no ... issue came back. I give up for now, waiting…

    7 months ago

  • Posted a reply to Issue with url within Rank Math box, on the site WordPress.org Forums:
    After uninstall and reinstall of 1.0.43-beta-2, issues with title and description for products disapear,it's ok…

    7 months ago

  • Posted a reply to Issue with url within Rank Math box, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Thanks for your answer. On a pre-prod website, I followed your advices and installed…

    7 months ago

  • Posted a reply to Issue with url within Rank Math box, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, With a pre-prod website (same site), I tried 1.0.42.3. The issue is always here:…

    7 months ago

  • Created a topic, Issue with url within Rank Math box, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I use 1.0.41.2 release because every updated r…

    7 months ago

  • Posted a reply to SEO Score Not Showing, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, And how to do if we can't remove this useful plugin "woocommerce custom tabs"…

    7 months ago

  • Created a topic, Issue with editor – 1.0.42, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, It seems there is an issue when editing the sn…

    8 months ago