WordPress.org

Profiles

Joms

Profile picture of Joms
  • Member Since: April 11th, 2009
  • @jomsky on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Trying to work out how to speed up my site., on the site WordPress Support Forums:
    Your website takes more than 3MB of resources on first load. You are right that…

    2 months ago

  • Posted a reply to The webside looks strage, on the site WordPress Support Forums:
    Your website's site URL still points to the .se domain. Since you can no longer…

    2 months ago

  • Posted a reply to How do I Add Google Analytics Code to my Blog?, on the site WordPress Support Forums:
    The easiest way is to install an analytics plugin like this one: https://wordpress.org/plugins/google-analytics-for-wordpress/

    4 months ago

  • Posted a reply to Root out hidden comments?, on the site WordPress Support Forums:
    For your Google problem, you can request for a malware review. Follow this guide: https://support.google.com/webmasters/answer/168328?hl=en…

    7 months ago

  • Posted a reply to My website shows up when you search my name and location, and I need it gone!, on the site WordPress Support Forums:
    This should help to re-index your website: https://support.google.com/webmasters/answer/6065812?hl=en

    7 months ago

  • Posted a reply to Turn off Caching, on the site WordPress Support Forums:
    Unfortunately some of my customers are still seeing these errors. If the errors are only…

    7 months ago

  • Posted a reply to Turn off Caching, on the site WordPress Support Forums:
    No you should never edit WordPress core files. WP Cache shouldn't give you any problems.…

    7 months ago

  • Posted a reply to wp-includes/pluggable.php on line 1228 Blank Login, on the site WordPress Support Forums:
    The most likely scenario is a plugin / theme issue. Try to remember the last…

    7 months ago

  • Posted a reply to tag__not_in for multiple tags?, on the site WordPress Support Forums:
    I recommend using an array for your arguments to make it easier to read. So…

    7 months ago

  • Posted a reply to How can i create Username beside Password in a password protected page, on the site WordPress Support Forums:
    This will probably require a membership plugin. Depending on your needs it might be a…

    7 months ago

  • Posted a reply to Funky permalinks settings, on the site WordPress Support Forums:
    Just for context why/where do you want to flush the rewrite rules? If it's for…

    7 months ago

  • Posted a reply to Funky permalinks settings, on the site WordPress Support Forums:
    WP caches rewrite rules. So when a plugin or a theme modifies a rule the…

    7 months ago

  • Posted a reply to Update completely broke my website, on the site WordPress Support Forums:
    Try this: https://codex.wordpress.org/Updating_WordPress#Manual_Update

    7 months ago

  • Created a new ticket, #30696, in Themes Trac:
    THEME: Libre Poppyz – 1.1.2

    7 months ago

  • Posted a reply to how to display query data from php coding in wordpress, on the site WordPress Support Forums:
    After your $wpdb->get_results() call try adding: $wpdb->show_errors(); $wpdb->print_error(); This will help you troubleshoot your SQL…

    8 months ago

  • Posted a reply to how to display query data from php coding in wordpress, on the site WordPress Support Forums:
    Yes but you have to put the code of contact_search.php ON the same file as…

    8 months ago

  • Posted a reply to how to display query data from php coding in wordpress, on the site WordPress Support Forums:
    now i want to know how to call my php page in which i have…

    8 months ago

  • Posted a reply to how to display query data from php coding in wordpress, on the site WordPress Support Forums:
    It's because you are posting to http://www.lamartinierelucknow.org/contact_search.php and that means the file should be at…

    8 months ago

  • Posted a reply to Showing all posts in 'video' format on page - what's wrong with my query?, on the site WordPress Support Forums:
    The navigation should be called after query_posts($args); function. Also instead of numberposts try using posts_per_page…

    8 months ago

  • Posted a reply to Showing all posts in 'video' format on page - what's wrong with my query?, on the site WordPress Support Forums:
    You forgot to use the $args array. Change query_posts() to query_posts($args). I also suggest adding…

    8 months ago

  • Posted a reply to White screen after 4.4.2 update and image issues..., on the site WordPress Support Forums:
    I really don't understand why an update would delete my content - or am I…

    8 months ago

  • Posted a reply to White screen after 4.4.2 update and image issues..., on the site WordPress Support Forums:
    The images are in the wp-content/uploads directory. This is a sample image on your website…

    8 months ago

  • Posted a reply to Website Crashed / Fatal Error, on the site WordPress Support Forums:
    You will have to manually update the website since the update failed. Guide: https://codex.wordpress.org/Updating_WordPress#Manual_Update

    8 months ago

  • Posted a reply to 404 (Page Not Found) Eror, on the site WordPress Support Forums:
    Some files might have gotten corrupted when the automatic update was done. You can try…

    8 months ago

  • Posted a reply to Missing dashboard items, on the site WordPress Support Forums:
    What is the role of the user that you are logged in as? Could it…

    8 months ago

  • Posted a reply to unable to access wp-admin after installation, on the site WordPress Support Forums:
    I suggest contacting your hosting provider for this first, since the "no data received" error…

    8 months ago

  • Posted a reply to move my current wordpress site to the new one on the live internet, on the site WordPress Support Forums:
    Yes you can just upload your wp-content directory. To be able to import your content…

    8 months ago

  • Posted a reply to White screen after 4.4.2 update and image issues..., on the site WordPress Support Forums:
    How exactly did you perform the first update that caused the white screen? It's weird…

    8 months ago

  • Posted a reply to [The Loop] Put every 2 posts in a div, on the site WordPress Support Forums:
    This is where you use a modulus operator. Your code should look something like this:…

    8 months ago

  • Posted a reply to Parse Error in functions.php, on the site WordPress Support Forums:
    It's highly unlikely that WP will make file changes unless you or the theme coded…

    8 months ago

  • Posted a reply to Limit dashboard access to one user only, on the site WordPress Support Forums:
    Any reason why you have to have multiple administrators rather than just assigning the other…

    8 months ago

  • Posted a reply to Slowness, on the site WordPress Support Forums:
    The first step and easiest to fix is to check your WordPress installation. Make sure…

    8 months ago

  • Posted a reply to Parse Error in functions.php, on the site WordPress Support Forums:
    First make sure that the backup does not have the same problem and is being…

    8 months ago

  • Posted a reply to Could not create directory - Update Theme Problem, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, since it's a premium theme I suggest contacting the theme developers directly about your…

    8 months ago

  • Posted a reply to Mysterious Install, on the site WordPress Support Forums:
    Yes it is. It could be a vulnerable plugin or theme. In my case it…

    11 months ago

  • Posted a reply to Mysterious Install, on the site WordPress Support Forums:
    This is happening to one of our websites as well. Can you list the theme…

    12 months ago

  • Posted a reply to Admin email does not visually appear to be HTML, on the site WordPress Support Forums:
    Here's the actual content of my current lib_email.php file that fixes the problem: http://codepad.org/K9UzORC9. It's…

    2 years ago

  • Posted a reply to Admin email does not visually appear to be HTML, on the site WordPress Support Forums:
    Exactly.

    2 years ago

  • Posted a reply to Admin email does not visually appear to be HTML, on the site WordPress Support Forums:
    So another problem with Windows Live is that attached files won't display. The first issue…

    2 years ago

  • Posted a reply to Admin email does not visually appear to be HTML, on the site WordPress Support Forums:
    I think it has something to do with how the headers are being generated. I've…

    2 years ago

  • Posted a reply to Admin email does not visually appear to be HTML, on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the exact same problem. I'm not quite sure if this issue was caused…

    2 years ago

  • Posted a reply to Builtin function for getting post meta?, on the site WordPress Support Forums:
    No worries, I just want to get the most out of your plugin :) I'll…

    2 years ago

  • Created a topic, Builtin function for getting post meta?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Well written, great support, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Linking all my posts to a category on the main menu, on the site WordPress Support Forums:
    Your theme could be using WordPress Menu http://codex.wordpress.org/WordPress_Menu_User_Guide If so then you have to manually…

    2 years ago

  • Posted a reply to How can I get images from current page and display in sidebar, on the site WordPress Support Forums:
    I don't think there is a plugin for this, you will have to write this…

    2 years ago

  • Posted a reply to Problem with writing ALT TAGs, on the site WordPress Support Forums:
    I see alt attributes on the images inside your post content. I think the issue…

    2 years ago

  • Posted a reply to Admin Options help, on the site WordPress Support Forums:
    These tutorials should help: http://wp.tutsplus.com/tutorials/using-the-settings-api-part-1-create-a-theme-options-page/ http://www.onedesigns.com/tutorials/how-to-create-a-wordpress-theme-options-page

    3 years ago

  • Posted a reply to WSOD no admin log in, on the site WordPress Support Forums:
    First try to output the error from within the page by doing this to your…

    3 years ago

  • Posted a reply to Transferring servers: MySQL database not working, original site is just gone now, on the site WordPress Support Forums:
    It seems like you are trying to create a new database on your SQL backup…

    3 years ago