Profiles

  • Member Since: May 6th, 2013
  • Find me on:
  • Created a topic, What is the web hook?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, We use the YITH Gift Card plugin, and their suppo…

  • Created a topic, Can I include summary in the bibliography?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Is it possible to also include the Summary for th…

  • Created a topic, Open link in reference in a new tab?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, In references there are sometimes URLs pointing t…

  • Created a topic, Superb, on the site WordPress.org Forums:
    We have been collecting references, and now Zotpress l…

  • Created a topic, Serves its purpose & great support!, on the site WordPress.org Forums:
    We use since very recently HubSpot as a startup compan…

  • Posted a reply to Blank pages in HubSpot plugin in WordPress admin, on the site WordPress.org Forums:
    Ah, it was the AdBlock Plus plugin for Firefox that caused the issue! Now it…

  • Posted a reply to Blank pages in HubSpot plugin in WordPress admin, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, It still does not work on Firefox version 96.0.2 (64 bits) MacOS. It works…

  • Posted a reply to Blank pages in HubSpot plugin in WordPress admin, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, that would be great. Kind regards

  • Posted a reply to Blank pages in HubSpot plugin in WordPress admin, on the site WordPress.org Forums:
    No messages appear. How do I upload a screenshot? There is no such feature here.

  • Posted a reply to Blank pages in HubSpot plugin in WordPress admin, on the site WordPress.org Forums:
    And also cleared the cookies.

  • Posted a reply to Blank pages in HubSpot plugin in WordPress admin, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Yes I cleared the Firefox browser cache as well as Purge SG cache.Just retried…

  • Posted a reply to Blank pages in HubSpot plugin in WordPress admin, on the site WordPress.org Forums:
    I experience exactly the same issue on Firefox version 96.0.2 (64-bitars) MacOS.

  • Posted a reply to Blank pages in HubSpot plugin in WordPress admin, on the site WordPress.org Forums:
    And it works on Firefox iOS. So must be a Firefox MacOS issue.

  • Posted a reply to Blank pages in HubSpot plugin in WordPress admin, on the site WordPress.org Forums:
    I see now that it works in Safari, but not in Firefox.

  • Created a topic, Blank pages in HubSpot plugin in WordPress admin, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I installed the Wordpress plugin but cannot config…

  • Created a topic, Swedish text, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Woocommerce is set to Swedish, and the emails sen…

  • Posted a reply to Library stuck on Loading, on the site WordPress.org Forums:
    I configured it differently, and it works now.

  • Posted a reply to Library stuck on Loading, on the site WordPress.org Forums:
    I checked with our hosting company Siteground and they reported: Zotpress server requirements are met:…

  • Posted a reply to Library stuck on Loading, on the site WordPress.org Forums:
    I have the same issue. Would be very happy to receive hints and guidance. Cheers,…

  • Created a topic, Neat and smart, on the site WordPress.org Forums:
    We like the plugin a lot. It collects our social chann…

  • Created a topic, Role does not show up in Divi role editor, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I just started to use the Members plug-in. I crea…

  • Created a topic, When is Beta over?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, We are considering using Swedbank Pay for our Woo…

  • Created a topic, Great plugin with a great support, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks a lot Tim for your great support. We got PostSM…

  • Posted a reply to No permission granted from Google to PostSMTP, on the site WordPress.org Forums:
    Hi again, In Status (error log) it now says: “ Unauthorized(invalid_client)” I guess this is…

  • Posted a reply to No permission granted from Google to PostSMTP, on the site WordPress.org Forums:
    Beautiful, appreciate very much your support!

  • Posted a reply to No permission granted from Google to PostSMTP, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Tim, 1. Regarding formatting issue: Yes it only happens when sending via fallback. 2.…

  • Posted a reply to No permission granted from Google to PostSMTP, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks a lot Tim, appreciate your advice very much. Will try tomorrow. Do you happen…

  • Posted a reply to No permission granted from Google to PostSMTP, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Tim, Thanks a lot for your answer. We do not have G Suite. We…

  • Posted a reply to No permission granted from Google to PostSMTP, on the site WordPress.org Forums:
    Reflection: Could it be that when the PostmanSMTP Wordpress plugin got updated a couple of…

  • Posted a reply to No permission granted from Google to PostSMTP, on the site WordPress.org Forums:
    We used Fallback with Gmail-account while we wait for permission to be granted. It works…

  • Created a topic, No permission granted from Google to PostSMTP, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Since a couple of days ago the plugin is no longer…

  • Created a topic, No noticeable change in performance with CDN, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, We have enabled the Image accelerator, however th…

  • Posted a reply to Error after activating plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks!!

  • Created a topic, Error after activating plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I get this error after trying to activate the plu…

  • Created a topic, New version which is compatible with WordPress 5.5?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Will there soon be a new verson of the plugin whi…

  • Posted a reply to Error in Version 2.0.13, on the site WordPress.org Forums:
    No worries. Great job!

  • Posted a reply to Error in Version 2.0.13, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks! Updated, activated, and checker delivery of email - and everything works! Thanks for a…

  • Posted a reply to Error in Version 2.0.13, on the site WordPress.org Forums:
    Got the same message, and the site stopped working, had to activate rescue mode. Woud…

  • Posted a reply to Invalid, on the site WordPress.org Forums:
    Ok, I understand it is my mistake. The app is the one that I create…

  • Posted a reply to Invalid, on the site WordPress.org Forums:
    Hi again, I authenticated the app again with Google, and now it works. However it…

  • Created a topic, Invalid, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, We are getting this error message: Bad Request(i…

  • Created a topic, Haven’t been tested with the latest version of WooCommerce (3.9), on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Is there a newer version of the free version of L…

  • Posted a reply to Remind me later-feature, after how long?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for a quick reply!

  • Posted a reply to Hidden text in pop-up on mobile landscape mode, on the site WordPress.org Forums:
    Ok, good, I see. Thanks!

  • Created a topic, Hidden text in pop-up on mobile landscape mode, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have a OnePlus 2 mobile (Android) and when I us…

  • Created a topic, Remind me later-feature, after how long?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, When choosing "Remind me later", how long does it…

  • Posted a reply to Cannot see full Spin area on mobile device, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Missed that I could not reply to the email I received. Here my reply…

  • Posted a reply to Cannot see full Spin area on mobile device, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Kim, I replied this time via email. Hope you received, if no, please signal…

  • Created a topic, Cannot see full Spin area on mobile device, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, When testing the plug in on my Android mobile pho…

  • Posted a reply to Compatibility with snowflakes plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for guiding me!