Profiles

  • Member Since: June 6th, 2016
  • Find me on:
  • Created a topic, Can I add a CSS class to the body?, on the site WordPress.org Forums:
    I have a filter that adds an is-admin class if the use…

  • Created a topic, Manual download of reviews didn’t work, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I pressed the manual Download new reviews butto…

  • Created a topic, Reviews not updated, says I’m on local/development, on the site WordPress.org Forums:
    I suppose it's because I have Cloudflare set up with a…

  • Posted a reply to Your message has been classified as spam!, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, another related error, with MC4WP (Mailchimp For Wordpress plugin) EMAIL:MY_EMAIL_mc4wp_honeypot:_mc4wp_timestamp:1698175654_mc4wp_form_id:614_mc4wp_form_element_id:mc4wp-form-1from_site:www.MYSITE.com/post_on_site:www.MYSITE.com/is_ajax:false

  • Posted a reply to Your message has been classified as spam!, on the site WordPress.org Forums:
    Ok I'll let you know. BTW I think another rule to add to the universal…

  • Posted a reply to Your message has been classified as spam!, on the site WordPress.org Forums:
    Matthias, wordfence_syncAttackData is being blocked again. No more cron though. Should I whitelist wordfence_syncAttackData?

  • Created a topic, Excellent, on the site WordPress.org Forums:
    Blocked hundreds of spam orders, and the plugin contin…

  • Posted a reply to Your message has been classified as spam!, on the site WordPress.org Forums:
    So far so good, will let you know if we encounter any issues. Thank you…

  • Posted a reply to Your message has been classified as spam!, on the site WordPress.org Forums:
    I just realized you asked for "messages", but what I gave you is from the…

  • Posted a reply to Your message has been classified as spam!, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for responding so fast. It's really hard to tell since there's so many entries,…

  • Created a topic, Your message has been classified as spam!, on the site WordPress.org Forums:
    Regular users are starting to see the message Your mes…

  • Posted a reply to delete masive, on the site WordPress.org Forums:
    +1. Would be nice to have a feature that auto deletes after X days.

  • Posted a reply to Conflict with Autoptimize, on the site WordPress.org Forums:
    Same issue. Interestingly, after a search, if I hover over autoptimize in the top admin…

  • Posted a reply to Trying to access array offset on value of type null (mime-types.php:22), on the site WordPress.org Forums:
    +1. Here's what I changed that line too. Not sure if it's a good fix…

  • Posted a reply to Attribute filter not working for one attribute, but works for others, on the site WordPress.org Forums:
    @urshobhit I'm not the plugin developer, but what I can tell you is there are…

  • Posted a reply to Attribute filter not working for one attribute, but works for others, on the site WordPress.org Forums:
    @urshobhit They told me that they are working on this in the beta phase. Hoping…

  • Created a topic, Attribute filter not working for one attribute, but works for others, on the site WordPress.org Forums:
    The filter for the brand attribute is not working, alt…

  • Posted a reply to 3.3.2 still reported unsafe by WordPress Toolkit, on the site WordPress.org Forums:
    +1, confirmed we got the email too

  • Posted a reply to Elementor Style Tab broken, on the site WordPress.org Forums:
    @hoosoft That's great! Mind sharing the solution?

  • Created a topic, Elementor Style Tab broken, on the site WordPress.org Forums:
    With the latest version of Elementor, enabling this pl…

  • Posted a reply to Problems with search – nothing found, on the site WordPress.org Forums:
    Any luck with this? I'm starting to get the same issue with one of our…

  • Created a topic, ndefined constant “STAGS_OPTIONS_NAME”, on the site WordPress.org Forums:
    This plugin was automatically installed when I created…

  • Posted a reply to Does Not Delete WC Product by Attribute, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the response. In your example, wouldn't that delete all products with the "height"…

  • Created a topic, Does Not Delete WC Product by Attribute, on the site WordPress.org Forums:
    I'm trying to bulk delete products by attribute. I jus…

  • Posted a reply to Filter by Height and Width, on the site WordPress.org Forums:
    I didn't update to pro. Ended up creating my own custom functionality (see above). I…

  • Posted a reply to Offer By Price: From is “My Blog”, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry, I see there are settings in the SMTP plugin for this. This is resolved.…

  • Created a topic, Offer By Price: From is “My Blog”, on the site WordPress.org Forums:
    How do I change the name of who the e-mail is from for…

  • Created a topic, Index product parameters CRON, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, our site manages products using the WP All Impo…

  • Posted a reply to block_categories deprecated, on the site WordPress.org Forums:
    I get the same issue, using the free version. Any resolutions yet?

  • Posted a reply to Filter by Height and Width, on the site WordPress.org Forums:
    Awesome. Does that $49 1 site license plan include unlimited updates?

  • Posted a reply to Filter by Height and Width, on the site WordPress.org Forums:
    Got it working with the following. I added a form for this on the front…

  • Posted a reply to Filter by Height and Width, on the site WordPress.org Forums:
    Not sure if this is related. Undefined variable $keyData (woo-product-filter/modules/meta/models/meta.php:164). This error happens on the…

  • Posted a reply to Filter by Height and Width, on the site WordPress.org Forums:
    I tried the following but it only works when there are no WooBeWoo filters selected.…

  • Created a topic, Filter by Height and Width, on the site WordPress.org Forums:
    Is there a way to filter by the product's height and w…

  • Created a topic, Error when combining with custom code to order by product attribute, on the site WordPress.org Forums:
    I have added some custom code to my theme to order the…

  • Posted a reply to Issue editing thumbs with version 3.16, on the site WordPress.org Forums:
    That is the same problem that I noticed with 3.16. Reverting to 3.15 resolved the…

  • Created a topic, Issue editing thumbs with version 3.16, on the site WordPress.org Forums:
    I rolled back to 3.15 and it's working fine. In 3.16, …

  • Created a topic, Does not work on version 5.4.5 and up, on the site WordPress.org Forums:
    Works fine on 5.4.4. Checked the inspector. The images…

  • Created a topic, Form elements do not have associated labels, on the site WordPress.org Forums:
    The following input is generating an accessibility war…

  • Created a topic, Feature Request – With Front setting, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, as far as I can tell, there is currently no way…

  • Created a topic, PHP 8 error – resolution in post., on the site WordPress.org Forums:
    PHP Fatal error: Array and string offset access synta…

  • Created a topic, PHP error line 162 of class-wp-scss.php, on the site WordPress.org Forums:
    Please consider replacing line 162 with the following,…

  • Posted a reply to PHP Warning: unlink, on the site WordPress.org Forums:
    My idea is to replace line 121 of wp-scss/class/class-wp-scss.php with the following: $unlink_file = $cache.$cache_file->getFilename();…

  • Created a topic, PHP Warning: unlink, on the site WordPress.org Forums:
    PHP Warning: unlink(../wp-scss/cache/style.css): No s…

  • Posted a reply to PHP error with WordPress 5.7 when Advanced Mode is enabled, on the site WordPress.org Forums:
    The problem is on lines 144 and 145 of functions/enqueue.php. Need to pass an array…

  • Created a topic, PHP error with WordPress 5.7 when Advanced Mode is enabled, on the site WordPress.org Forums:
    I get this error when I enable Advanced Mode. PHP vers…

  • Posted a reply to Change tag, on the site WordPress.org Forums:
    FA also says span is more semantically correct WCAG 2.0 website compliance is law in…

  • Created a topic, Change tag, on the site WordPress.org Forums:
    Achecker.ca reports the following. Please change the &…

  • Posted a reply to Check 174: Anchor contains no text., on the site WordPress.org Forums:
    Hey, just wondering if there's anything I can do in the interim to pass this…

  • Posted a reply to Fatal Error, on the site WordPress.org Forums:
    1.10.1